1DayFly dagaanbieding en kortingen

Korting & Solden bij 1DayFly België in januari 2021

Tot 30% korting bij 1DayFly

Toon aanbieding

Regelmatig tot 40% korting op smartphone producten bij 1DayFly

Toon aanbieding

Dagelijks tot 41% korting op hotelovernachtingen bij 1DayFly in januari

Toon aanbieding
Dagaanbiedingen

Bij 1DayFly kan je je dus iedere dag laten verrassen met super goede aanbiedingen. Maar daarnaast zijn ze ook zeer trots op de goede en langlopende klantenrelaties. Mocht je dus iets niet mooi vinden, dan kun je dit altijd terugsturen. Om alle kortingscodes en acties in de gaten te houden, zorg dat je regelmatig op Solden.be te vinden bent!

1DayFly VIP

Aanbiedingen die speciaal bedoeld zijn voor mensen die zich geabonneerd hebben op de nieuwsbrief. Een hoger segment wordt hiermee aangehaald. Een speciale behandeling voor speciale mensen!

Status van je bestelling

Als je via http://mijn.outspot.be je mailadres opgeeft kun je je bestellingen van de afgelopen 100 dagen bekijken in een handig overzicht. Je kunt precies zien wat de status is van elke bestelling en betalingsinstructies opvragen. Je kunt ook vouchers opnieuw laten verzenden naar je e-mailadres. Handig als je per ongeluk iets te rigoureus je mailbox hebt opgeschoond.

Tot 6 maanden annuleren

Het is mogelijk om bepaalde bestelling tot 6 maanden na aankoop te annuleren. Dit geldt uiteraard alleen voor voucher die nog niet gereserveerd, gebruikt of vervallen zijn. Valt je voucher als verjaardagscadeau dus niet helemaal in de smaak dan kun je je aankoop nog terugdraaien als je het logo 6 maanden terugbetalingsgarantie op de foto van je aankoop ziet staan.

Beste 1DayFly kortingscodes en promoties

1DayFly kortingen Korting Geldig tot
Tot 30% korting bij 1DayFly -30% 01/03/2021
Regelmatig tot 40% korting op smartphone producten bij 1DayFly -40% 01/03/2021
Dagelijks tot 41% korting op hotelovernachtingen bij 1DayFly in januari -41% 01/03/2021
50% korting op een robot stofzuiger bij 1DayFly -50% verlopen
70% korting op fleece sjaal-muts bij 1DayFly -70% verlopen

Hoe gebruik ik een 1dayfly kortingscode?

1. Bij 1dayfly vind je de meest uiteenlopende producten die maar heel even voor een mooie prijs te koop zijn. Dat scheelt natuurlijk een hoop geld, maar het is nog mooier als je die spullen kunt bestellen met een extra korting, dankzij een kortingscode!

2. Bestel je artikelen door op 'bestel nu' te klikken bij het artikel van je keuze. De pagina verandert en rechts kun je nu onder het kopje winkelwagen zien wat je hebt geselecteerd hebt om te bestellen. Klik nu op ‘gegevens invullen'. 

 

1dayfly.jpg

 

3. Vul je gegevens in. Onder de plek waar je je telefoonnummer moet invullen zie je twee vierkante blokjes staan die je kunt aanvinken. De bovenste, waarbij staat ‘ik heb waardebonnen’, vink je aan. Je kunt nu je kortingscode invullen. De korting wordt direct verwerkt.

50% korting op een robot stofzuiger bij 1DayFly

Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Kies dan voor de Dirt Devil robotstofzuiger en geniet van maar liefst 50% korting in de webshop van 1DayFly!
Model Dirt Devil robotstofzuiger
Verzending Gratis
Werktijd Circa 60 minuten

Sluiten

Toon aanbieding

70% korting op fleece sjaal-muts bij 1DayFly

Ga jij binnenkort op skivakantie of wil je het graag wat warmer hebben op de fiets onderweg naar werk? Shop dan nu een fleece sjaal en muts in een bij 1DayFly met maar liefst 70% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Verduisterende gordijnen met 60% korting bij 1DayFly

Niets slaapt lekkerder dan met verduisterende gordijnen. Creëer je eigen comfortabele slaapkamer nu met maar liefst 60% korting bij het aanschaffen van verduisterende gordijnen bij 1DayFly. Geniet van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op cycloon stofzuiger bij 1DayFly

Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Dan hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Shop jouw nieuwe cycloon stofzuiger in de webshop van 1DayFly nu met maar liefst 50% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op een fleece sjaal bij 1DayFly

Ben jij op zoek naar een fleece sjaal om je heerlijk warm te houden wanneer je buiten bent om te wandelen of fietsen? Shop deze dan nu in de webshop van 1DayFly en geniet van maar liefst 50% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops