Logitech kortingscodes België

logitech.com/nl-be

Logitech is een website waar je allerlei computeraccessoires kunt vinden, zoals muizen, toetsenborden en webcams. Ontdek het brede assortiment van hoogwaardige producten voor al je technologiebehoeften.

Korting bij Logitech online & solden - maart 2024

Geniet van Gratis verzending bij Logitech

Toon aanbieding

Logitech G alle gamebenodigheden vanaf €50

Toon aanbieding

Meld je aan voor de nieuwsbrief bij Logitech en blijf op de hoogte van de laatste kortingen en aanbiedingen

Toon aanbieding

Logitech G29 nu al vanaf €399

Toon aanbieding

Logitech G502 gamingmuis nu aan €149

Toon aanbieding

Koop een Logitech keyboard nu vanaf €17

Toon aanbieding

Nieuwsbrief

Om de meest interessante voordelen te ontvangen bij uw volgende bestelling, of om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van de Logitech online winkel, kunt u overwegen u te abonneren op de nieuwsbrief. Deze registratie is zowel snel als gratis. Daarvoor hoef je alleen maar je e-mailadres toe te voegen. Er is niets eenvoudiger!

Chat

Voor al uw vragen, gedurende het hele proces van uw bestelling, staan ​​professionals tot uw beschikking via de instant messaging-service, die u op de site kunt vinden. Vanuit deze chat krijg je snel antwoord, zodat je kunt profiteren van deskundig advies.

Blog

Maak gebruik van de blog om een ​​beter idee te krijgen van de producten die beschikbaar zijn op de site en hun verschillende toepassingen. Je vindt er ook veel van de meest interessante tips voor je dagelijkse leven, die we je aanraden om meteen op te volgen!

Black Friday

Ah, de beroemde Black Friday-dag… Iedereen zit erop te wachten! En we begrijpen dat, want dit is zonder twijfel de beste dag van het jaar om online te shoppen. Dit is een datum om te onthouden als u wilt profiteren van kortingen van welke aard dan ook op de producten die beschikbaar zijn in de winkel.

Sociale netwerken

Ben je gewend aan sociale media? In dit geval raden we je aan om de winkel op de netwerken te volgen. Nogmaals, dit is een manier om zoveel mogelijk advies te krijgen, en zelfs om deel te nemen aan online wedstrijden, waarmee je verschillende beloningen kunt verdienen!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Logitech kortingscode: Tot 40% korting op cadeaus voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Logitech kortingscode: Tot 80% korting op topkwaliteit producten Mis het niet Korting al afgetrokken
€100 Logitech kortingscode: bespaar €100 tijdens Black Friday LOGI23
80% Logitech kortingscode: Tot 80% korting op alle Logitech producten - Mis het niet Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Kortingen worden op de website aangeboden, je krijgt ze ook via de nieuwsbrief of je kan altijd even kijken op Solden.be.
Je kan bellen op het nummer:+41 (0)21 863 55 11.
De levering is gratis vanaf €39 en duurt tussen de 4 en 7 werkdagen.
Dit kan gratis binnen de 30 dagen na ontvangst.
Je kan betalen met: PayPal, Apple Pay, Google Pay, Visa, MasterCard/EuroCard, Discoveren American Express.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 18 stemmen

Logitech

Logitech houdt zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige persoonlijke randapparatuur die een verbeterde digitale ervaring bieden. Het begon allemaal met de ontwikkeling van computermuizen, vele jaren geleden. Inmiddels is de expertise uitgegroeid met veel meer interface accessoires. Deze apparaten overbruggen de laatste centimeters tussen jou en je computer, gameconsole, digitale muziek en home entertainmentsysteem. Denk bijvoorbeeld aan universele afstandsbedieningen, speakers, en meer. Doordat Logitech veel klantonderzoek doet, weten zij zeker dat ze de producten zo ontwikkelen dat de consument tevreden is. Op Logitech.com, hun webshop, vind je het uitgebreide assortiment aan lage prijzen.

Promoties

In de webshop van Logitech shop je extra voordelig dankzij de kortingscodes en aanbiedingen op Solden.be. We hebben regelmatig exclusieve codes voor gaming gear, of voor betaalde mobiele accessoires.

Muizen en Toetsenborden

De Logitech toetsenborden en muizen komen in alle soorten en maten. Van goedkoop en met een functioneel design, tot uitgebreid voor zij die wat extra's willen. De meeste artikelen beginnen met een G of Z gevolgd door een cijfer, zoals de G502 muis, de Z906 en g430 headset.

Smart Home

Een modern huis heeft moderne apparatuur nodig. En net daar blinkt Logitech ook enorm in uit. Een van de meest populaire producten uit hun assortiment is de Harmony, een multimedia toestel met apps voor zowel Android als IOS en universele afstandsbedieningen. Hiermee verbind je andere apparaten zoals je radio, game consoles, tv, verlichting en zelfs je thermostaat, waarna je ze met je afstandsbediening super simpel kan regelen.

Gamegear

Ben je een fanatieke gamer en mag je randapparatuur een tikkeltje meer kosten? Dan is deze categorie iets voor jou. Logitech staat namelijk bekend om haar onklopbare gamegear met veel snufjes en met de bekende Logitech Gaming Software om volledig aan te passen zoals jij het wil. Solden.be is grote fan van de Logitech gaming artikelen, zoals de G910 Orion Spectrum keyboard of de G Pro gaming mouse. In onze blogs kan je er meer over lezen. Buiten muizen en toetsenborden kan je er ook headsets uit het hoogste segment aanschaffen. Ze hebben zelfs gespecialiseerde gaming accessoires zoals racewielen. De Logitech G27 is hier veruit de meest populaire en deze geeft je dan ook het gevoel dat je echt in een razendsnelle auto zit.

Gratis verzending Logitech

Logitech verzendt je pakketje volledig gratis vanaf een bestelling van € 39. Zit je onder dit bedrag dan hangen de verzendkosten af van de grootte van je pakketje.

Meer webshops