Hulp nodig ? 050 407 910

Een uniek communie- of lentefeest.

Bereid je voor op een onvergetelijke dag. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie voor 2024.  

 

logo
Naar de uitnodigingen

Newsflash.

Ontdek onze gloednieuwe producten om te personaliseren.

Inspiratie uit de blog.
logo
Communiefeest of lentefeest: wat is het verschil?

Hoewel kinderen met een lentefeest nog niet zo lang geleden een uitzondering waren in de klas, zijn ze tegenwoordig lang niet meer de enige – ook niet in katholieke scholen. De meeste ouders kiezen zonder al te veel twijfel voor een communiefeest óf een lentefeest, maar sommigen vragen zich af wat nu eigenlijk de verschillen zijn tussen de twee. De rol die de Kerk speelt, zoveel is wel duidelijk. Maar is een lentefeest dan gewoon een feestje zoals een ander?

logo
Een Sweet 16 organiseren? Tips voor een topfeest.

Wordt jouw dochter/zoon over enkele maanden 16 jaar? Dan is het hoog tijd om een échte sweet sixteen te organiseren. Als je nog niet goed weet wat dit is: het is een feestje dat zestienjarigen geven met veel glitter en glamour!

logo
Zo zet je cadeautips op je uitnodiging

Ga je trouwen? Geef je een feestje? Dan steek je wel wat werk in de voorbereiding van je uitnodigingen. Je wil een leuke tekst, met alle details voor het feest erin… Maar je wil je gasten ook graag een kleine tip geven over het geschenkje dat je wenst. Want niets vervelender dan iets te krijgen […]

Uitnodigingen maken en online bestellen.

Bij Tadaaz vind je kaartjes en decoratie voor alle unieke momenten in jouw leven: de geboorte van je kleine spruit, het huwelijk met je grote liefde, een bijzondere verjaardag of het communie- of lentefeest van je opgroeiende kinderen. Zelf kaarten maken is de specialiteit van Tadaaz! Je kan ook bij ons terecht voor het versturen van wenskaarten met een persoonlijke boodschap. 

 

Met een Tadaaz uitnodiging nodig je vrienden en familie uit om dit onvergetelijke moment samen met jou te delen. Een doosje, magneet of kaartje met een leuke foto zorgen voor een unieke herinnering aan de geboorte van je kindje of dat ene spetterende feest. Ook met kerst vergeet je je geliefden niet en stuur je hen originele kerstkaarten om hen een jaar vol liefde en geluk toe te wensen.

 

Zelf kaarten maken: makkelijk en snel!

Kies je favoriete kaart uit ons ruim aanbod en maak online jouw eigen kaart. Je leest het goed: zelf kaarten maken, hoe origineel is dat! Voeg eenvoudig jouw persoonlijke accenten (tekst en foto’s, leuke symbolen …) toe aan je kaart. Combineer je favoriete kaart ook met bijpassende decoratie en tafeldecoratie zoals een vlaggenlijn voor de feestzaal of een menukaart met dezelfde motiefjes als je favoriete kaart. Zo geef je niet alleen een personal touch aan je feest maar ontvang je ook in een mum van tijd jouw eigen creatie thuis!

 

Creativiteit en speciale afwerking

Met een creatie van Tadaaz kan je uitpakken! De creativiteit van de kaartjes is groot en voor elk wat wils. Zelf kaarten maken geeft meteen een heel persoonlijke uitstraling en een leuke knipoog. Soms sober en soms met veel kleur, soms trendy en soms tijdloos, soms heel eenvoudig en soms heel complex. Duik in de website en zoek jouw favoriete creatie voor het nieuws dat je wil aankondigen of de perfecte uitnodiging voor je feest!

Qua afwerking stellen we je ook zeker niet teleur. Folie op een ambachtelijke manier op je kaartje gezet, hippe kaarten in allerlei vormen, gepreegde motiefjes, kaarten in allerlei 3D vormen ... De sky is the limit voor onze ontwerpsters en afwerkers. Ben je op zoek naar high end foliedruk? Ontdek Atelier Maurice!

 

Alles past samen: kaartjes, bedankjes, decoratie ...

Het maakt niet uit welke gelegenheid jij viert: je wil dat het helemaal af is! Voor je huwelijk wil je je uitnodigingen, decoratie en bedankkaartjes in dezelfde kleur of met hetzelfde design. Voor de geboorte van jullie wondertje wil je de stijl van het uitverkoren geboortekaartjes herkennen in de doopsuikertjes. En nog: de feest versiering voor het verjaardagsfeestje van je éénjarige zoon of dochter moet in de stijl van de kaartjes! Zo wordt het feest of de aankondiging natuurlijk helemaal prachtig.

 

Zeg het met een gepersonaliseerd cadeau

Doopsuiker als bedanking na een geboorte bezoek, een bedankje voor de aanwezigheid op een huwelijksfeest of een bedankkaartje voor een prachtig cadeau voor een communie of lentefeest vind je bij Tadaaz! Maar soms is dit bedankje, hoe mooi ook, nog niet genoeg. Sommige speciale gasten, genodigden of personen verdienen gewoon nog een tikkeltje meer. De getuige op je huwelijk of de meter en peter van je baby bijvoorbeeld!

 

Zij verdienen een héél speciaal geschenk, een gepersonaliseerd fotocadeau met een heel speciale foto of een persoonlijke bedankingstekst. Het aanbod is ruim: koekendozen, mokken, onderzetters en veel meer. Het zijn maar enkele producten uit het ruime assortiment aan bedankingen voor die op een extra speciale manier bijdragen aan het beleven of waarmaken van jouw unieke moment.

 

Op team Tadaaz kan je rekenen!

In ‘Mijn account’ houd je je favorieten, vorige bestellingen en persoonlijke gegevens bij. Zo heb je je eigen stekje op onze website en bewaar je het overzicht. Handig, niet?

 

Een proefdruk bestellen

Heb je een leuke kaart gemaakt? Dan is het leuk om eerst een voorbeeldkaart met jouw tekst en foto's te ontvangen vooraleer je je bestelling plaatst. Dat kan online heel makkelijk! Van zodra je je hippe kaarten gemaakt hebt, kan je het in je winkelmandje plaatsen en een gepersonaliseerde proefdruk bestellen. Een perfecte manier om de papiersoort, bedrukking en afwerking van je kaart na te kunnen kijken. Misschien spot je zelfs nog een spelfoutje in je tekst of wil je je foto toch nog wat anders positioneren. Als je niets meer wil aanpassen aan het kaartje, dan kan je in ieder geval wel de grotere hoeveelheid kaartjes, bedankjes, bedankkaartjes … met een gerust hart bestellen!

 

Perfecte kwaliteit en klantenservice

Jouw bestelling wordt steeds met de grootste zorg verwerkt. Van prepress tot verzending staat een professioneel team in voor de afwerking van je kaartjes, doopsuikerdoosjes, magneetjes... Heb je een vraag over het Tadaaz aanbod of over de werkwijze? Dan helpt een Tadaaz medewerker je met een grote glimlach verder! Je kan de klantendienst bereiken via chat, telefoon, mail of via social media. Met een tevredenheidsscore van 8.9/10 en 96% van de klanten die Tadaaz aanbeveelt, ben je vast meteen overtuigd dat Tadaaz ook voor jou de beste keuze is!

 

Gratis proefdruk geboortekaartje en doopsuiker

Af en toe geniet je van gratis proefdruk geboortekaartjes en doopsuiker bij Tadaaz. Wil je zien hoe dat mooie geboortekaartje of doopsuikerdoosje eruit ziet in het echt? Met de naam die jullie in gedachten hebben voor jullie kleintje? Dan is dat het ideale moment! Dankzij je gratis geboortekaartje proefdruk ervaar jij de look en de kwaliteit van je prachtige geboortekaartjes. Proefdruk bestellen? Personaliseer nu je geboortekaartje en voor je het weet ligt je eerste proefdruk helemaal gratis bij jullie thuis in de bus. Hou onze social media in de gaten om te zien wanneer er gratis proefdrukken zijn!

 

Supersnelle levering

Last but not least: onze supersnelle levering is ook een absoluut pluspunt! Omdat jij natuurlijk niet kan wachten met het delen van jouw goede nieuws of het uitnodigen van je gasten voor die belangrijke dag, doen wij ons best om jou zo snel mogelijk te bedienen!