Menu

Airbnb kortingscode en kortingen

Korting bij Airbnb in maart 2018 voor België

30€ korting! Goedkoop overnachten of voordelig op vakantie met Airbnb in maart

Toon aanbieding

Airbnb cadeau van € 18 na aanbrengen vriend(in)

Toon aanbieding

Airbnb cadeau van € 70 na aanbrengen verhuurder

Toon aanbieding

Prachtlocaties in meer dan 200 landen bij Airbnb

Toon aanbieding

Unieke reiservaring

Niets is leuker dan reizen en tussen de locals in zitten. Want zeg nou zelf, zo'n luxe hotel midden in de stad is natuurlijk erg leuk, maar ook erg duur en vaak krijg je het echte stadsgevoel ook niet mee. Op Airbnb.be vind je de mooiste verblijfplaatsen in meer dan 34.000 steden. Je verblijft tijdens je reis bij de locals, die je vaak goede tips kunnen geven over plekken die je in de desbetreffende stad gezien moet hebben. Er is keuze genoeg, want de verhuurders zitten in meer dan 200 landen verspreid en dit aantal blijft stijgen! Airbnb wordt steeds populairder en dat is logisch. Je kunt via deze pagina goede kortingscodes en aanbiedingen vinden om voordelig gebruik te maken van de dienst. Houd de webshop pagina van Airbnb dus goed in de gaten!

Verschillende accommodaties

Of je nu een paar dagen een stad bezoekt en in een lekker appartementje centraal gelegen wil zitten, een week op vakantie gaat en wil genieten in een luxe villa of juist een unieke ervaring in een kasteel wil hebben, dit is allemaal mogelijk bij Airbnb.

Verhuren

Heb je een studio in een gave stad of juist een rustig huisje in de bergen? Het is altijd super handig om deze te verhuren. Zo verdien je makkelijk een extraatje en je bent volledig vrij in het kiezen van wanneer, voor hoeveel en hoe vaak. Zo kun je makkelijk sparen om de dingen te betalen die jij graag wil of leuk vindt. Je kan jouw ervaringen vertellen van de locatie aan je huurders. Zo kun je ze een unieke ervaring geven.

Veilig en betrouwbaar

Voor Airbnb is het belangrijk dat ieder persoon veilig en vol vertrouwen kan reizen en verhuren. Je kan je gast of verhuurder leren kennen via de profielen die je moet aanmaken op de website. Je kan in contact komen en elkaar berichten sturen met vragen. Ook ben je als verhuurder tot € 800.000 beschermd met de Airbnb verhuurders garantie. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je straks voor enorme schade moet betalen.

Gratis reistegoed Airbnb

Als je een vriend €23 in Airbnb-tegoed stuurt, krijg je €23 als je vriend reist en €69 als je vriend een ruimte verhuurt. Je beschikbare reistegoed verschijnt automatisch op je uitcheckpagina in de vorm van een tegoedbon. Verder kun je de boeking betalen met de belangrijkste creditcards, iDeal en Paypal.

Een trip boeken

Zodra je van plan bent om een reis te maken kan je gaan zoeken naar de accommodatie die het best bij jou past. Heb je er een gevonden? Boek deze dan en reken hem af bij Airbnb. De verhuurder ontvangt het geld maximaal 24 uur nadat je ingecheckt bent. Soms willen verhuurders eerst de gasten wat beter leren kennen. Het is dan mogelijk om de reservering later te bevestigen. Bekijk de beste deals en aanbiedingen op de website van Solden.be.

Kortingscode van Airbnb voor €45 korting

Klik hier voor de kortingscode