×

Hoe zijn de kortingscodes te gebruiken?

Widget

Saleduck betaalt jou om meer relevante content, toegevoegde waarde, bereik, traffic en terugkerende bezoekers te krijgen! Klinkt dat niet geweldig?!

Saleduck is op zoek naar samenwerkingen met websites die interesse hebben in het genereren van hogere inkomsten door creëren van relevante content voor hun bezoekers. Wij kunnen een feed maken die zich naadloos aansluit op jouw de doelgroep van jouw website. Hiermee kan jou jouw bezoekers met relevante aanbiedingen en kortingscodes voorzien. Dit zorgt er ook voor dat deze bezoekers terugkeren waardoor de jij een groter aantal vaste bezoekers op jou website zal krijgen.

Wat is een Saleduck widget?

Een widget is een soort van banner op jouw website, waarin wij samen de beste deals uitzoeken die aansluiten bij jouw bezoekers. De aanbiedingen en deals die dan gedisplayed worden creeren een meerwaarde voor de bezoekers en helpen hun ook nog eens thema relevante kortingen te krijgen bij webshops die aansluiten bij het thema van jouw website.

Jouw voordelen:

- Gegarandeerde maandelijkse inkomsten

- Toegevoegde waarde voor jouw bezoekers

- Vergroten van het aantal bezoekers / bereik

- Compatibel voor mobiele bezoekers

- Terugkerende bezoekers Snelle implementatie

 

Een widget van Saleduck is makkelijk te implementeren, het design is custom made voor jouw website en de inhoud wordt automatisch onderhouden.