Vero Moda kortingscodes België

veromoda.com/be/nl

Ontdek de nieuwste modetrends voor vrouwen bij Vero Moda. Van stijlvolle kleding tot accessoires, hier vind je alles wat je nodig hebt om je garderobe te upgraden. Shop nu en zie er geweldig uit!

Korting bij Vero Moda online & solden - maart 2024

In maart tot 50% korting op de damescollectie van Vero Moda

Toon aanbieding

Gratis verzending van Vero Moda kledij

Toon aanbieding

Vero Moda: shop je favoriete jeans vanaf €24,99

Toon aanbieding

Nieuwe collectie kleedjes vanaf €12 bij Vero Moda

Toon aanbieding

Vero Moda jassen nu aan 40% korting

Toon aanbieding

Vero Moda kortingscode van 10% voor club members

Toon aanbieding

Solden

In januari en juli kun je genieten van grote kortingen tijdens de solden periode. Ook bij Vero Moda kun je heerlijk shoppen voor een klein prijsje. Houd de website van solden.be goed in de gaten, want hierop vind je alle kortingscodes en aanbiedingen van Vero Moda.

Gratis verzending

In België is je verzending boven € 60 helemaal gratis. Bestel je voor een bedrag lager dan € 60? Dan zijn je verzendkosten € 4,95. De bestelling is tussen 3 en 4 dagen bij je thuis.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Vero Moda kortingscode: Tot wel 40% korting op geselecteerde Vero Moda producten Korting al afgetrokken
80% Vero Moda kortingscode: 20% - 80% korting op trendy kleding en accessoires Korting al afgetrokken
80% Vero Moda kortingscode: Enorme kortingen tot 80% op trendy kleding bij Vero Moda Korting al afgetrokken
70% Vero Moda kortingscode van 70% + 20% extra VMEXTRA20

Veelgestelde vragen

Die vind je op de website, via de nieuwsbrief of op solden.be.
Je geeft deze in voor het afrekenen en de korting wordt dan automatisch verrekend.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 08.00 - 20.00, Zaterdag - zondag: 10.00 - 18.00
Je kunt de klantendienst van Vero Moda bereiken via Klantenservice nummer: 0800 490 80
Bij Vero Moda kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Maestro
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost, DHL
Tessa

Hallo! Tessa hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 82 stemmen

Vero Moda

Vero Moda is een damescollectie voor alle vrouwen die op zoek zijn naar elegante, klassieke, vernieuwende en stijlvolle kleding tegen een betaalbare prijs. Vero Moda biedt voldoende basisstukken die niet in een vrouw haar kledingkast kunnen ontbreken. Of u nu jong of iets minder jong bent, slank of wat ronder, de Vero Moda damescollectie heeft voor ieder wat wils. Kwalitatieve broeken, betaalbare truitjes en jurkjes die iedereen wil hebben. Aarzel dus niet langer en doe uzelf een plezier. Maak ruimte in uw kleerkast en surf nu naar Vero Moda, waar de damescollectie op u wacht.

Modebewuste vrouwen

Bij Vero Moda vind je trendy kleding dat en betaalbaar is en van een goede kwaliteit. Er zijn 8 verschillende collecties per jaar en er zijn verschillende stijlen beschikbaar. Zo vind je er echte trend items, maar ook een aantal basisstukken. Bij Vero Moda kun je terecht voor een outfit voor allerlei gelegenheden.

Categorieën

Bij Vero Moda kun je opzoek naar stijlvolle kleding. Je vindt er tops, jackets, dresses, feestjurken, winterjassen, jumpers, blazers, jeans, trousers, shirts, skirts, jumpsuits basics, seatshirts, shoes en accessoires. Je kan dus niet alleen een prachtige outfit scoren, maar deze ook nog eens helemaal afmaken met toffe sjaals, tassen en hoeden. Ook voor een warme jas ben je hier aan het juiste adres.

Jeans

Vero Moda heeft een grote denim collectie met verschillende jeans. Je hebt er skinny jeans, jeggings en straight fit jeans. De jeans zijn betaalbaar en geschikt voor ieder seizoen.

Jurken

Een andere categorie waar Vero Moda om bekend staat zijn de leuke jurken die je hier kunt vinden. Of je nu een casual kleedje zoekt, een jurk voor naar je werk of een echte feestjurk, bij Vero Moda vind je het allemaal.

Shirts

Of je nu opzoek bent naar een net shirt of een leuke top. Je hebt een groot aanbod aan verschillende shirts bij Vero Moda. Er zijn bloesjes die perfect zijn voor een dag op kantoor en body's die je tijdens een party avond kan dragen. Ontdek de verschillende prints en vormen op de website.

Christmas shopping

Speciaal voor de feestdagen kun je opzoek naar feestelijke jurkjes, mooie tops en trendy blouses. Zo zie je er altijd sprankelend en prachtig uit tijdens Kerstmis. Je kan er ook opzoek naar cadeautjes. De cadeautjes zijn te koop voor mensen met een verschillend budget, dus er is altijd wel iets passends te vinden.