Microsoft kortingscodes België

microsoft.com

Ontdek de nieuwste technologieën en softwareoplossingen van Microsoft, zoals Windows, Office en Xbox. Verbeter uw productiviteit en entertainmentervaring met de producten van Microsoft.

Korting bij Microsoft online & solden - maart 2024

Office 365 voor studenten bij Microsoft Store nu Gratis

Toon aanbieding

Back to School! 10% korting op Surface producten bij Microsoft Store

Toon aanbieding

Gratis verzending in maart bij Microsoft Store

Toon aanbieding

Korting Xbox Microsoft Store: bespaar tot 20% op game passes en games

Toon aanbieding

Ontdek alle aanbiedingen van de Microsoft Store: korting tot 20%

Toon aanbieding

Microsoft Store gratis games: ontdek de hele collectie

Toon aanbieding

Microsoft 365 actie: betaal Voor slechts 10 maanden Voor een abonnement van een jaar

Toon aanbieding

Gratis verzending

Microsoft rekent géén verzendkosten op alle producten als je voor de standaard verzending kiest. Bekijk online alle producten en shop alles wat je nodig hebt.

Promoties

Microsoft heeft vaak speciale aanbiedingen die erg interessant zijn, zeker voor studenten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld genieten van 10% korting op het Office-pakket of op een Surface tablet. Maar ook niet-scholieren kunnen profiteren in de webshop. De apparaten, consoles en Xbox-games zijn vaak afgeprijsd, dus houd Solden.be en de webshop van Microsoft in de gaten.

Black Friday

Vind de Black Friday-aanbiedingen in de Microsoft Store! Deze aanbiedingen zullen beschikbaar zijn in vele categorieën van de site, of het nu gaat om games of zelfs downloadbare software. Dit zou wel eens de perfecte dag kunnen zijn om op de site te shoppen!

Studenten

Je bent een student ? In dit geval kunt u profiteren van de vele aanbiedingen van de aangeboden producten, waaronder een korting van 10% op bepaalde aankopen of abonnementen, wat bijzonder nuttig voor u kan zijn tijdens uw studie. Lees meer over uw opties!

Sociale netwerken

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Microsoft-innovaties en -ontwikkelingen op uw mobiele telefoon? Om dit te doen, hoeft u het merk alleen maar te volgen op sociale netwerken. Op deze manier kunt u communiceren met de gemeenschap, uw advies delen en indien nodig zelfs in contact komen met professionals.

Microsoft verzendkosten vergelijken met andere webshops

Microsoft Verzendkosten: Gratis
Conrad € 6,95 of gratis bij bestellingen boven € 25
Tonershop Verzendkosten: € 4,50
Lenovo Verzendkosten: Gratis
MediaMarkt Verzendkosten: Gratis

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Microsoft kortingscode: Valentijnscadeaus: bespaar tot 40% op Microsoft-producten Korting al afgetrokken
80% Microsoft kortingscode: wintersolden: Tot 80% korting op alles Korting al afgetrokken
80% Microsoft kortingscode: Tot 80% korting tijdens de Cyber Monday Sale bij Microsoft Korting al afgetrokken
20% Geniet van Microsoft korting tot 20% tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
De openingsuren zijn Maandag - Zondag: 08: 00-21: 00 (CET)
Je kunt de klantendienst van Microsoft bereiken via Service number: 0800 58 121, Email: storesoc@microsoft.com, Address: The Atrium Building, Block B, Carmanhall Road, Sandyford Business Estate, Dublin 18, Ireland
Bij Microsoft kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, PayPal
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.9 ster / 46 stemmen

Microsoft Store

Bij de webshop Microsoft België kan je terecht voor bijna alle computer en entertainment benodigdheden. Het assortiment van de Microsoft webshop is enorm. Het meest verkochte product is misschien wel het software pakket Microsoft Office. Je kunt deze nog kopen van een aantal jaren, zoals die van 2010. Het Office-pakket, met onder andere de programma's Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Powerpoint, wordt door bijna iedereen naar tevredenheid gebruikt. Het pakket is ook beschikbaar voor Mac. Nog een erg bekend product is de X-box. In de webshop kan je niet alleen een X-box kopen, maar ook allerlei Xbox accessoires. Tablets, software, accessoires, we kunnen nog wel veel meer producten opnoemen, maar je kunt beter zelf even een kijkje nemen in de webshop! ​Met een Microsoft actiecode kun je flinke korting krijgen! Interesse? Kijk dan snel op Solden.be om te kijken welke actiecode wij voor je klaar hebben staan.

Software

Als er 1 iets is dat Microsoft wereldberoemd heeft gemaakt, is het natuurlijk haar software. Van het gerenommeerde besturingsprogramma Windows tot Microsoft Office en Security Essentials, het zijn essentiële programma's voor computer gebruikers. Met een Microsoft account blijf je altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heb je een persoonlijke mailbox.

Apparaten

Microsoft heeft ook een lijn smartphones ontwikkeld, genaamd Microsoft Lumia. Deze smartphones zijn krachtig, veelzijdig en worden geleverd met Windows 10 en Microsoft Office-apps. Erg popular is ook de Surface Pro 4, de opvolger van de Surface Pro 3 en een erg handige tablet. Met 1 TB geheugen, een groot scherm, Office 365 en veel handige apps is deze tablet een must voor zij die mobiel willen werken en surfen. De phones en tablets zijn te vinden op de website.

Games

Bij de gamers is Microsoft natuurlijk bekend als de Xbox-ontwikkelaar. In de webshop vind je veel bundels van de Xbox One en de Xbox One S aan erg lage prijzen. Ook bijhorende games behoren tot het assortiment. Xbox 360-games en Windows-games voor je pc behoren ook tot de mogelijkheden.

Entertainment

In deze sectie vind je films en muziek, die je rechtstreeks van de Microsoft Store koopt. Simpel en goedkoop, liedjes koop je al vanaf € 0,99 en albums soms maar € 1,99. Het assortiment is veelzijdig, van jazz en hip-hop tot electro en rock. Ook qua films zijn er veel categorieën zoals horror, drama, animatie en romantische komedie.

Studenten

Studenten worden door Microsoft extra in de watten gelegd. Zij kunnen rekenen op speciale promoties op artikelen en software die ze nodig hebben om hun studie tot een goed einde te brengen. Denk aan de Student Deals op Windows 10 en Office 365 University.

Meer webshops