Foodbag kortingscodes België

foodbag.be

Kookboxen vol met verse ingrediënten en bijpassende recepten, rechtstreeks bij jou thuisbezorgd. Geniet van gemakkelijke en gezonde maaltijden met Foodbag.

Korting bij Foodbag online & solden - maart 2024

Foodbag kortingscode van €20 voor nieuwe klanten

Gebruik kortingscode x60 Populair 1

Foodbag kortingscode: €15 vermindering op je eerste bestelling

Gebruik kortingscode 021

Foodbag kortingscode van €20 voor nieuwe klanten

Gebruik kortingscode 024

Voordelige Foodbag pakketten wekelijks thuisgeleverd in maart

Toon aanbieding

Maaltijdboxen mixen en matchen vanaf € 43 bij Foodbag

Toon aanbieding

Een Foodbag fruitbox vanaf € 8,50

Toon aanbieding

Foodbag easy diner: gratis levering quick & easy box bij je thuis

Toon aanbieding

Foodbag: Sana gerechten van Sandra Bekkari vanaf €61,5

Toon aanbieding

Nu verkrijgbaar bij Foodbox: de Energy box voor €45,50

Toon aanbieding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen bij Foodbag

Toon aanbieding

Cadeaubon

Wil je de Foodbag-ervaring delen met een dierbare? Kies een bedrag en bied een cadeaubon aan om te gebruiken op alle aangeboden pakketten! Hiervoor hoef je alleen maar contact op te nemen met de klantenservice. Na je bestelling ontvang je snel een bevestiging.

Duurzaam aanbod

Er wordt alles aan gedaan om u duurzame aanbiedingen te bieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van met zorg geselecteerde streekproducten. Verpakkingen worden tot een minimum beperkt en er wordt alles aan gedaan om voedselverspilling en -verspilling te voorkomen. Want zorgen voor de planeet is nu belangrijker dan ooit voor iedereen!

Sociale netwerken

Om het nieuws van Foodbag te volgen en de nieuwe aangeboden formules te ontdekken, kan je je inloggen op sociale netwerken! Je vindt de webshop op Instagram en Facebook, aarzel niet om ze je vragen te stellen! Het is een manier om ideeën uit te wisselen en je tips voor goede maaltijden thuis te delen.

Nieuwsbrief

Voor nog meer advies en tips raden we je aan om je te abonneren op de nieuwsbrief van de site. Registratie is gratis en het duurt maar een paar seconden. Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres toevoegen en u kunt aan de slag! Wil je profiteren van een welkomstaanbieding?

Black Friday

De Black Friday-periode kan het perfecte moment zijn om je bestelling te plaatsen! Deze dag vindt plaats op vrijdag, eind november en geeft je toegang tot vele promoties, soms erg interessant. Mis deze kans niet en houd deze datum in gedachten!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Foodbag kortingscode: Vier Valentijnsdag met 20% tot 40% korting op Foodbag Korting al afgetrokken
80% Foodbag kortingscode: Tot 80% korting op maaltijdboxen Korting al afgetrokken
80% Foodbag kortingscode: Tot 80% korting op maaltijdboxen van Foodbag tijdens Cyber Monday Korting al afgetrokken
€60 Foodbag kortingscode van €60 in oktober PROEFNU60
€20 Foodbag kortingscode van €20 voor nieuwe klanten foodbagx20

Veelgestelde vragen

De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 9:00 to 17:00 pm
Je kunt de klantendienst bereiken via Service number: 09 298 05 10, Email: foodlover@foodbag.be
Bij Foodbag kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro
In december kan je genieten van Kerst gerechten. Bestel in deze maand dus zeker een box.
Onder de menu's op de website, kan je een keuze maken welke gerechten je graag wil klaarmaken. Wanneer je je bestelling ontvangt, vind je een uitgebreid recept. Alles wordt helder uitgelecht zodat jij kan genieten van de heerlijke gerechten.
Sandra s het brein achter de Foodbag Sanaboxen. Ze heeft de gerechten ontwikkeld. Je kan ze online bestellen.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.9 ster / 93 stemmen

Gezonde maaltijdboxen

Heerlijk koken zonder stress, verse ingrediënten bij jou thuis geleverd, geen uren in de winkelen lopen kuieren en twijfelen, en toch gezond en (h)eerlijk koken. Dat is allemaal realiseerbaar bij Foodbag.be. Hoe werkt het? Wekelijks worden voor jou lekkere en gezonde recepten ontwikkeld door de experts. In jouw box vind je alle verse ingrediënten, toffe receptenkaarten en handige tips om je maaltijd te bereiden en wat erbij te serveren. Elke maandag wordt jouw foodbag thuis of op werk geleverd. Maak in een handomdraai zelf heerlijke gerechten klaar en smul als een keizer(in). Je hoeft geen topchef te zijn voor deze culinaire hoofdstandjes. De recepten zijn altijd toegankelijk en lekker.

Promoties

Bekijk regelmatig de laatste aanbiedingen en kortingsacties voor Foodbag.be op onze website. Solden.be heeft namelijk regelmatig een exclusieve couponcode om extra goedkoop te bestellen. Zo kan je 5 of meer euro uitsparen op je box naar keuze. Ideaal om kennis te maken met het assortiment.

Ontdek de boxen

Bij Foodbag heb je verschillende opties om uit te kiezen. De menu's van iedere week vind je op je op de website. Van terugkerende gerechten is er geen sprake, Foodbag doet er alles aan om te blijven innoveren en jou steeds iets nieuws te geven.

Easy Dinner Foodbox

De box Easy Dinner is een gezinsgerichte formule met drie unieke gerechten, smakelijk voor het hele gezin. De recepten zijn kindvriendelijk, ideaal dus voor mama, papa en kinderen. De box bevat een mix van vlees, vis en veggie en heeft telkens een Belgische insteek.

Original Foodbox

De Foodbag Original is de klassieker uit het gamma, perfect voor koppels en samenhokkende vrienden of huisgenoten die niet van lang in de winkel willen spenderen en toch lekker willen eten. De box bevat 4 inspirerende recepten, is beschikbaar voor 2 tot 5 personen is bestaat steeds uit 2 vlees, 2 vis en 1 veggie gerecht. Zo eet je gevarieerd en gezond. Er is ook de optie voor een 'busy day' optie, waarbij je een 5de optioneel gerecht krijgt.

Sanabox

De derde optie is de Sanabox, volledig samengesteld door Sandra Bekkari. Deze box bevat een vier dagen-menu en alle gerechten zijn samengesteld volgens de Sanamethode. Ontdek de inspirerende gerechten in dit gezonde en gebalanceerde weekmenu.

Veggiebox

Sinds kort kun je ook de Veggiebox bestellen, de kookbox voor vegetariërs en flexitariërs. De box bestaat uit volledig vegetarische ingrediënten waarmee je makkelijk en snel heerlijke gerechten op tafel zet.

Abonnement

Je hebt altijd de mogelijkheid eerst een losse box te bestellen zonder abonnement, om het concept uit te proberen. Ben je overtuigd van de magie van Foodbag? Dan kan een abonnement afsluiten voor gemak en om altijd zeker te zijn van jouw recepten. Betaling gebeurt automatisch via je VISA of Mastercard, er is dus geen gedoe met overschrijvingen. Tot 5 dagen voor levering kan je steeds wijzingen aanbrengen aan je abonnement.

Ga je op reis? Geen probleem, in je persoonlijk account zet je jouw abonnement simpelweg op pauze. Je kan je abonnement ook ten alle tijden volledig stopzetten.

Gratis verzending

Bestel gemakkelijk & veilig online en geniet snel van je eerste Foodbag. De verzending is steeds volledig gratis. Ben je tijdens de levering niet thuis? Geen probleem, de koerier geeft je pakketje af bij de buren en steekt een briefje bij jou in de bus. Zo weet je waar je jouw box kan afhalen.