MENU

Over Solden.be

Saleduck is een multiculturele start-up met het doel online consumenten wereldwijd te helpen om online geld te besparen. Ons bedrijf is in 2010 door internetondernemer Domingo Karsten opgezet. De eerste site onder de naam van Saleduck, oftewel Solden, is in 2012 gelanceerd. De website Solden.be werd op de belgische markt gelanceerd en groeide in korte tijd uit tot groot succes. Gedreven door dit succes en onze ambities zijn wij onze internationale activiteiten gestart. Inmiddels is Saleduck wereldwijd op vijftien markten actief. Vandaag de dag heeft Saleduck kantoren in Amsterdam en Kuala Lumpur, waarin dagelijks 35 Duckies er alles aan doen om de beste deals voor online shoppers in Europa en Azië te vinden. Onze kernwaarden zijn als volgt: ambitious, dedicated and fun! Ons dagelijkse doel is online shoppers te helpen om de beste deals en aanbiedingen te vinden, dit doel nemen wij zeer serieus. Om dit ambitieuze doel te bereiken, vertrouwen wij op ons jonge en dynamische team. Het team van Saleduck en de goed relaties met onze partners en bezoekers zijn onze keys to success!

Ons team

Saleduck heeft 35 Duckies met 15 verschillende nationaliteiten. Ons jonge en levendige bedrijf heeft 24 werknemers in Amsterdam en 11 in Kuala Lumpur.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Check dan even onze carrièremogelijkheden of stuur ons een creatieve open sollicitatie.

Verantwoordelijkheid

Aangezien onze kernwaarden als bedrijf zich uiten in het helpen van anderen, zijn wij ook zeer actief in charity en sponsoring. Saleduck ondersteunt een groot aantal lokale en internationale organisaties zoals hulporganisaties, gemeenschappen en sportclubs. Om hen te helpen en bewustzijn te creëren organiseren wij competities, delen prijzen uit en hebben onder andere een jaarlijkse studiebeurs die wij ter beschikking stellen. Hiermee willen wij laten zien dat wij meer dan alleen een website zijn. Ons doel is dan ook anderen aan te moedigen zich voor elkaar in te zetten.

Achtergrondverhaal

Tijdens een middag shoppen tijdens de solden in Antwerpen, had de oprichter van Solden.be een idee. Wat als ... er altijd solden zouden zijn? En kijk: Solden.be was geboren. Waarom nog wachten tot januari of juli als je nu ook al super voordelig kunt shoppen? Alle kortingscodes en kortingen overzichtelijk op één website: iedere fantieke online shopper wéét hoe fijn dit is! 

De beste kortingen en deals

Een goedkoop vliegticket, een mooie jeans of nieuwe elektronica nodig? Of zoek je een bepaald merk of aanbiedingen van een specifieke website? Bij Solden.be krijg je de beste opties op een presenteerblaadje. Op onze homepagine vind je de beste actuele kortingscodes en exclusieve deals. Dus wil je nieuwe schoenen kopen? Dan vergelijk je de acties van verschillende webshops en kijk je waar je het goedkoopst jouw favoriete schoenen op de kop kunt tikken.

 

Bekend van Marie Claire, Flair & Feeling 

Met een pagina groot stond Solden in het december nummer van Flair, Marie Claire & Feeling. De lezers konden hierdoor genieten van de mooiste kortingscodes en de beste deals die zij online direct konden gebruiken. De samenwerking bleek een waar succes, in de voor velen dure maand december, konden de lezers profiteren van extra kortingen bij hun favoriete webshops. Dit leverde veel dankbare reacties op van lezers die nog niet van het bestaan van Solden afwisten. Reacties als: 'Waarom ben ik hier niet eerder achter gekomen' en 'Wat handig, in één overzicht alle kortingscodes bij elkaar van alle webshops' ontvingen wij veelvuldig via de e-mail met een grote glimlach op ons gezicht.  

         Schermafbeelding 2015-12-28 om 17.07.29.png   Schermafbeelding 2015-12-28 om 17.08.11.png   Schermafbeelding 2015-12-28 om 17.20.17.png

Succesverhalen

Amy (25): 'Ik had een super mooi zwart glitterjurkje gezien op Zalando. Perfect voor oud en nieuw. Ik moest en zou dat jurkje hebben. Helaas had ik niet genoeg geld op mijn rekening, maar het jurkje later kopen was geen optie. Ik had het juist voor oud en nieuw nodig. Gelukkig bood Solden.be uitkomst. Met een kortingscode kreeg ik 10% korting op mijn feestjurkje. Het werd uiteindelijk nog een geweldige avond.'

Dave (18): 'Ik ben helemaal gek van de serie Homeland en wilde al een tijdje de dvd van het tweede seizoen bestellen. Het kwam er alleen nooit van. Toen ik een tijdje geleden op Solden.be aan het kijken was naar aanbiedingen en kortingscodes, stuitte ik op een kortingscode van Bol.com. Ik bedacht me dat dit het uitgelezen moment was om de dvd te bestellen en kreeg mooi € 5 korting op mijn bestelling. Dat worden een paar heerlijke avondjes genieten!'

Josephine (50): 'Ik ga altijd op vakantie met mijn man en twee kinderen. Voordat ik een vakantie boek, kijk ik altijd eerst even op Solden.be om te kijken welke vliegtuigmaatschappij of reisaanbieder een goede actie heeft. De tickets voor onze zomervakantie naar Turkije hebben we gekocht bij Cheaptickets. Solden.be had namelijk een kortingscode die goed was voor 10% korting op de vliegreis. Met vier personen scheelde dit al snel €200! Van dat geld gaan we een mooie excursie maken.'

Heb je ook een mooi verhaal over een kortingscode? Laat het ons weten!

Wil jij met ons samenwerken?  Bij ons komen werken? Wil je iets weten? Of zelf iets vertellen?
Dat kan! Mail naar info@saleduck.com