×

Solden in Gent

Gek op winkelen? Tijdens de solden kan je een compleet nieuwe garderobe aanschaffen, want kledij gaat tijdens de solden de deur uit met kortingen tot wel 75%. Je scoort er de mooiste stukken tegen mooie prijsjes, bijvoorbeeld bij Zalando, La Redoute en Spartoo

Zomersolden in Gent

Op 1 juli is het een drukte van jewelste bij winkels in Gent. 1 juli begint namelijk de zomersolden, die maar liefst de gehele maand juli duurt. Als je er vroeg bij bent dan ben je verzekert van de beste koopjes, als je later in de maand gaat dan zijn de kortingen vaak nog een stuk hoger.

Wintersolden in Gent

Maandag 3 januari beginnen de wintersolden weer in Gent. Shoppen met korting kan nooit zo goed als tijdens de solden. De wintercollectie moet plaatsmaken voor de zomercollectie. De oude wintercollectie kan je daarom aankopen tegen fikse kortingen.

Weekend Gent tijdens de Solden

Om extra lang te kunnen genieten van de solden in Gent, is het leuk om er een heel winkelweekend van te maken. Een hotel hoeft niet duur te zijn en je bespaart enorm veel op je aankopen tijdens de solden. Daarbij kan je de wintercollectie normaliter nog een tijd lang aan, omdat het ook in februari en maart nog geen zomerkledij weer is.

Winkelen in Gent

Tijdens de solden kan je in Gent goed winkelen in de 4 bekendste winkelstraten die Gent rijk is, namelijk de Velstraat, de Vrijdagmarkt, de Koestraat en de Vlaanderenstraat. Als je nog tijd over hebt, is het ook leuk om een bezoekje te brengen aan het shoppingcenter Zuid. Dit ligt namelijk op loopafstand van de vier straten.

Meer weten over de Solden?

Wil je meer weten over de Solden in andere steden? Lees dan ook ons artikel over de 

Solden in Brussel en Solden in Antwerpen
Solden.be - Algemene voorwaarden - Cookies - Disclaimer - Over ons - Pers - Contact -