SkiSet kortingscodes België

skiset.nl

Huur ski- en snowboarduitrusting in België bij Skiset. Kies uit een breed assortiment en geniet van professionele service voor een geweldige wintersportervaring.

Korting bij SkiSet online & solden - maart 2024

SkiSet kortingscode van 10% voor de Paasvakantie

Gebruik kortingscode S24 Populair 1

Tot 50% korting op de huur van skimateriaal van Skiset

Toon aanbieding

Nu 10% extra korting op je gehuurde sets bij Skiset

Toon aanbieding

Profiteer van we 5% extra korting op de huur van skimateriaal bij Skiset in maart

Toon aanbieding

SkiSet actie: Gratis annuleren zonder voorwaarden

Toon aanbieding

Skiset

Bij Skiset kunt u uw ski- of snowboarduitrusting huren tegen de beste prijs en vooral kwaliteitsuitrusting. U wordt verwelkomd door bergprofessionals die u het beste kunnen adviseren over het type uitrusting dat bij u past.

Overal beschikbaar

Aanwezig in heel Europa, verwelkomen de Skiset-winkels u en begeleiden u zodat u de beste skivakanties zult hebben, ongeacht het land waar u zich bevindt. Tussen de honderden skigebieden in Frankrijk kan uw Skiset-winkel u adviseren over uitrusting van topkwaliteit.

Aanbiedingen

Als u met uw gezin huurt, krijgt u 5% extra korting op elk gehuurd pakket. Hoe meer apparatuur u huurt, hoe meer u bespaart! Slim, toch? Bovendien kunt u, afhankelijk van het resort waar u uw vakantie doorbrengt, profiteren van ongelooflijke kortingen op uw materiaalverhuur. Bespaar in 2020 tot 40% korting door uw uitrusting te huren in Les Arcs 2000!

Black Friday

Skiset-winkels nemen deel aan Black Friday en u kunt genieten van ongelooflijke kortingen en promoties op uw ski- of snowboarduitrustingverhuur. Door online te boeken, heeft u toegang tot promoties zonder van uw luie stoel te komen, en kunt u zo uw volgende skireis voor de beste prijs organiseren!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

5% SkiSet kortingscode: 5% extra korting op uw huur SKIFEV24
40% SkiSet kortingscode: Valentijnsdag Sale: 20% tot 40% korting op skikleding en accessoires Korting al afgetrokken
80% SkiSet kortingscode: Tot 80% korting op wintersportproducten bij wintersolden Korting al afgetrokken
80% SkiSet kortingscode: Tot 80% korting op skikleding en accessoires bij SkiSet Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 37 stemmen

Met SkiSet huur je gemakkelijk ski-uitrusting. Bekijk hier alle kortingen!

Skiset de website voor ski- en snowboard verhuur!

Skiset is de winkel voor het huren van uw ski- en snowboarduitrusting. De wintersport periode komt er aan, u bent plannen aan het maken voor een geweldige vakantie. Voor het huren van de beste ski- en snowboard materialen kunt u bij Skiset terecht. Zij hebben 800 winkels in 400 skigebieden verspreidt over onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Duitsland. Voor uw vertrek uit België kunt u gemakkelijk en snel uw skiuitrusting reserveren bij Skiset. Het reserveren kan online, het afhalen is een van de winkels waar deskundig personeel de materialen op uw wensen afstelt. Hierna kunt u gelijk de piste op!

Aanbod

Skiset heeft meer dan 500.000 ski's en snowboards die zij elk seizoen verhuren. In Franse bergen zijn zij de grootste onafhankelijke wintersport winkel. Het aanbod Skiset is uitgestrekt, van ski's en snowboards tot helmen en sokken. Er is volop keuze tussen verschillende merken en modellen. Wilt u lange skitochten gaan maken door de bergen of gaat u avontuurlijk off-piste skiën? Gaat u met uw met u kinderen skiën? Bij het huren van skimaterialen voor kinderen zit standaard een helm inbegrepen! Door het gigantische aanbod van Skiset kunt u altijd bij hen terecht.

Voor de snowboarders niet getreurd, ook voor u hebben zij een ruim aanbod. Van snowboards voor een beginner tot snowboards voor de waaghalzen op de halfpipe. Skiset verhuurt niet alleen het gewenste snowboard, ook de bijbehorende benodigdheden.

Alle materialen die Skiset verhuurt zijn in perfecte staat. De materialen worden regelmatig geslepen, gewaxt en de skischoenen worden na elke week gereinigd! Naast een ruim aanbod zorgt Skiset ook voor een veilig aanbod!

Huren

Skiset is de grootste winkelketen waar u wintersport benodigdheden kunt huren. Dit kan gemakkelijk en eenvoudig online. Op www.skiset.nl geeft u aan naar welk skigebied u gaat en wat uw eerste en laatste skidag is. Skiset bepaald de dichtstbijzijnde winkel. Gemakkelijk op de piste of dicht bij uw verblijf. Vervolgens maakt u de keuze uit de materialen. Met een handig overzicht weet u precies wat u nodig heeft. Skiset zorgt er voor dat alles op het juiste moment voor u klaar ligt in een van de winkels. Vanaf 16.00 uur voor uw eerste skidag liggen de materialen voor u klaar. Het terugbrengen van de materalen kan tot de dag na uw laatste skidag voor 10.00 uur. Zo kunt u van uw van het eerste tot laatste moment genieten van de sneeuw!

Mocht het gehuurde materiaal u niet goed bevallen dan heeft u bij ons de mogelijkheid om het dit te ruilen naar een uitrustig die u beter bevalt. Als u ruilt binnen de zelfde categorie kan dit zonder bijbetaling.

Promotie

Extra korting op het huren van de ski's of snowboards? Voor kortingscodes en aanbiedingen op ski's en snowboards van Skiset kunt u terecht op de webpagina van Solden.be! Wij hebben bieden kortingscodes aan van kwaliteitsmerken zodat u voordelig kan genieten van kwaliteit! Het aanbod op solden.be is zeer divers en uiteenlopend. De kortingen die bij aanbieden kunnen oplopen tot 50%. Zo kunt u goedkoop en voordelig genieten van uw wintersport vakantie

Wil je graag op wintersport maar is materiaal kopen voor jou te prijzig? Skiset biedt de perfecte oplossing! Via Skiset kan je ski's, skischoenen, snowblades en snowboards huren tegen scherpe prijzen op de populaire bestemmingen: van Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, tot zelfs de Verenigde Staten en Canada. Kies voor comfort en bereid je vakantie voor met Skiset. Verder voorziet de Skiset website ook in weer- en sneeuwberichten waardoor je je optimaal kan voorbereiden op je wintersportvakantie.

Praktisch én voordelig

De keuze van je materiaal is ontzettend belangrijk gezien het kan bepalen of jouw wintersportvakantie een succes wordt of niet. Het is dus belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Skiset werkt met bekende merken als Salomon, Nordica en Blizzard, hiermee garanderen ze topkwaliteit. Zo hoef je je geen zorgen te maken op de pistes en kan je heerlijk genieten van je vakantie. Via de website selecteer je zelf het ideale materiaal dat het beste is afgestemd op jouw niveau, dus ski's of snowboards met eventueel bijpassende schoenen en een helm. Het materiaal haal je op in de dichtstbijzijnde winkel bij jouw wintersportbestemming. Je gereserveerde materiaal staat dan voor je klaar in de winkel en hoeft alleen opgehaald te worden, zo hoef je geen waardevolle skitijd te verspillen. Het materiaal huren via Skiset is naast makkelijk ook nog eens voordelig. Want met het huren via Skiset kan je namelijk tot 50% besparen op de huurprijs. Er worden bij Skiset namelijk het gehele jaar door aantrekkelijke kortingen aangeboden op de huurtarieven. Verder biedt Skiset 5% extra korting vanaf 4 gehuurde sets en 10% extra korting vanaf 10 gehuurde sets. Geld dat je natuurlijk erg goed kan gebruiken om extra te kunnen genieten van je skivakantie.

Populaire wintersportbestemmingen

Skiset kent een uitgebreid netwerk met 800 ski- en snowboardwinkels in 400 wintersportgebieden.

Zie hier een overzicht van de populairste bestemmingen waar Skiset werkt:

Val Thorens, Orcières Merlette, Courchevel 1850, Les Ménuires, Méribel Centre, Les Deux Alpes, Serre Chevalier, Risoul, Montalbert, Megève, Tignes, Avoriaz, Morzine, Méribel Mottaret, Les Saisies, Valmeinier, Arcs 1800, Alpe d'Huez, La Clusaz, Valmorel, Plagne Bellecote in Frankrijk.

South Lake Tahoe, Aspen, Beaver Creek, Breckenridge, Blackcomb, Snowmass, Vail, Salt Lake City in de VS.

Banff, Marmot Basin, Crested Butte in Canada.

Hoe gaat het te werk?

Bij Skiset kan je heel eenvoudig de beste materiaal in jouw bestemming reserveren:

Stap 1: Selecteer jouw wintersportbestemming en de huurdata

Stap 2: Kies jouw verhuurwinkel. Skiset toont je een dynamisch overzicht van het skigebied, hiermee vind je de winkel die het dichtst bij jouw verblijf of bij de pistes ligt.

Stap 3: Geef de huurdata aan: van de eerste tot de laatste dag dat jij het materiaal wilt huren. Je kan het materiaal zonder extra kosten ophalen de dag van te voren vanaf 16 uur. En de dag na jouw laatste huurdag kan je voor 10 uur 's ochtends het materiaal ook weer zonder extra kosten inleveren.

Stap 4: Kies jouw ideale materiaal, er is een ruim aanbod aan ski's, schoenen en snowboards op basis van vele skistijlen en niveau's . Voor ieder wat wils. Via de 'modelselectie' kan je een model ski's of snowboard kiezen uit de website's exclusieve selectie van het jaar. Vergeet niet je maten door te geven, zodat de winkel jouw bestelling goed kan voorbereiden. Dat scheelt weer kostbare skitijd.

Stap 5: Bevestig de bestelling en voer de betaling uit.

Zo makkelijk is het! Kortom, je kan via Skiselect snel en voordelig je wintersport materiaal boeken. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en kun je optimaal genieten.

Meer webshops