Airbnb kortingscode en kortingen

Korting bij Airbnb België in oktober 2019

€ 30 korting: voordelige deals van Airbnb in oktober

Toon aanbieding

€ 23 Korting bij aandragen van vriend(in) aan Airbnb

Toon aanbieding

Airbnb: € 70 korting bij aanbrengen verhuurder

Toon aanbieding

Reistegoed

Als je een vriend €23 in Airbnb-tegoed stuurt, krijg je €23 als je vriend reist en €69 als je vriend een ruimte verhuurt. Je beschikbare reistegoed verschijnt automatisch op je uitcheckpagina in de vorm van een tegoedbon. Verder kun je de boeking betalen met de belangrijkste creditcards, iDeal en Paypal.

Veilig & betrouwbaar

Voor Airbnb is het belangrijk dat ieder persoon veilig en vol vertrouwen kan reizen en verhuren. Je kan je gast of verhuurder leren kennen via de profielen die je moet aanmaken op de website. Je kan in contact komen en elkaar berichten sturen met vragen. Ook ben je als verhuurder tot € 800.000 beschermd met de Airbnb verhuurders garantie. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je straks voor enorme schade moet betalen.

Verhuren

Heb je een studio in een gave stad of juist een rustig huisje in de bergen? Het is altijd super handig om deze te verhuren. Zo verdien je makkelijk een extraatje en je bent volledig vrij in het kiezen van wanneer, voor hoeveel en hoe vaak. Zo kun je makkelijk sparen om de dingen te betalen die jij graag wil of leuk vindt. Je kan jouw ervaringen vertellen van de locatie aan je huurders. Zo kun je ze een unieke ervaring geven.

Beste Airbnb kortingscodes en promoties

Airbnb kortingen Korting Geldig tot
€ 30 korting: voordelige deals van Airbnb in oktober -30€ 01/12/2019
€ 23 Korting bij aandragen van vriend(in) aan Airbnb -€ 23 01/12/2019
Airbnb: € 70 korting bij aanbrengen verhuurder -€ 70 01/12/2019
Op wintersport en boek voordelig een appartement in jouw skigebied met Airbnb Voordelig verlopen
Kortingscode van Airbnb voor €45 korting - € 45 verlopen

Op wintersport en boek voordelig een appartement in jouw skigebied met Airbnb

Lees meer

Ga jij op wintersport, maar moet je jouw appartement nog regelen? Boek hem via Airbnb! Via Airbnb heb je namelijk toegang tot duizenden geweldige appartementen in skigebieden door heel Europa. Ga snel naar de website en boek jouw plek voordelig!

Sluiten

Toon aanbieding

Kortingscode van Airbnb voor €45 korting

Lees meer

Nog een kleine vakantie plannen, maar nog geen overnachting? Airbnb geeft je nu korting op je reservering. Boek nu en geniet van een vakantie tussen de locals.
Minimale besteding €185

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Prachtlocaties in meer dan 200 landen bij Airbnb

Lees meer

Airbnb kent meer dan 600 accomodaties die zich in kastelen bevinden. Dit is nog maar een klein deel van de prachtlocaties die Airbnb heeft. Bekijk nu snel het aanbod!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops