Clarks kortingscodes België

clarks.eu

Op de website van Clarks vind je een breed assortiment aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Van elegante pumps tot comfortabele sneakers, er is voor ieder wat wils. Ontdek de nieuwste collecties en geniet van hoogwaardige kwaliteit en stijlvol design. Bestel eenvoudig online en profiteer van snelle levering en gratis retourneren. Clarks is dé bestemming voor trendy schoenen die zowel comfortabel als modieus zijn.

Korting bij Clarks online & solden - april 2024

Clarks kortingscode: 15% op alles

Code WELCOME15

De laatste schoenentrends bij Clarks

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Clarks schoenen in april

Toon aanbieding

Krijg 15% korting bij inschrijven nieuwsbrief Clarks

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Clarks kortingscode: Tot 40% korting op stijlvolle schoenen voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Clarks kortingscode: Tot 80% korting op schoenen tijdens de wintersolden Korting al afgetrokken
80% Clarks kortingscode: Tot 80% korting op stijlvolle schoenen en accessoires bij Clarks Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Clarks biedt alle kortingen aan op de website of via de nieuwsbrief. Op Solden.be worden alle promoties voor jou op 1 plaats verzameld.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 09:00 to 18:00, Zaterdag: 10:00 to 17:00
Je kunt de klantendienst van Clarks bereiken via Klantenservice nummer: 00800 2500 2525, Email: dutchsupport@clarks.eu, Adres: 40 High Street, Street, Somerset BA16 0EQ, England
Bij Clarks kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, PayPal, iDEAL
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 111 stemmen

Clarks

De schoenen van het merk Clarks zijn door de jaren heen een vaste waarde geworden op de schoenenmarkt. Clarks staat er om bekend een merk te zijn die betaalbaarheid combineert met degelijkheid en dat is voor veel mensen erg belangrijk. Je vindt Clarks bij elke goede schoenenwinkel, maar je kan ze ook rechtstreeks bij de bron gaan kopen. De webwinkel Clarks.eu biedt je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel deze mooie schoenen aan te schaffen. Je kunt snel en eenvoudig door de volledige collectie bladeren en je favoriete schoenen eruit kiezen. Zowel dames en heren hebben tal van opties en het bereik qua maten is erg groot. De website Clarks.eu wordt aangevuld door een professionele klantendienst die in verschillende talen bereikbaar is.

Promoties

Je kunt als klant gebruikmaken van de Clarks kortingscode waardoor je schoenen nu nog iets goedkoper worden. Is deze niet online? Ga dan naar de Sale sectie op de website. Hier kan je natuurlijk altijd terecht voor de beste koopjes van het moment. Een makkelijke manier om als nieuwe klant voordeel te krijgen, is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan meteen € 10 korting op je eerste online bestelling.

Dames

In de webshop van Clarks vind je damesschoenen in alle mogelijke stijlen, in de maten 34 t/m 43. Van leuke pump en sandalen tot ballerinas en (enkel)laarzen. Je vindt schoenen in leer, textiel, suede of een combinatie van deze materialen. Er is voor ieder wat wils, en voor iedere gelegenheid.

Heren

Van casual schoenen tot erg nette schoenen, voor elke gelegenheid is er een schoen. Clarks zorgt voor comfortabele sneakers, sandalen en meer om de dag mee door te komen. Want je voeten moeten veel doorstaan en ze verdienen dus enkel het beste schoeisel. Bekijk de nieuwe collectie en laat je inspireren.

Inspire me

Heb je niet echt een idee wat je precies wil dragen? Geen nood, Clarks helpt je op weg met bakken inspiratie. Zo hebben ze artikelen over de beste heren of damestrends voor een bepaald seizoen. Of een zorgvuldig samengestelde top tien van winterlaarzen of zomerschoenen. Met andere woorden, zelfs als je even door de bomen het bos niet meer ziet kan je bij Clarks altijd verder komen.

Originals

De Clarks Originals zijn schoenen met karakter en een rijke geschiedenis, bedoeld voor zij die slim ontworpen schoeisel met stijl kunnen appreciëren.

The Desert Boot

Desert boots is een wereldberoemde vrijetijdschoen en een van de Clarks Originals. Stevig voor lange wandelingen of gewoon lekker bij je thuis, en met een karakteristieke cowboy look.

The Black Edit

Black is beautiful, dat is een feit. Voor liefhebbers van zwart kan je met deze schoenen de kleur rocken.

Gratis verzending Clarks

Bij Clarks kun je je nieuwe schoenen bestellen en ze helemaal gratis thuis laten bezorgen! Kies hiervoor altijd de standaard bezorging bij het afrekenen. Bij Clarks kan je ook altijd gratis je schoenen retour sturen binnen 60 dagen na de aankoop, mocht je toch niet tevreden zijn. Daar doen ze niet moeilijk over!