Airbnb kortingscode en kortingen

Korting bij Airbnb België in september 2020

Airbnb kortingscode: krijg tot €35 korting op je eerste reis

Toon aanbieding

Airbnb: nodig een vriend uit voor Airbnb en ontvang €15 korting

Toon aanbieding

Korting Airbnb: boek je vakantiehuis in Italië vanaf €47 per nacht

Toon aanbieding

Airbnb: boek je overnachting in Rome al vanaf €9 per nacht

Toon aanbieding

Kortingscode Airbnb: krijg €15 reductie op je boeking

Toon aanbieding
Unieke accommodaties

Bij Airbnb verblijf je bij de mensen thuis en op unieke plekken en accommodaties. Slaap eens een nachtje in een boomhut of verblijf tijdens een stedentrip bij iemand met liefde voor zijn stad die boordevol tips zit. Of wat dacht je van een woonboot of een kasteel?

Ervaringen

Bij Airbnb kun je niet alleen unieke accommodaties boeken, maar ook unieke ervaringen. Ga met een local op pad naar plekken die alleen locals kennen of ga met een groep mensen op pad om de lokale keuken te ontdekken. Vaak ben je veel goedkoper uit dan wanneer je dit via een lokaal tourbureau zou doen.

Host worden

Wordt zelf host en verdien een centje bij. Vrijwel elke ruimte kun je via Airbnb verhuren. Heb je een kamer over die eigenlijk niemand gebruikt of misschien heb je wel een huisje in de tuin staan. Begin nu met verhuren en vul gemakkelijk je inkomen aan.

Verwijs een vriend

Nodig een vriend uit en ontvang tegoed voor overnachtingen of ervaringen. Je vriend heeft er ook voordeel van, want deze krijgt maar liefst €35 korting op zijn eerste boeking. Wanneer het eerste verblijf van je vriend is voltooid ontvang jij €16 tegoed. Lekker toch?!

Zoekfilters

Tijdens je zoektocht naar een plek om te overnachten of vakantie te vieren kun je gebruik maken van heel veel zoekfilters. Hiermee kun je je zoektocht finetunen en makkelijk de voor jouw ideale accommodatie vinden. Filter bijvoorbeeld op een eigen keuken, wifi, een zwembad of een verblijf aan het strand.

Beste Airbnb kortingscodes en promoties

Airbnb kortingen Korting Geldig tot
Airbnb kortingscode: krijg tot €35 korting op je eerste reis €35 01/11/2020
Airbnb: nodig een vriend uit voor Airbnb en ontvang €15 korting €15 01/11/2020
Korting Airbnb: boek je vakantiehuis in Italië vanaf €47 per nacht €47 01/11/2020
Airbnb: boek je overnachting in Rome al vanaf €9 per nacht €9 01/11/2020
Kortingscode Airbnb: krijg €15 reductie op je boeking €15 01/11/2020

Naar Parijs met 5% kortingscode op alle activiteiten

Ga jij binnenkort naar Parijs? Bezoek dan zeker de hotspots zoals de Eiffeltoren en het Louvre. Boek jouw activiteit nu online en profiteer van deze 5% kortingscode. Geniet van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% kortingscode op activiteiten in Amsterdam

Een trip naar Amsterdam zit vol met activiteiten, maar gelukkig hoeft dit niet duur te zijn. Boek jouw activiteiten nu online met maar liefst 5% korting met gebruik van deze kortingscode. Bekijk het aanbod en geniet van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Activiteiten in New York met 10% kortingscode

Ga jij binnenkort op trip naar New York? Zorg dan dat je jouw activiteiten vooraf online boekt. Dat scheelt een hoop geld en al helemaal met deze kortingscode van maar liefst 10%!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

10% kortingscode op activiteiten in Rome

Boek jouw activiteiten in Rome nu met maar liefst 10% korting. Gebruik deze kortingscode bij het afrekenen en voorkom dat je de volle prijs betaalt tijdens jouw trip. Sla je slag!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Cyber Monday: Tot 50% korting op jouw activiteiten op vakantie

Ga jij binnenkort naar bijvoorbeeld New York of London? Boek jouw activiteiten dan van te voren en profiteer vandaag nog van tot wel 50% Cyber Monday korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops