Plutosport kortingscodes België

plutosport.nl

Een populaire webshop in België met een breed assortiment aan sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Ontdek de nieuwste trends en profiteer van scherpe prijzen en snelle levering.

Korting bij Plutosport online & solden - maart 2024

Weekaanbiedingen bij Plutosport: korting tot 60%

Toon aanbieding

Dagelijks een nieuwe dagaanbieding met mega veel korting in maart bij Plutosport!

Toon aanbieding

Hardloopschoenen vanaf € 39,95 bij Plutosport

Toon aanbieding

Teamkleding aan 30% korting bij Plutosport België

Toon aanbieding

Plutosport sale: korting tot 40% op grote selectie producten

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Plutosport kortingscode: Hoge kortingen van 20% tot 40% op Valentijnscadeaus Korting al afgetrokken
80% Plutosport kortingscode: Tot 80% korting op winterse producten Korting al afgetrokken
80% Plutosport kortingscode: Tot 80% korting op Plutosport tijdens Cyber Monday Korting al afgetrokken
50% Plutosport korting tot 50% tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Die vind je hier op deze pagina of op de webshop zelf.
Deze voer je in, net voor het afrekenen.
Je kunt hen bereiken via e-mail: info@plutosport.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen van maandag tem vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur op het nummer +31 (0)172 820 420.
De verzendkosten bedragen €6,95 en levering gebeurt op jouw voorkeursdag of bij een DHL Servicepoint.
Dat kan kosteloos binnen de 30 werkdagen. Je meldt hiervoor de retour eerst aan in je klantaccount en volgt dan de procedure.
Je kan gratis retourneren tot 14 dagen na je aankoop.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 64 stemmen

Sportkleding

Al sinds 2005 is Plutosport actief op internet en heeft sindsdien een trouwe vaste klantenkring opgebouwd die dagelijks groeit. De webshop biedt kleding, schoenen en accessoires voor alle sporten. Naast sportkleding is ook de nieuwste schoeisel en kleding te vinden op de website. De collectie bestaat uit zo'n 15.000 artikelen van vele verschillende topmerken voor bijzonder scherpe prijzen. De winkel biedt een groot aanbod aan voor bijna alle verschillende soorten sporten. Op de website van Plutosport wordt kleding van bekende merken als Adidas, Nike, Asics, Lacoste, Björn Borg, Emporio Armani, Helly Hansen, O'neill en nog veel meer aangeboden.

Wat veel mensen niet weten is dat het inkoopteam niet alleen zorgt voor superdeals, maar door heel Europa reist op zoek naar nieuwe modellen die in België nog niet te koop zijn. Wij adviseren om de webshop eens even lekker op je gemakt te bezoeken en via de duidelijke menu's de collectie met de scherpe prijzen te bekijken. Op de productdetailpagina's staat een duidelijke productbeschrijving met maattabellen zodat je nooit de mist in gaat met de verkeerde maat. Interessant is het om de klantreviews te lezen die bovenaan iedere pagina getoond wordt zodat je kan zien wat andere klanten van Plutosport vinden.

Service

Bestel je bij de webshop op maandag t/m vrijdag voor 21.00 uur , dan is het artikel de volgende dag bij jou in huis! Zondag en maandag zijn geen leverdagen. Omdat de prijzen van de artikelen zéér scherp zijn betaalt iedereen verzendkosten van €6,95. Ben je niet tevreden over je aankoop of heb je niet de goede maat besteld? Dan kun je deze items altijd gratis retourneren bij Plutosport.