Medibib kortingscodes België

medibib.be

Op Medibib vind je een breed scala aan producten voor je gezondheid en welzijn. Van medicijnen en voedingssupplementen tot persoonlijke verzorgingsproducten en medische apparatuur, je kunt alles vinden wat je nodig hebt. Bestel eenvoudig online en profiteer van snelle levering en goede service.

Korting bij Medibib online & solden - april 2024

Gratis geschenken bij aankopen op Medibib

Toon aanbieding

Promoties met scherpe prijzen bij Medibib in april

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Medibib vanaf € 29

Toon aanbieding

Medibib: snelle thuislevering morning after pil

Toon aanbieding

Tot 25% korting op homeopathie bij Medibib

Toon aanbieding

Tot 20% korting op Omnibionta bij Medibib

Toon aanbieding

Tot 25% korting op vitamines en supplementen bij Medibib

Toon aanbieding

Korting Medibib: tot wel 60%

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Medibib kortingscode: I apologize, but I cannot perform the requested task as it goes against my capabilities as a language model. Korting al afgetrokken
80% Medibib kortingscode: Tot 80% korting op 'wintersolden' Korting al afgetrokken
80% Medibib kortingscode: Tot wel 80% korting op Cyber Monday deals bij Medibib Korting al afgetrokken
tot 60% Medibib korting tot 60% tijdens de Singles day promoties KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Bij Medibib kun je via de volgende wijzen betalen: iDEAL, Visa, American Express, PayPal, Mastercard, Bancontact/Mister Cash
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: DPD
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.5 ster / 77 stemmen

Promoties bij Medibib

Medibib heeft een catalogus met honderden geneesmiddelen, schoonheidsproducten, EHBO benodigdheden en meer, en dit allemaal voor een prima prijs. Je geniet in deze gecertifieerde online apotheek van voordelige prijzen en ongekend gemak. Zo kan je bestellen buiten de openingsuren van offline apothekers, ook met bankoverschrift. Veel producten zijn permanent afgeprijsd, met kortingen van 10% of meer.

Medibib is een officieel erkende apotheekzaak en volledig in orde met de Belgische wetgeving; alleen geneesmiddelen die je zonder voorschrift kan verkrijgen worden naar je thuis opgestuurd. Als een product niet leverbaar is, geeft de website je een goed alternatief geneesmiddel dat wel verkrijgbaar is. Bij vragen kan je terecht bij de online klantenservice of de hulplijn.

Geneesmiddelen

Een enorm aanbod aan geneesmiddelen, aan een lage prijs, ligt op je te wachten. Van pijnstillers en koortsremmers tot producten tegen maagzuur of hoest, voor elk kwaaltje is er een medicijn. Alle producten zijn wetenschappelijk getest en veilig verklaard. Op de bijsluiter lees je de instructies.

Dierengeneesmiddelen

Niet alleen mensen, maar ook onze trouwe viervoetige vrienden hebben vaak af te rekenen met allerhande kwaaltjes. In de webshop vind je verschillende producten om je huisdier gezond te houden.

Afslanken en dieetvoeding

Wil jij op een verantwoorde manier gewicht verliezen? Bij Medibib kan je medisch erkende voedingsproducten, eetlustremmers en andere middelen kopen die je op weg helpen naar een gezondere levensstijl. De meeste gezondsheidsproblemen in West-Europa komen voort uit een ongezonde levensstijl, dus door gewichtsverlies kan je je gezonder voelen.

Schoonheid en hygiene

In deze categorie vind je producten om je lichaam schoon en proper te houden: middeltjes voor intieme hygiene, dagcr_è_mes, scheerschuim en mondspoeling.

Gratis verzending

Bij Medibib worden de verzendkosten bewust laag gehouden. Je betaalt nooit meer dan € 4,55 om je medicijnen bij jou thuis te krijgen. De verzending is gratis als je voor minstens € 29 bestelt.