Arket kortingscodes België

arket.com
4.2 ster / 33 stemmen

Solden & Korting bij Arket online in oktober 2021

Nieuw

Arket kortingscode: 10% op het hele assortiment

Gebruik kortingscode ket Populair 1
Nieuw

Arket sale: tot -40% op geselecteerde items in oktober

Toon aanbieding
Nieuw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een Arket kortingscode van 10%

Toon aanbieding
Nieuw

Korting Arket baby: kleding aan -30%

Toon aanbieding
Nieuw

Korting Arket jassen: tot 50% korting op geselecteerde items

Toon aanbieding

Beste Arket kortingscodes en promoties

Arket kortingen Korting Geldig tot
Arket kortingscode: 10% op het hele assortiment 10% 01/12/2021
Arket sale: tot -40% op geselecteerde items in oktober tot -40% 01/12/2021
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een Arket kortingscode van 10% 10% 01/12/2021
Korting Arket baby: kleding aan -30% -30% 01/12/2021
Korting Arket jassen: tot 50% korting op geselecteerde items tot 50% 01/12/2021

Nieuwsbrief

Word vandaag nog lid van de nieuwsbrief van ARKET waar u 10% kunt besparen op uw eerste aankoop op de site. Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en producten die online in de winkel worden aangeboden. Daarnaast ontvang je actuele en relevante kortingscodes die je kunt gebruiken als je online koopt en zo geld bespaart op je aankopen als ontvanger van de nieuwsbrief.

Black Friday

Op Black Friday staan ​​er ongelooflijk goede kortingen op de pagina op geselecteerde producten. U kunt daarom het geluk hebben om veel geld te besparen op kleding, spullen voor in huis en cosmetica. Houd daarom Black Friday in de gaten, daar krijg je automatisch informatie over als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, waar je je op elk moment weer voor kunt afmelden.

Retour

Mocht u spijt hebben van uw aankoop, dan kunt u uw goederen binnen 30 dagen altijd gratis terugsturen. Het enige wat je hoeft te doen is het "Retourformulier" dat je bij je pakket vindt in te vullen en vervolgens het retourlabel te gebruiken dat ook bij je levering zit.

Klarna

U kunt met Klarna online betalen in de webshop. Met Klarna kunt u de betaling van uw orderbedrag in termijnen verdelen. U kunt dus meerdere keren uw gehele orderbedrag overmaken. Hierdoor heb je dus meer tijd om je aankoop te betalen en ontvang je je bestelling alsof je direct betaald hebt.

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 5 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Op de website kan je onder 'sale' elke dag items tegen een mooie korting vinden. Tijdens de solden van januari en juli geniet je van extra hoge kortingen. Houd dan zeker de website in de gate!
Tijdens Black Friday geniet je van de extra voordelige prijzen. Eind november kan je dus best de webshop bezoeken om je aankopen aan een zo laag mogelijke prijs te kopen.

Arket

De moderne en kwaliteitsbewuste producten die je op de site aantreft, zijn allemaal geproduceerd met de natuur in de hand. U krijgt een goede kwaliteit en gedifferentieerd modern design tegen redelijke prijzen. U vindt er een ruime keuze aan basisartikelen voor zowel dames als heren, maar ook voor kinderen in kleding. Daarnaast vind je hier ook artikelen voor in huis, waar je het interieur kunt kiezen op basis van welke kamer je artikelen wilt zoeken. De producten en het Café-concept met een focus op plantaardig eten zijn daarom meer dan de producten zelf, het is een duidelijke houding en levensstijl die spreekt voor de ontwikkeling naar een meer duurzame, positieve en harmonieuze wereld. Op de pagina kunt u lezen hoe uw goederen worden geproduceerd en hoe u als klant de natuur helpt wanneer u ervoor kiest om producten van de site te kopen. De ontwerpen en de uitdrukking die u op de pagina vindt, zijn modern, helder, Scandinavisch gescherpt en een zeer natuurlijke uitdrukking met veel persoonlijkheid. In de stijl en houding van hun kledingontwerp zijn ze het beste te vergelijken met andere grote Scandinavische modehuizen, waar het strakke en tijdloze design de boventoon voert in de houding en expressie. In de webshop vind je een groot aanbod lakenkleding voor heren, dames en kinderen. Vooral populair zijn de lakenjeans, en als je een leuke outfit nodig hebt, kun je zeker een mooie lakenjurk vinden.

Nieuw concept naar een duurzamere wereld

ARKET is een blending concept, waarbij de basisvisie achter het concept is om de wereld elke dag een stukje duurzamer achter te laten. Dit kan op vele manieren, maar het uitgangspunt voor ARKET is om hun klanten de kans te geven om daarbij te helpen. Alle producten die u op de site aantreft, zijn daarom modern, verschillend en van goede kwaliteit waarbij bij de productie bijzondere aandacht is besteed aan het milieu, de medewerkers en continue duurzaamheid. Het concept is opgebouwd uit verschillende perspectieven, waarbij de essentie is om de buitenwereld zo positief mogelijk te beïnvloeden via de waardeketen van waaruit het bedrijf werkt. Het is dan ook een bedrijf dat zich richt op ethische waarden, duurzaamheid en het milieu.

Scandinavische ziel met de natuur in de hand

Het is duidelijk de scherpe en competente ontwerpfactor te zien die te vinden is bij ARKET. Ontwerpen, kleurkeuzes en attitudes zijn Scandinavisch in zowel hun meubelontwerpen, kleding als hun ethische focus op natuur en duurzaamheid via hun Café-concept. Wanneer je als klant de site gebruikt en haar producten koopt, koop je dus niet alleen een tastbaar product, je koopt ook een attitude. Een houding en een visie dat natuur en milieu iets zijn waar we als mensen allemaal van afhankelijk zijn om te kunnen gedijen in het leven, en dat het iets is dat we moeten koesteren. Daarom dit vermengingsconcept als geheel, een concept dat de mogelijkheid heeft om een ​​positieve indruk te maken op de manier waarop wij als consumenten omgaan met natuur en milieu. Het bedrijf is ontstaan ​​uit de Hennes & Mauritz-groep, als een van de nieuwste concepten die omgaan met de duurzaamheid van de natuur door middel van kleding, interieurdesign, voeding en cosmetica.

Arket kortingscode

Op deze pagina vind je vaak kortingscodes voor lakenkleding zodat je geld kunt besparen op je online aankoop. Sommige kortingscodes kunnen zelfs worden gebruikt bij de verkoop van vellen, waar al een korting van 50% is.