Fleurop kortingscodes België

fleurop.be

Bestel prachtige bloemen en boeketten online bij Fleurop.be. Kies uit een breed assortiment en laat ze bezorgen bij jouw geliefden in België.

Korting bij Fleurop online & solden - maart 2024

Bloemen van hoge kwaliteit vanaf €20 bij Fleurop

Toon aanbieding

Vanaf € 48 Fleurop abonnementen in maart

Toon aanbieding

Geschenken vanaf €27 bij Fleurop

Toon aanbieding

Fleurop bloemen: fleurig boeket met vaas vanaf €30 aan huis geleverd

Toon aanbieding

Bloemstuk begrafenis Fleurop: rouwboeket vanaf €35

Toon aanbieding

Populair bij Fleurop: plukboeketten vanaf €25

Toon aanbieding

Fleurop internationaal bloemen laten leveren vanaf €29

Toon aanbieding

Wordt lid en geniet van hoge Fleurop korting

Toon aanbieding

Snelle levering

Bij fleurop hoef je niet bang te zijn dat je bloemen verwelkt zijn wanneer ze worden bezorgd. Als je voor 14:00 je bestelling doet wordt het boeket namelijk nog dezelfde dag afgeleverd! Dat is nog eens een snelle service van Fleurop. Wie maak jij blij met een mooi boeket?

Veilig winkelen

De webshop mag het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. Dat betekent dat Fleurop volgens de wettelijke eisen handelt. En dat betekent weer dat jij er super veilig kunt winkelen en dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. Van bestelling tot betaling kun je Fleurop dus helemaal vertrouwen. Jaarlijks wordt de webshop opnieuw getoetst.

Goed bereikbare klantenservice

Heb je een vraag over het versturen van een bos bloemen dan kun je op een heel makkelijke manier contact opnemen met de professionele klantenservice. Je kunt de medewerkers bereiken via telefoon, mail, chat of door het speciale klantenformulier in te vullen. De klantenservice staat elke dag voor je klaar.

Laat je inspireren

Heb je even geen inspiratie voor een mooi boeket of weet je niet precies welk boeket goed bij welke gelegenheid past? Kijk dan in het mooie magazine op de site van Fleurop. Hier kun je op mooie, nieuwe ideeën gebracht worden of gewoon even lekker wegdromen bij de mooiste bloemen.

Black Friday

Black Friday klinkt natuurlijk niet heel fleurig maar dat is deze bijzondere dag wel. Tijdens de Black Friday sale kun je namelijk profiteren van fikse kortingen op de mooiste boeketten. Koop een mooie bos bloemen voor jezelf, voor op kantoor of voor een jarige. Of verras iemand gewoon eens zomaar.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

10% Fleurop kortingscode: 10% op alles tijdens Black Friday week CYBER23WEEK

Veelgestelde vragen

Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Bel het nummer: +32 2 242 29 64 of mail: info@fleurop.be
Je kan betalen met: Visa, Mastercard, American Express, factuur of paypal.
Je kan zelf aangeven wanneer je de bloemen wilt ontvangen.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 74 stemmen

Fleurop

In 1908 werd de winkel opgericht is van oorsprong een Duits bedrijf dat bloemen bezorgt in verschillende landen. De webshop werkt hierbij samen met bloemisten verspreid over de wereld. Fleurop is 20 jaar na oprichting gefuseerd met het bedrijf Interflora.

Bloemen in alle kleuren en designs

Van sierlijke orchideeën tot rode rozen: in de webshop vind je het allemaal. Heb jij een speciaal persoon in je leven die je graag wilt laten stralen? Vind je het moeilijk om te kiezen tussen een bos bloemen en chocola? Overweeg dan een mooi en heerlijk chocoladeboeket. Ook kun je een groot boeket cadeau doen in combinatie met een heerlijke, Franse wijn. Met Fleurop fleur je letterlijk iemand op! In tijden van rouw is een graftak met haar witte aronskelken een gebaar van troost.

Bloemen leveren aan huis

Jij hoeft de deur niet uit om leuke bloemen voor jezelf of een ander te kopen. Bestel ze gewoon bij Fleurop - Interflora. Als je voor 13.00 bestelt worden de bloemen dezelfde dag nog aan huis geleverd! Zo heb je een perfect last minute cadeau die je gewoon kunt laten leveren op het gewenste adres.

Abonnementen

Kun je niet genoeg krijgen van het fleurige leven in huis? Dan is een abonnement misschien wel iets voor jou. Helaas koopt men normaal gesproken alleen voor bepaalde gelegenheden bloemen, of heeft men niet altijd de tijd om het oude boeket te vervangen met een nieuwe.

Prestige, een speciale selectie

Wanneer je gaat voor luxe en uitstraling, dan is de categorie "prestige" perfect voor jou. Hierbij zie je uitsluitend de mooiste en sterkste bloemen uit het seizoen uit de top. Je hebt keuze uit verschillende soorten bloemen en ontwerpen. Zo heb je onder meer een hartvormig boeket met stralende witte en groene bloemen, rode rozen en witte avalanche rozen. Hierbij kun je tevens een heerlijke wijn bestellen, zoals een Venoge uit 1837. Dit soort geschenken laten een echte indruk achter.

Verras een ander met een leuk geschenk

In de webshop vind je naast bloemen ook leuke geschenken waarmee jij een ander blij kunt maken. Bekijk bijvoorbeeld de straffe streek geschenkmand met zorgvuldig geselecteerde, ambachtelijke streekproducten. Zo heb je een leuke combi set met producten zoals vliersiroop, speciale mosterd, wijn, eucalyptus-anijs bonbons en nog veel meer. Ook kun je een leuke hoedendoos bestellen met bijvoorbeeld 4 zakjes cacao, 1 Café-Tasse kop, een assortiment aan 20 chocolade tabletjes en een chocoladereep. Ook een leuke thee geschenkset met echte handgemaakte specials doet het goed.

Voor elke gelegenheid een ander geschenk

Mocht jij een speciale gelegenheid hebben, dan kun je gewoon vertrouwen op Fleurop. Bij een verjaardag, geboorte, pension, huwelijk, huwelijksverjaardag, beterschap of een begrafenis kun je net een ander soort geschenk gebruiken. Soms kan dit lastig zijn. Daarom maakt de webshop het je een stuk makkelijker; zij hebben alle geschenken per gelegenheid al op een rijtje gezet. Zo heb je altijd iets passends, of je nu te maken hebt met een jarige job of met iemand die gaat trouwen.

De beste promoties op een rijtje

Fleurop en haar bloemen gaan altijd met het seizoen mee. Soms is er dan ook een dag van de schoonmaak, waarbij de kortingen hoog oplopen. Ook vind je regelmatig promoties met hoge kortingen, of leuke codes die je kunt gebruiken bij het afrekenen. Deze pagina houdt jou hiervan op de hoogte!

Meer webshops