MENU

Favoriete boeken voor tijdens de feestdagen

Geplaatst 12-12-2016
Geschreven door Amber Middendorp

De feestdagen komen er weer aan en het is altijd super tof om een aantal cadeautjes voor je familie of vrienden onder de kerstboom te leggen. Of het nu voor jong of oud is, een boek is altijd een perfect cadeautje. Er zijn zoveel verschillende boeken met andere doeleinden, dat er voor iedereen wel een passend boek te vinden is. 

Entertainment boeken

Je hebt boeken waar je helemaal in meegesleept wordt. Denk bijvoorbeeld aan spannende thrillers, waarbij je zo benieuwd bent of het toch nog goed af gaat lopen. Maar ook romantische boeken waarbij je helemaal in de huid van de hoofdpersoon bent gekropen en vlinders in je buik krijgt van je tegenspeler. Een tof cadeautje om te geven en absoluut om te ontvangen. Daarbij kan je even helemaal ontspannen bij zo'n boek en dat zorgt ook nog eens voor een betere nachtrust. Boekentoppers uit deze categorie zijn: 
- Het meisje in de trein - Paula Hawkins
- Me before you - Jojo Moyes
- Het smelt - Lize Spit
pexels-photo-246521.jpeg

Boeken waarvan we leren 

Je hebt ontzettend veel boeken waar je een stukje wijzer van wordt. Er zijn boeken die je een handje verder kunnen helpen op zakelijk gebied, boeken die je helpen om elke avond opnieuw een fantastische maaltijd op tafel te serveren en boeken die je een duwtje in de rug geven om een gezonder en slanker lichaam te krijgen. Vlak voor het het nieuwe jaar zijn deze boeken perfect om te geven, omdat veel mensen goede voornemens hebben voor 2017. Op deze manier worden ze nog net iets extra gepusht om het goede voornemen ook daadwerkelijk uit te voeren. Als je iemand zo'n boek cadeau wil geven dan zijn dit een aantal aanraders:
- Dagelijkse kost - Jeroen Meus 
- In topvorm met 7 minuten work-outs - Brett Klika
- Werken aan de kwaliteit van het bestaan - Audry van Vulpen en Pieter Verdoorn
pexels-photo-179912.jpeg

Kinderboeken

De kids kunnen natuurlijk niet worden overgeslagen tijdens Kerstmis. Je hebt kinderboeken met verschillende leeftijden en met verschillende doeleinden. Je hebt boeken voor baby's en peuters. Deze zijn voornamelijk gevuld met herkenbare plaatjes en weinig tekst. Voor de iets oudere kids zijn sprookjes fantastisch. Zo sleep je ze mee in de magische wereld van wonderen. Ook zijn er boeken voor young adults. Deze boeken hebben een goed verhaallijn en zijn vaak erg spannend. 
- Disney Frozen groot verhalenboek
- Het kerstverhaal - Marianne Busser
- Woezel en Pip (Kerst in de tovertuin) 
child-girl-read-learn-159543.jpeg

Reisgidsen

Is iemand van je familie of vrienden van plan om binnenkort een gave reis of een culinaire stedentrip te maken? Dan is het leuk om een boekje te krijgen voor tips en met alle hotspots. Zeker voor mensen die nog nooit in dat werelddeel, land of die stad zijn geweest is het mega handig. Zo leer je de lokale gewoonten, culinaire hoogstandjes en gedragsregels snel kennen. Daarbij is het ook gewoon heel fijn om te weten wat je te wachten staat en wat je absoluut niet moet overslaan. Dit zijn handige reisgidsen vol goede tips en trucs:
- Lonely Planet
- Time to momo
pexels-photo (3).jpg

Religieuze en spirituele boeken 

Het kan ook leuk zijn om een feestdagencadeau met een beetje betekenis te geven. Sommigen vinden het interessant om te leren over wat er nog meer is dan men alleen kan zien. Er zijn veel interessante spirituele boeken die je wijze lessen kunnen geven en een openbaring zijn voor veel personen. Gaat dit je net even iets te ver? Kies dan voor een leuke spirituele scheurkalender. Zo geniet je één keer per dag van een wijze spreuk waar je dan eventjes over na kan denken. Ook super leuk als cadeautje voor het nieuwe jaar. 
- Happinez 2017
- Fuck it (loslaten, ontspannen en gelukkig zijn) - John Parkin 
pexels-photo-244254.jpeg

Ga opzoek naar een passend boek en verwen iemand tijdens de feestdagen met een leuk cadeautje! Gebruik deze exclusieve kortingscode van 10% korting bij Eci om voordelig een cadeautje in huis te halen. 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Posting comments after three months has been disabled.