Airbnb kortingscode en kortingen

Korting bij Airbnb België in juli 2020

€ 38 korting op je eerst Airbnb boeking

Klik hier voor de kortingscode bnb Populair 1

Bezoek het Colosseum al vanaf € 24 met Tiqets

Toon aanbieding

Tickets voor de Eiffeltoren vanaf € 34 in juli met Tiqets

Toon aanbieding

Een bezoek aan het Empire State Building in New York vanaf € 37,45 met Tiqets

Toon aanbieding
Reistegoed

Als je een vriend €23 in Airbnb-tegoed stuurt, krijg je €23 als je vriend reist en €69 als je vriend een ruimte verhuurt. Je beschikbare reistegoed verschijnt automatisch op je uitcheckpagina in de vorm van een tegoedbon. Verder kun je de boeking betalen met de belangrijkste creditcards, iDeal en Paypal.

Veilig & betrouwbaar

Voor Airbnb is het belangrijk dat ieder persoon veilig en vol vertrouwen kan reizen en verhuren. Je kan je gast of verhuurder leren kennen via de profielen die je moet aanmaken op de website. Je kan in contact komen en elkaar berichten sturen met vragen. Ook ben je als verhuurder tot € 800.000 beschermd met de Airbnb verhuurders garantie. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je straks voor enorme schade moet betalen.

Verhuren

Heb je een studio in een gave stad of juist een rustig huisje in de bergen? Het is altijd super handig om deze te verhuren. Zo verdien je makkelijk een extraatje en je bent volledig vrij in het kiezen van wanneer, voor hoeveel en hoe vaak. Zo kun je makkelijk sparen om de dingen te betalen die jij graag wil of leuk vindt. Je kan jouw ervaringen vertellen van de locatie aan je huurders. Zo kun je ze een unieke ervaring geven.

Beste Airbnb kortingscodes en promoties

Airbnb kortingen Korting Geldig tot
€ 38 korting op je eerst Airbnb boeking € 38 korting 01/08/2020
Bezoek het Colosseum al vanaf € 24 met Tiqets Vanaf € 24 01/08/2020
Tickets voor de Eiffeltoren vanaf € 34 in juli met Tiqets Vanaf € 34 01/08/2020
Een bezoek aan het Empire State Building in New York vanaf € 37,45 met Tiqets Vanaf € 37,45 01/08/2020
Naar Parijs met 5% kortingscode op alle activiteiten -5% verlopen

Naar Parijs met 5% kortingscode op alle activiteiten

Ga jij binnenkort naar Parijs? Bezoek dan zeker de hotspots zoals de Eiffeltoren en het Louvre. Boek jouw activiteit nu online en profiteer van deze 5% kortingscode. Geniet van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% kortingscode op activiteiten in Amsterdam

Een trip naar Amsterdam zit vol met activiteiten, maar gelukkig hoeft dit niet duur te zijn. Boek jouw activiteiten nu online met maar liefst 5% korting met gebruik van deze kortingscode. Bekijk het aanbod en geniet van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Activiteiten in New York met 10% kortingscode

Ga jij binnenkort op trip naar New York? Zorg dan dat je jouw activiteiten vooraf online boekt. Dat scheelt een hoop geld en al helemaal met deze kortingscode van maar liefst 10%!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

10% kortingscode op activiteiten in Rome

Boek jouw activiteiten in Rome nu met maar liefst 10% korting. Gebruik deze kortingscode bij het afrekenen en voorkom dat je de volle prijs betaalt tijdens jouw trip. Sla je slag!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Cyber Monday: Tot 50% korting op jouw activiteiten op vakantie

Ga jij binnenkort naar bijvoorbeeld New York of London? Boek jouw activiteiten dan van te voren en profiteer vandaag nog van tot wel 50% Cyber Monday korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops