P&O Ferries kortingscodes België

poferries.com

Boek je overtocht naar het Verenigd Koninkrijk bij P&O Ferries. Ontdek de verschillende routes, tarieven en aanbiedingen voor een geweldige reiservaring.

Korting bij P&O Ferries online & solden - maart 2024

Tickets naar Dover al vanaf €85 met de P&O Ferries

Toon aanbieding

Al vanaf €56 een romantische stedentrip naar Hull of York met P&O Ferries

Toon aanbieding

Vanaf 2021 van Rotterdam naar Hull met P&O Ferries voor €179

Toon aanbieding

Reis nu met P&O Ferries Calais naar Dover vanaf €85

Toon aanbieding

Tot 20% korting op eten aan boord van P&O Ferries

Toon aanbieding

P&O Ferries Dover naar Calais vanaf €81

Toon aanbieding

Reis van Dublin naar Liverpool met P&O Ferries al voor €172

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een P&O Ferries kortingscode?

1. Met de boot naar Engeland was nog nooit zo leuk dankzij P&O Ferries. In een mum van tijd geniet je van de Engelse cultuur en de reis erheen is een mooi avontuur om mee te maken. Bij P&O Ferries kun je een kortingscode invullen voor extra korting op je tickets. 

2. Kies de route die je wilt volgen. In de gele balk links in beeld kun je alle details invullen zoals de datum en het aantal personen.

3. In hetzelfde scherm kun je boven de blauwe knop waar ‘get a quote’ staat jouw kortingscode invullen. Deze wordt verwerkt in het eindbedrag.

Promoties

Met regelmaat zijn er promoties en acties te vinden voor P&O Ferries. Zorg daarom dat je de website van Solden in de gaten houdt. Zo weet je zeker dat je geen korting misloopt. Zo ben je verzekerd van een goedkope maar toch zeer aangename overtocht en vakantie.

YouTube kanaal

P&O Ferries heeft een eigen YouTube kanaal om jou inzicht te geven in de ferry's en verschillende services die P&O Ferries aanbiedt. Bekijk de video's en laat je verrassen.

Klantenservice

Wil je graag met P&O Ferries contact hebben over jouw boeking? Je kunt de klantenservice in België bereiken per telefoon en e-mail. Mocht je een dringende vraag hebben buiten de contact tijden van België om, dan kun je telefonisch contact opnemen met de Engelse lijn.

Black Friday

Tijdens Black Friday vallen de kortingen uit de lucht. Dit jaar valt het op 26 november dus zet deze datum vast in jouw agenda. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de beste promoties en kortingscodes.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% P&O Ferries kortingscode: Tot 40% korting op romantische Valentijnsuitjes Korting al afgetrokken
80% P&O Ferries kortingscode: Tot 80% korting op diverse producten tijdens 'wintersolden' Korting al afgetrokken
80% P&O Ferries kortingscode: Tot 80% korting op P&O Ferries tijdens Cyber Monday Korting al afgetrokken
aan Ontdek de P&O Ferries aanbiedingen en kortingen tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Die vindt je hier op rechtstreeks op de website van P&O Ferries.
Deze geef je in in het daarvoor bestemde zoekveld. Bij afrekenen wordt de korting dan geactiveerd en verrekend.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:30
Je kunt de klantendienst van P&O Ferries bereiken via Klantenservice: 0032 280 85 020, Email: customer.services.europoort@poferries.com, Adres: Channel View Road Dover CT17 9TJ Groot-Brittannië
Bij P&O Ferries kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, PayPal
Honden, katten of andere kleine huisdieren zijn toegestaan voor € 26 per huisdier mits ze een dierenpaspoort hebben
Je kunt gebruik maken van de WiFi tegen betaling
De letters P&O staan oorspronkelijk voor Peninsular en Oriental, welke de geschiedenis van het bedrijf in de weergeeft als schiplijn in de 19e eeuw voor het Iberische Schiereiland en de toenmalige oosterse wereld (zowel het Midden-Oosten als Azië).
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.3 ster / 16 stemmen

P&O Ferries

Op de website van P&O Ferries boek je voordelig een overtocht naar of van Engeland naar Frankrijk, België en Nederland. Neem bijvoorbeeld de boot naar Engeland en laat je inspireren door historische, traditionele en metropolitische cultuur. Pak de boot bijvoorbeeld voor een mini cruise vanaf Rotterdam naar Hull, van Calais naar Dover of van Dublin naar Liverpool. De P&O Ferries zijn vaak goedkoper dan een vlucht of trein! Ook boek je bij P&O Ferries leuke stedentrips met twee avonden en overnachtingen. Breng een bezoek aan de stoere stad Hull of het mooie York in Engeland. Je zult je verbazen over de prijzen. Zo wil je elk weekend wel even weg! ​P&O Ferries houdt geregeld aanbiedingsacties om de kostprijs voor je zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Jaarlijks vervoeren ze 9 miljoen passagiers die naar tevredenheid gebruik maken van hun service. Zorg dan ook dat je de pagina van Solden in de gaten houdt voor de meest recente acties en kortingscodes.

Faciliteiten op de boot

Je bent van alle gemakken voorzien wanneer je een overtocht met P&O maakt. P&O doet er alles aan om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Je moet aan boord niet alleen comfortabel kunnen zitten, maar je moet je ook kunnen vermaken en het nodige kunnen eten of drinken mocht je daar behoefte aan hebben. Afhankelijk van de overtocht kan het aanbod verschillen per boot. Een overzicht van de faciliteiten die je kunt verwachten:

  • Bar en lounges
  • Brasserie
  • Speelruimtes voor kinderen
  • Live muziek
  • Casino
  • Bioscoop
  • Wifi tegen betaling
  • Hutten om te overnachten

Overtochten

Op dit moment kun je gebruik maken van 5 verschillende overtochten. Naar Nederland, Frankrijk en over de Ierse zee. Een vloot van 20 moderne schepen moeten ervoor zorgen dat je een uitermate comfortabele reis hebt naar je bestemming. Een overzicht van de boottochten die aangeboden worden zijn:

  • Calais naar Dover
  • Rotterdam naar Hull
  • Cairnryan naar Larne
  • Liverpool naar Dublin

De meeste boottochten vertrekken de hele dag meerdere keren en in sommige gevallen ook 's nachts, in dat geval kun je ook overnachten op de veerboot. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van seizoenskortingen, daarnaast kun je ook retour tickets boeken over meerdere dagen, zodat je de mogelijkheid hebt om een paar dagen ergens te verblijven. Informatie en tips voor accommodatie en bezienswaardigheden kun je vinden op de website.