×

Hoe zijn de kortingscodes te gebruiken?

Cofidis kortingscode en kortingen?

Korting bij Cofidis: februari 2017 voor België

Cofidis
Voordeel

Aantrekkelijke rentevoet van Cofidis


Meer informatie »

Een som geld dat snel op uw rekening wordt gestort zonder dat u van bank hoeft te veranderen. U kiest ook nog eens zelf het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossing. Beheer uw uitgaven helemaal zelf zonder dat u verantwoording hoeft af te leggen. Omdat u zelf voor de op maat gekozen lening kiest komt u niet voor verrassingen te staan. De maandelijkse aflossingen liggen tijdens de hele duur van uw krediet vast.

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Cofidis
Aanbieding

Sluit nu een kredietkaart MasterCard® af bij Cofidis


Meer informatie »

Ga je naar het buitenland? Sluit dan nu een kredietkaart MasterCard® bij Cofidis af. Dan kan je gratis geld opnemen in België en in het buitenland. Er worden geen transactiekosten berekend en je kan de terugbetaling op maat bepalen. Je kan ervoor kiezen om in één keer of maandelijks je betalingen af te lossen. Ook hoef je niet van bank te veranderen. Doe je aanvraag nu online!

Kijk voor de voorwaarden op de site van Cofidis
Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Cofidis
lening

Sluit nu uw lening af bij Cofidis en ontdek de mogelijkheden


Meer informatie »

Bent u op zoek naar een passende lening voor een project, uitbreiding van uw woning, een tweedehandswagens? Ontdek de vele mogelijkheden, een lening aangepast op uw behoeften. Kijk snel op de website.

Bekijk de aanbieding!
Werkend
Geen verloop datum
 • Werkend
 • Geen verloop datum
Andere interessante kortingscodes

Deze Cofidis kortingscodes en acties heb je gemist

Verlopen
Cofidis
5,9%
Verlopen

Rentevoet van 5,9% voor persoonlijke lening bij Cofidis


Meer informatie »

Vraag eenvoudig online uw persoonlijke lening aan. U kiest het bedrag dat u wilt lenen, de maandelijkse aflossing en de duur van het krediet. Als u nu online inschrijft, dan geniet u van een voordelige 5,9% rentevoet. 

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard
Verlopen
Cofidis
Sale
Verlopen

Maak in 2017 je dromen waar met Cofidis


Meer informatie »

Wij van solden zien graag dat mensen doen wat hen gelukkig maakt. Heb jij in 2017 wilde plannen (een eigen zaak beginnen bijvoorbeeld, of een huis kopen), maar geen geld om het waar te maken? Dan biedt een lening bij Cofidis mogelijk een oplossing. Ga naar de website en bekijk de mogelijkheden.

Bekijk de aanbieding!
Het proberen waard

Nooit een Cofidis kortingscode, promotiecode, actiecode of aanbieding missen?, Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Cofidis

www.cofidis.be

3
Geldige promoties
5
Geplaatste promoties

Dirk

Ondernemer

Financieren doe je via Cofidis

Heeft u geld nodig? Cofidis heeft voor u de lening op afbetaling, dat is een aflosbaar krediet van 500 tot 50000 euro waarmee u integraal een aankoop of een project kunt financieren zonder dat u zich hoeft te verantwoorden. Zo kunt u dus geld gebruiken voor persoonlijke dingen. U kiest zelf het bedrag dat u wilt lenen en de duur van het krediet en de maandelijkse aflossing die u wenst. Bij inschrijving online, profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke rentevoet van 6,99%. U krijgt een afbetalingstabel waar u de rentevoet, het bedrag en de maandelijkse aflossingen op terugvindt. Het geld wordt rechtstreeks op uw lopende rekening gestort.

Let op geld lenen, kost ook geld, maar als je het doet, doe het dan zo voordelig mogelijk. Bij Cofidis kan je verantwoord geld lenen zonder voor verrassingen te komen te staan.

Geen lening

Wanneer je geen lening via de bank kan krijgen, biedt Cofidis een uitkomst. Via Cofidis kan je leningen afsluiten zonder dat je goedkeuring van een partij hoeft te krijgen. Wanneer je via een financiering bij Cofidis kiest betaal je een vast bedrag, ongeacht het bedrag dat wordt opgenomen. Verder is er complete vrijheid voor de besteding en kun je het bedrag van je maandelijkse aflossing zelf op elk moment naar keuze gratis aanpassingen om de terugbetalingen zelf af te stemmen op jouw financiële situatie. Je kunt zelf aflossingstermijn van de lening bepalen.

Voordelige rentevoet

Cofidis geeft uw plannen alle krediet, met een voordelige rentevoet

Bestel nu bij Cofidis

Welke beoordeling geef je Cofidis?

Bedankt voor het geven van een beoordeling voor Cofidis

3.8 ster beoordeling gebaseerd op 19 stemmen
Je hebt %1$s met %2$s sterren beoordeeld
 • Telefonisch bereikbaar:
 • Maandag - Vrijdag
 • 8h to 20h
 • Zaterdag
 • 9h to 17h
 • Service number
 • 0800/84 800
 • Address
 • floor Lille 422a 7501 Orcq
Bpost Bpost

Cofidis kortingscode Forum