Lampenlicht kortingscodes België

lampenlicht.be

Op Lampenlicht.be vind je een breed assortiment aan lampen en verlichting, van moderne plafondlampen tot klassieke tafellampen. Ontdek de perfecte verlichting voor jouw huis en geniet van snelle levering en uitstekende service.

Korting bij Lampenlicht online & solden - maart 2024

Lampenlicht kortingscode: Exclusieve 5% Korting

Gebruik kortingscode MVL Populair 1

Lampenlicht kortingscode: 5% korting op alles

Gebruik kortingscode VL

Maak kans op een korting van € 100 bij Lampenlicht in maart

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Lampenlicht vanaf € 50

Toon aanbieding

Tot 35% korting in de sale van Lampenlicht

Toon aanbieding

Korting Lampenlicht: tot 80%

Toon aanbieding

Gratis verzending

Vanaf € 50 wordt je volledige bestelling gratis thuisbezorgd. Voor alle bedragen onder de €50 betaal je € 4,95 verzendkosten. Bovendien als je voor 20:00 besteld, heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis! Niet tevreden, geen probleem, bij Lamp en Licht krijg je je geld gewoon terug.

Lage prijzen

Bij Lampenlicht betaal je nooit teveel. Ze hebben altijd scherpe prijzen en zijn volledig afgestemd op verschillende doelgroepen. Je vindt laaggeprijsde merken zoals QAZQA, maar je kunt ook gaan voor het meer klassieke, tijdloze model zoals Artemide.

Promoties

Ondanks dat Lampenlicht al bekend staat om zijn lage prijzen, lopen er vaak promoties die het nog voordeliger maken. Vergeet niet om Solden.be in de gaten te houden, want er zijn met regelmaat promoties of kortingen.

Lampenlicht verzendkosten vergelijken met andere webshops

Lampenlicht € 4,95 of gratis bij bestellingen boven € 50
HEMA € 4,50 of gratis bij bestellingen boven € 25
Collishop Verzendkosten variëren tussen € 2,95 en € 30
De Bijenkorf € 3,95 of gratis voor privilege members
VidaXL Verzendkosten: Gratis

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Lampenlicht kortingscode: 20% - 40% korting op verlichting voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Lampenlicht kortingscode: Tot 80% korting op verlichtingsproducten Korting al afgetrokken
5% korting Lampenlicht kortingscode: Bespaar 5% op Bestellingen Boven 100EUR! 6REHL-L4MVL

Veelgestelde vragen

De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Werkdagen: 08.00 - 17.00
Je kunt de klantendienst van Lampenlicht bereiken via Service number: 078-482156, Email: info@lampenlicht.nl, Address: Lamp & Licht Retail b.v. Kruisvoort 44 4814 RZ Breda Nederland
Bij Lamp en Licht kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, SOFORT, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Maestro, iDEAL
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Kiala, UPS
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 138 stemmen

Lampenlicht

Lamp en licht staat al sinds 2007 voor je klaar. Ze zijn actief in meer dan 8 landen en niet voor niets. Ze hebben standaard 3.000 artikelen verschillende artikelen op voorraad. Ze ontwerpen, produceren en verkopen eigen armaturen en distribueren merken van derden, zoals Artemide. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor in huis of in de tuin, bij Lamp en Licht ben je aan het juiste adres! Voor elke gelegenheid en voor ieder budget heeft Lamp en Licht wel iets voor je klaarliggen, een uitgebreid assortiment waar iedereen gelukkig van wordt.

Voor ieder wat wils

Lampenlicht.be heeft voor iedereen de perfecte verlichting. De brede collectie bestaat onder andere uit:

  • Wandlampen
  • Hanglampen
  • Spots
  • Inbouwlampen
  • Plafondlampen
  • Staande lampen

Dit geldt voor zowel binnen als buiten, een klassiek of juist modern design. Wil je gaan voor een industrieel design of juist meer romantisch? Geen probleem, lampenlicht heeft het. Als je op zoek bent naar verlichting voor je bedrijfs- of horecapand ben je hier ook aan het juiste adres. Een kroonluchter voor een klassiek design of booglampen voor een meer vintage look, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wecycle

Lamp en Licht staan niet alleen stil bij het maken van winst, maar vinden het ook belangrijk om hun steentje bij te dragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het idee achter Wecycle is dat er zoveel mogelijk elektrische apparaten verzameld worden om daarna te worden gerecycled. Dit zorgt ervoor dat schadelijke stoffen niet in het milieu terechtkomen. Daarnaast wordt met deze aanpak ervoor gezorgd dat grondstoffen minder belast worden, aangezien E-waste materialen bevat die na het recyclen weer gebruikt kunnen worden voor producten zoals: ijzer, koper, aluminium en kunststoffen.