Amsterdam Light Festival kortingscode en kortingen

Korting bij Amsterdam Light Festival België in september 2020

Rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival met € 5 korting

Toon aanbieding

Tickets voor het Amsterdam Light Festival vanaf € 19,50

Toon aanbieding
Promoties

Om te zorgen dat je niet teveel betaald, kun je bij Solden terecht voor kortingen en promoties. Zorg daarom dat je met regelmaat de website van Solden in de gaten houdt, want hier vind je alle acties. Koop nu dan ook snel je tickets via Solden, want dan krijg je € 3 korting per kaartje!

Audiogids

Je blijft niet alleen lekker warm in het comfort van een rondvaartboot met verwarming, maar tijdens het bewonderen van de werk van 21 licht sculpturen luister je ook naar een Nederlandse of Engelse audiogids. Die vertelt het verhaal over elk sculptuur en geeft je een tour door de culturele grachten van Amsterdam.

Smartphonetickets

Je hoeft niet naar de winkel om A4 papier en ink op te halen voor je printer, want het is toegestaan om je ticket op je smartphone te laten zien. Zorg wel dat je telefoon op de dag zelf genoeg batterij heeft.

Groepen

Wil je de uitblinkende en schitterende kunstwerken juist met een groot groep bewonderen, dan kun je speciale groepstarieven voor vier of zes personen met kortingen vinden met onbeperkt drinken en een hapje. Genoeg reden om even een kijkje te nemen naar de verschillende deals.

Beste Amsterdam Light Festival kortingscodes en promoties

Amsterdam Light Festival kortingen Korting Geldig tot
Rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival met € 5 korting -€ 5 01/11/2020
Tickets voor het Amsterdam Light Festival vanaf € 19,50 € 19,50 01/11/2020
Entreeticket: 51% korting voor Amsterdam Light Festival -51% verlopen
50% korting op een Amsterdam Light Festival Cruise -50% verlopen
Early bird tickets: 20% korting op het Amsterdam Light Festival -20% verlopen

Entreeticket: 51% korting voor Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival gaat 30 november weer van start! Heb jij al kaartjes? Nee, je profiteert nu al op 51% korting op je privé cruise entree ticket inclusief onbeperkt drankjes. Wees er dus snel bij en geniet van de adembenemende versiering rondom de grachten van Amsterdam.

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op een Amsterdam Light Festival Cruise

Heb jij al je entreeticket voor het Amsterdam Light Festival? Nee, ga dan snel naar de website, want je profiteert nu op 50% korting op je entreeticket voor het Amsterdam Light Festival Cruise. Je beleeft nu Amsterdam vanaf het water met onbeperkt drankjes en een hapje en bewondert 20 lichtkunstwerken vanaf een overdekte en verwarmd luxe boot, dus genoeg reden om even een kijkje te nemen!

Sluiten

Toon aanbieding

Early bird tickets: 20% korting op het Amsterdam Light Festival

Heb je een dagje naar Amsterdam gepland? Dan moet je zeker wachten totdat het donker wordt, want dan verandert de hele stad in een waar lichtkunstwerk. Eind november begint het Amsterdam Light Festival weer en je kunt nu al early bird tickets aankopen met wel 20% korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Met Flixbus naar Amsterdam Light Festival vanaf € 3,99

Het is nog niet te laat om het Amsterdam Light Festival te bezoeken! Met Flixbus kun je heel gemakkelijk naar Amsterdam reizen al vanaf € 3,99. Bewonder het lichtspektakel in de hoofdstad van Nederland.

Sluiten

Toon aanbieding

Profiteer nu van deze 8% kortingscode op het Amsterdam Light Festival

Heb jij al eens het Amsterdam Light Festival bezocht? Met deze kortingscode krijg je nu wel 8% korting op je toegangskaartjes. Beleef het mooie lichtspektakel tijdens een bezoek aan Amsterdam. Bestel snel je tickets!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops