Vivara kortingscodes België

nl.vivara.be

Ontdek het uitgebreide assortiment van Vivara, dé webshop voor tuinartikelen in België. Van vogelvoer tot nestkasten, hier vind je alles om van jouw tuin een paradijs voor vogels te maken.

Korting bij Vivara online & solden - april 2024

10% kortingscode bij inschrijven nieuwsbrief Vivara

Gebruik kortingscode IEF Populair 1

Vogelvoer vanaf € 1,99 bij Vivara

Toon aanbieding

Tot wel 35% korting met Vivara voordeelpakketen

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Vivara

Toon aanbieding

Bespaar €4,99 op je bestelling bij Vivara

Toon aanbieding

Vivara korting tot 20% op aanbiedingen

Toon aanbieding

Vivara nestkasten vanaf €3,99

Toon aanbieding

Je koopt nu Vivara pindakaas voor vogels al voor €2,49

Toon aanbieding

Vivara webcam koop je voor €149,99

Toon aanbieding

Maandaanbieding Vivara korting: -30% in april

Toon aanbieding

Korting Vivara voederhuisjes: tot 20%

Toon aanbieding

Koop nu een Vivara voedertafel voor slechts €7,99

Toon aanbieding

Vivara korting: bespaar 15% op starterspakketten

Toon aanbieding

Vivara korting tot wel 54% op een grote selectie planten

Toon aanbieding

Favorieten

Als u een account heeft bij de Vivara online winkel, kunt u alle gewenste artikelen aan uw favorietenlijst toevoegen. Dit is een geweldige optie voor u om items opzij te zetten die u leuk vindt, maar die u zich nu misschien niet kunt veroorloven.

Black Friday

Black Friday is een belangrijk moment om goede deals te vinden, een van de dagen waarop u kunt profiteren van de meeste kortingen. Vergeet niet om op deze datum in te loggen op de site om te profiteren van de aanbiedingen die beschikbaar zijn op uw favoriete producten!

Gratis levering

In de online winkel, voor elke aankoop van meer dan 25 €, is de levering gratis! Op deze manier kun je plezier hebben en alle producten bestellen die je nodig hebt, zonder je zorgen te maken over de bezorgprijs. Dit is ideaal!

Catalogus

Blader je graag door de laatste nieuwigheden in de catalogus? In dit geval kun je ervoor kiezen om de catalogus van de winkel gratis thuis te ontvangen! Naast het vinden van de nieuwste modieuze producten, biedt deze catalogus ook veel advies over de natuur.

Expertise

Vivara's werknemers zijn experten in hun vak. Weet je niet goed welk product te kopen of heb je meer informatie nodig. Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze helpen je met plezier verder.

Natuurbeschermers

De shop werkt samen met verschillende groene partners. Deze partners werken voor de natuurbescherming. Iets dat belangrijk wordt geacht door Vivara zelf.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Vivara kortingscode: Tot wel 40% korting op Valentijnscadeaus Korting al afgetrokken
80% Vivara kortingscode: wintersolden: 20% tot 80% korting op tuinproducten Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Tijdens de werkuren kan je bellen naar: 02-6400028. Of stuur een mail naar: info@vivara.be. Je kan ook online het contactformulier invullen.
Je kan betalen met visa, mastercard, paypal en bancontact.
De levering is gratis vanaf €25, onder dit bedrag betaal je €4,99. De levering duurt ongeveer 1 à 2 werkdagen.
Bij de aankoop van deze producten geniet je van ofwel 2, 5 of 10 jaar garantie: metalen voedersilo, een houtbetonnen nestkast of een verrekijker, telescoop of observatie camera.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.1 ster / 92 stemmen

Vivara

Vivara is al meer dan 10 jaar lang een specialist in diervriendelijke natuurbeschermingsproducten. Denk hierbij vooral aan vogels, maar ook aan andere leuke diertjes die in je tuin op bezoek komen zoals eekhoorns, egels of vossen. De producten in de webshop zijn speciaal ontworpen om dieren in comfort te voorzien en te verzorgen, zonder ze te storen of te doen schrikken. Vivara werkt samen met Vlaamse en Belgische organisaties zoals Natuurpunt en Vogelbescherming Vlaanderen om te zorgen dat hun assortiment aan alle voorwaarden voldoet om veilig te zijn voor dier en natuur.

Promoties

Vivara heeft aanbiedingen op haar website die iedere koopjesjager kunnen bekoren. Zo hebben ze speciaal samengestelde pakketten, bijvoorbeeld om de vogels te voeren. Wat dacht je van een voedersilo + silobeschermer met € 8 korting? Of een voedersilo en 1 kilogram zonnebloemkernen of andere zaden. Als we exclusieve codes voor Vivara hebben plaatsen we deze ook meteen online. Houd deze webshop pagina dus nauw in de gaten. Exclusieve aanbiedingen en promo's krijg je ook via de nieuwsbrief. Iedere maand zijn er nieuwe aanbiedingen, zeker in aanloop naar de winter.

Vogelvoer

Vooral in de winter maar ook gewoon het hele jaar door kan je vogeltjes in je tuin voeren dankzij de artikelen van Vivara. Zadenmixen, pinda's en vetblokken of bollen die erg gezond en voedend zijn. Ook levend voer zoals meelwormen die je in een kokos kan stoppen. Een waar genot voor de vogels.

Voedersystemen en nestkasten

Gewoon vogelvoer strooien en hopen dat de vogels het opeten, loopt vaak niet goed af. Grote vogels zoals kraaien en eksters durven de kleintjes zoals mussen wel eens verdringen. Speciaal hiervoor zijn er speciale systemen ontworpen, bijvoorbeeld voederhuisjes die te klein zijn voor deze grote vogels. Of een beschermsilo die je over een voedersilo kan installeren en waar enkel kleinere vogels in passen. Wil je iedereen voeden, groot of klein? Dan kan je keizen voor een voedertafel, misschien met bijhorende waterschaal?

Andere dieren

Niet alleen vogels maar ook andere diertjes durven wel eens in je tuin te komen piepen. En ook hiervoor heeft Vivara een leuk assortiment van producten. Voederhuisjes speciaal ontworpen voor egels of eekhoorns, met bijhorend speciaal voer, een vleermuis kast waar deze vliegende zoogdieren in kunnen rusten. Zelfs aan insecten zoals lieveheersbeestjes of amfibieën zoals kikkers werd gedacht. Geen diertje wordt overgeslagen.

Planten

Je tuin een beetje aankleden en aantrekkelijker maken voor mens en dier? Je moet er niet voor naar een tuincentrum. Op Vivara.be kan je leuke struiken, bloemen en andere planten kopen voor je tuintje. Zo krijgt deze wat extra fleur en kleur.

Natuurbeleving

Wil je fauna en flora op een verantwoorde manier bestuderen? Ook dan kan je in de webshop terecht. Bij Vivara vind je essentiële producten voor iedere natuurliefhebber. Verrekijkers, camouflage netten en tenten, raincovers voor je camera, boeken en kijkkaarten, noem maar op. Erg geschikt voor vogelaars.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf € 25 worden in België volledig gratis geleverd. Onder dit bedrag rekenen ze € 4,99 verzend en administratiekosten.

Meer webshops