×

Hoe zijn de kortingscodes te gebruiken?

Abonnementen.be Promoties en kortingen?

Korting bij Abonnementen.be: februari 2017 voor België

Abonnementen.be

De beste maandbladen tegen de scherpste prijs


Meer informatie »

Bij Abonnementen.be kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod aan week- en maandbladen. Ook regionale kranten behoren tot het aanbod van de website Abonnementen.be. Geïnteresseerd in een maandblad? Neem dan snel een abonnement tegen de scherpte prijs op Abonnementen.be!

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Abonnementen.be
Aanbieding

Groot assortiment aan bladen, kranten en nieuwsbrieven bij Abonnementen.be


Meer informatie »

Abonnementen.be heeft een gevarieerd assortiment. Ze hebben meer dan 25 opties waaruit je kan kiezen. Een abonnement is leuk om zelf te hebben of juist om te schenken. Kijk nu op hun website en sluit een leuk en/of interessant abonnement af!

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Abonnementen.be
Aanbieding

Abonnementen.be heeft nu ook abonnementen op digitale bladen


Meer informatie »

Op Abonnementen.be kan je ook een abonnement nemen op een digitaal blad. Je kan kiezen uit acht verschillende bladen! Deze kan je gemakkelijk op je laptop, smartphone of tablet lezen. Ideaal als je vaak onderweg bent!

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Andere interessante kortingscodes
Eci
€ 5

Deze Abonnementen.be kortingscodes en acties heb je gemist

Verlopen
Abonnementen.be
Verlopen

Voordelige abonnementen bij abonnementen.be


Meer informatie »

Wanneer u regelmatig een bepaald magazine koopt is het voor u misschien wel interessant om te overwegen om een abonnement af te sluiten. Wanneer u op zoek bent naar een abonnement raden we u aan om even een kijkje te gaan nemen op de website van abonnementen.be. Deze website voorziet u immers graag van voordelige abonnementen op de meest uiteenlopende magazines.

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard
Verlopen
Abonnementen.be
20%
Verlopen

20% korting op een Libelle abonnement bij Abonnementen.be!


Meer informatie »

Wil je een abonnement op de Libelle? Bij Abonnementen.be krijg je nu 20% korting! Neem snel een kijkje in de webshop!

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard
Verlopen
Abonnementen.be
16%
Verlopen

16% korting op een Story abonnement bij Abonnementen.be!


Meer informatie »

Wil je een abonnement op de Story? Bij Abonnementen.be krijg je nu 16% korting! Neem snel een kijkje in de webshop!

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard
Verlopen
Abonnementen.be
22%
Verlopen

22% korting op een Flair abonnement bij Abonnementen.be!


Meer informatie »

Wil je een abonnement op de Flair? Bij Abonnementen.be krijg je nu 22% korting! Neem snel een kijkje in de webshop!

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard
Verlopen
Abonnementen.be
Verlopen

Smartphone als welkomstgeschenk voor nieuwe leden


Meer informatie »

Nieuwe abonnementsleden krijgen een Polaroid smartphone met wifi en touchscreen. Het abonnement €13,- per maand en hiervoor krijg je 6 nummers gratis! Met het abonnement krijg je drie verschillende bladen en vele extra's; zoals o.a. de gratis online versies, de Knack-Clubkaart waarmee je korting en soms vrije toegang krijgt tot musea en andere culturele events. Profiteer dus van een extraatje en schrijf je nu in!

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard

Nooit een Abonnementen.be kortingscode, promotiecode, actiecode of aanbieding missen?, Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonnementen.be

www.abonnementen.be

3
Geldige promoties
8
Geplaatste promoties

Merel

Gadgets & Boekenwurm

Abonnementen.be

Ondanks de digitale revolutie blijft de magazine bestaan. Gelukkig maar, want het is en blijft een prachtig medium. Via de webshop Abonnementen.be kun je gemakkelijk en snel abonnementen nemen op verschillende leuke tijdschriften. Hoe fijn is het om super snel en makkelijk een breed overzicht van het aanbod magazines te hebben? Met een abonnement ben je zeker dat je nooit een nummer mist omdat je niet in de winkel geraakt, je krijgt altijd een goede prijs die veel lager ligt dan de magazines apart kopen, en de bladen worden bovendien gratis bij je thuis geleverd. M.a.w. geen gedoe met naar de krantenwinkel of supermarkt rijden om je magazine aan te schaffen. Je krijgt het iedere week thuis aan een lagere prijs. Waar wacht je nog op? Op Abonnementen.be ontdek je de mogelijkheden.

Promoties

Op de webshop pagina van Abonnementen.be staan vaak super voordelige aanbiedingen en kortingscodes. Houd deze pagina dus goed in de gaten om voordelig uit te komen als je een abonnement neemt via Abonnementen. Zo kan je tot wel 50% korting krijgen op een abonnement voor je favoriete blad. Omdat de prijs van een vast abonnement sowieso al voordeliger is dan de prijs van losse magazines, krijg je zo de kans om dubbel uit te sparen.

Actualiteit

Dankzij Abonnementen.be ben je altijd op de hoogte van wat er gaande is in de wereld. Hun sectie Actualiteit bevat echte begrippen zoals Knack, MO* en 360.

Business

Volg je graag de zakenwereld en economie op de voet? Dan je zeker iets met Trends (Family Business) of Inside Beleggen.

Lifestyle

Op vlak van Lifestyle en wonen kan je bij Abonnementen.be terecht voor Nest, 'Ik ga Bouwen & Renoveren', Bodytalk, Royals en Royals Extra.

Cultuur

Ook hier komen Knack en MO* weer terug, want deze magazines hebben natuurlijk ook een sterk cultuur segment.  Verder vind je hier het bekende blad G-Geschiedenis, een begrip voor zij die historische ontdekkingen van nabij volgen.

Vrije tijd

De boog kan niet altijd gespannen staan, en je leest immers vaak voor je plezier. In de Vrije Tijd categorie vind je die magazines die leuk zijn om gewoon te lezen ter ontspanning. Denk aan Sport/Voetbalmagazine, Plus Magazine en Pluspuzzels. Voor de allerkleinsten is er Pompoen en Pippo.

Vakbladen

Vakbladen zijn bedoeld voor experts in de industrie. Denk aan Fiscoloog en Balans voor financiële experts, Artsenkrant voor dokters van alle soorten, Grafisch Nieuws en Data News voor zij die in de ICT-sector zitten.

Digitaal

De technologische vooruitgang wacht op niemand en de media en entertainmentindustrie volgen deze op de voet. Wat betekent dat? Veel magazines worden tegenwoordig ook digitaal uit gegeven. Denk bijvoorbeeld aan Knack Digitaal, Trends Digitaal, Sport/Voetbalmagazine Digitaal of Krant van West-Vlaanderen Digitaal. Al het leesplezier van de papieren versies, maar dan gewoon lekker op je smartphone, tablet of laptop. Handig om altijd en overal digitaal te lezen.

Gratis verzending

Abonnementen.be werkt volledig online en heeft dus niks te maken met bezorgkosten. Het magazine waar je je op abonneert wordt bezorgd via het desbetreffende bedrijf. Mogelijke verzendkosten zijn dus afhankelijk van welk magazine je in huis wil halen. Door je te abonneren op een digitaal magazine omzeil je natuurlijk deze kosten.

Bestel nu bij Abonnementen.be

Welke beoordeling geef je Abonnementen.be?

Bedankt voor het geven van een beoordeling voor Abonnementen.be

3.8 ster beoordeling gebaseerd op 15 stemmen
Je hebt %1$s met %2$s sterren beoordeeld
 • Telefonisch bereikbaar:
 • maandag-vrijdag
 • 09:00-17:00
 • Service number
 • 078 353313.
 • Address
 • Abonnementen.be, Meiboomlaan 33 in 8800 Roeselare
Bpost Bpost
Visa Visa American Express American Express Mastercard Mastercard Overboeking Overboeking

Abonnementen.be Promoties Forum