JBC Kortingscodes België

jbc.be

Op de website van JBC vind je een breed assortiment aan kleding voor dames, heren, kinderen en baby's. Ze bieden trendy en betaalbare mode aan, inclusief accessoires en schoenen. Verder kan je er ook terecht voor interieurartikelen en cadeaus.

Korting bij JBC online & solden - maart 2024

Solden Kortingscodes Extensie: pas meer dan 2000 vouchers automatisch toe tijdens het winkelen

Gebruik kortingscode Nu Populair 1
Nieuw

JBC actie: koop nu communiekleding aan voordelige prijzen

Toon aanbieding
Nieuw

JBC actie: ontvang Gratis paasoortjes bij je aankoop

Toon aanbieding

JBC actie: neem deel aan de Born To Win wedstrijd en win €3000

Toon aanbieding

Gratis verzending bij JBC

Toon aanbieding

Schrijf je in op de nieuwsbrief van JBC en krijg €5 korting

Toon aanbieding

JBC Camille: ontdek hier de nieuwe collectie

Toon aanbieding

JBC kinderkleding: ontdek de nieuwste collectie

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een JBC kortingscode?

1. Je kunt jouw kortingscode erg gemakkelijk gebruiken in de webshop van JBC. Ga naar je winkelmandje zodra je klaar bent met shoppen. Hier zie je een overzicht van de producten die je wilt aanschaffen. Je kunt hier de kleur, maat of het aantal nog aanpassen.

2. Daarnaast kun je hier al kiezen voor de gewenste levermethode. Wil je jouw pakketje in de dichtstbijzijnde winkel afhalen, dan is dit gratis. Mocht je het thuis geleverd willen hebben, betaal je een kleine bijdrage.

3. De kortingscode kun je vervolgens invullen bij 'Kortingscode of cadeaubon'. Wanneer je hierop klikt verschijnt er een tekstbalk waarin je de code kunt invullen. 

 

hoe gebruik ik een JBC kortingscode.jpg

 

4. Wanneer je op 'ok' klikt, wordt de korting automatisch verrekend met je totaalprijs. Je kunt nu verder naar 'bestellen'.

5. Vervolgens kun je inloggen met jouw JBC-account of een JBC-account aanmaken. Ook is het mogelijk om door te gaan met je bestelling zonder een account. In het laatste geval zul je je persoons- en adresgegevens nog moeten invullen zodat de benodigde informatie compleet is.

6. Betalen kan bij JBC met Visa, Mastercard of Maestro. Bij afronding van de bestelling, kun je jouw pakketje verwachten op het aangegeven levermoment of zelf ophalen in de winkel.

Promoties

Dankzij Solden.be heb jij alle deals en acties van JBC online binnen handbereik. Kijk regelmatig op deze pagina voor de beste aanbiedingen op het assortiment van JBC. Het hele jaar door, ook buiten de bekende Solden, posten wij de meest interessante aanbiedingen online. Geniet van voordelige prijzen tijdens Mid Season Sales en koop je favoriete kledingitems voor een frisse, nieuwe look. Een item nodig dat bijna verdwijnt.

Winkels

Wie niet online wil shoppen, raar als dat ook is, kan in Vlaanderen terecht in verschillende filialen voor een hands on ervaring. Er zijn shops te vinden in vele Vlaamse steden, waaronder Hasselt, Gent, Brugge, Aarschot, Lier, Ieper, Oostende en Leuven. Deze winkels zijn voorzien van ruime openingsuren om het je extra makkelijk te maken.

Solden

De wintersolden en de zomersolden zijn de perfecte periodes om te shoppen in België! Je profiteert dan bij JBC van ronde prijzen op gigantisch veel mode. Je kan er voor kiezen de winkelstraten in te gaan, maar waarom shop je niet gewoon in de online solden vanuit huis? Vind de hoogste korting of gebruik de kortingscode die je hebt gevonden. Kortingen lopen op tot 30, 40, nee tot boven de 50%!

Gratis verzending

Bij JBC geniet je van gratis verzending vanaf € 50 bestelwaarde in de webshop. Retourzendingen zijn vrij van kosten.

Black Friday

Vroeger kampeerden we met zijn allen netjes voor de winkel op de avond voor jawel, Black Friday! Dit jaar valt het korting spektakel op vrijdag 26 november 2024. Nu in plaats van voor de winkel, kampeer je nu lekker thuis op je luie stoel of bank. Je pakt je computer of smartphone en ontdekt de hoge kortingen op al je favoriete merken in de webshop van JBC.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% JBC Kortingscode: Tot 40% korting op Valentijnscadeaus Korting al afgetrokken
80% JBC Kortingscode: Tot 80% korting op wintersolden Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

JBC heeft hele jaar door leuke kortingen voor klanten. Houd de social mediakanalen en de website van JBC goed in de gaten om geen enkele actie te missen.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 9am - 18:30
Je kunt de klantendienst van JBC bereiken via Service number: +32 (0) 11/60 88 06, Email: mode@jbc.be, Address: Center - South 3401 3530 Houthalen Belgium
Bij JBC kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, Maestro
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: DPD
De Stickeractie bij JBC is soms in oktober in het najaar, en soms in april in het voorjaar. De Stickeractie van JBC geeft een korting van 10% op het eerste-, 20% op het tweede-, 30% op het derde-, en zelfs 40% op het vierde kledingstuk.
Je opgespaarde JBC-punten kan je eenvoudig inwisselen bij een JBC-filiaal of in de webshop. Bij afrekening in de online winkel wordt bij het bestellingsproces gevraagd of je je spaarpunten wilt verzilveren of door wilt sparen.
Het is het beste om op de JBC-website te checken of een winkel in de buurt ook op zondag open is.
Ja. Om alle jongens en meisjes weer van schoolspullen te voorzien, heeft JBC een speciale 'Terug naar school' collectie met bijbehorende voordelen en kortingen.
Het JBC winkelketen onstond in 1975 toen Jean-Baptise Claes zijn eerste winkel opende. Nadat zijn kinderen ook deel begonnen uit te maken van het kledingmerk, in 1985, groeide JBC al snel uit tot een modeketen met bijna 200 winkels.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 114 stemmen

JBC

Het familiebedrijf JBC is uitgegroeid tot één van de belangrijkste modeketens in België en Luxemburg. De winkels zijn altijd comfortabel en fris ingericht en laten de collectie in het oog springen. De webshop van JBC straalt hetzelfde gevoel uit. JBC is een professioneel bedrijf die volgens de laatste modetrends opereren. Een trendbewust modemerk met een eigen karakter. Shop nu aan super scherpe prijzen in de webshop vol leuke topjes, shirts, blouses, truien, blazers, jassen, broeken, jumpsuits, jeans en veel meer. Alle kleuren, alle maten, voor jong en oud, allemaal zeer modebewust, maar zeer zeker ook prijsbewust. Je vindt er prachtige mode voor dames, heren, jongens, meisjes en baby's. JBC is vintage, chic en altijd elegant, dus je vindt altijd een artikel dat goed bij jou past.

Categorieën

Je vindt bij de JBC webshop verschillende categorieën, zodat de site voor iedereen een overzichtelijk beeld geeft. De categorieën zijn: granny chic, vintage chic en altijd elegant, dresses back to work, bio homewear, stripes, what to wear for the weekend en Indian summer. JBC is lid van de Fair Wear Foundation, dus ze streven naar betere werkomstandigheden voor de kledingmakers. Er wordt duurzame kleding geboden en een eerlijke prijs gehanteerd. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jeans bijvoorbeeld het best bij jou past? Neem dan even een kijkje onder het kopje inspiratie. Hier vind je verschillende tips over kleding.

Mode en accessoires

De webpagina van JBC staat altijd bomvol mooie mode artikelen, voor zowel heren, dames als kinderen. Denk aan stoere T-shirts en polo's voor hem en Kleedjes of een mooie jumpsuit voor haar. Ook als de kleine goed voor de dag wil komen is er voor ieder wat wils. Bovendien betaal je nooit teveel! Bekijk het immer uitstekende aanbod van JBC en profiteer van straffe prijzen. Over straffe prijzen gesproken; In de outlet vind je vaak nog extra kortingen. Doe hier dus je voordeel mee!

Een outfit is pas klaar wanneer er een mooie accessoire bij gevonden is. Kleed je netjes aan in de winter met die leuke sjaal of hoed, of maak jezelf klaar voor het zomerseizoen met die mooie ketting of armband. Ook riemen, dassen en strikjes vind je uiteraard in het assortiment van JBC. Bij Solden.be krijg je er vaak nog eens extra korting op. Bekijk het aanbod!

Zwangerschapskleding

Vaak is het voor zwangere vrouwen lastig om mooie kleding te vinden, dat ook nog eens comfortabel zit. Bij JBC vind je en groot aanbod aan fashion zwangerschapskleding. Je hebt er ook jurkjes en jumpsuits die je naar verschillende gelegenheden kan dragen. Het belangrijkste is natuurlijk dat de kleding goed zit en dat is hier zeker het geval. Ook voor de grotere maten is er geschikte kleding te vinden bij JBC. Je hebt hier speciale kleding vanaf maat 46.

Meer webshops