Bandenexpert aanbieding en kortingen

Korting & Solden bij Bandenexpert België in april 2021

In april worden autobanden lokaal en goedkoop gemonteerd bij Bandenexpert

Toon aanbieding

Bandenexpert: grote voorraad, snelle levering & competitieve prijzen

Toon aanbieding

Altijd gratis verzending bij Bandenexpert

Toon aanbieding

Winterbanden prijzen vanaf € 66,35 bij Bandenexpert

Toon aanbieding

Zomberbanden prijzen vanaf € 45,95 bij Bandenexpert

Toon aanbieding

Bodemprijzen bij Bandenexpert: banden in outlet al vanaf €20,95

Toon aanbieding

Bespaar 30% met Bandenexpert op banden

Toon aanbieding

Bandenexpert outlet: banden voor slechts €35

Toon aanbieding

3 Mythes over winterbanden

Veel mensen geloven dat ze meer geld kwijt zijn bij het aanschaffen van winterbanden. Maar dit blijkt helemaal niet waar te zijn. In een overzicht zetten we de feiten en fabels voor je op een rij.

1. Winterbanden zijn zinloos, aangezien het bijna nooit sneeuwt

Onjuist. Dat het niet sneeuwt betekent nog niet dat je geen winterbanden nodig hebt. Bij lagere temperaturen bestaat ook de kans dat je banden bevriezen, wat als gevolg heeft dat je minder grip hebt. Bovendien geeft een dieper profiel banden meer zekerheid bij een nat wegdek. (aquaplaning wordt voorkomen)

2. Vierseizoenenbanden zijn een prima oplossing

Onjuist. Dit is meer een halfslachtige oplossing. Een vierseizoenenband komt niet in de buurt van de kwaliteiten van een winterband tijdens koud en regenachtig weer. Het is daarom verstandiger te zorgen voor een set zomer- én winterbanden.

3. Winterbanden zijn duurder

Feitelijk gezien klopt dat. Maar aangezien je bij aankoop van winterbanden op 2 sets banden rijdt slijten je banden ook minder snel. Dit scheelt je uiteindelijk weer geld. Wie in theorie 2 jaar met een set banden doet, komt met een extra set winterbanden tot 4 jaar voordat je toe bent aan een andere bandenset.

Conclusie

Het is dus gebleken dat winterbanden wel degelijk helpen bij barre omstandigheden en zorgen voor meer grip en een kortere remweg. Ondanks dat de feiten in België niet zo bekend zijn als in andere landen, is het duidelijk dat winterbanden zorgen voor meer veiligheid op de weg. Bovendien zijn, ondanks dat veel mensen anders denken, de kosten van winterbanden niet aanzienlijk hoger in de lange termijn. Wees er dus verstandig aan om een set winterbanden in te slaan voordat de winter echt voor de deur staat.

Bandenexpert winterbanden

Top 100 banden

Heb je geen idee waar te beginnen? Bandenexpert heeft een lijstje samengesteld met de 100 meest populaire banden, diegene die het best verkopen dus, inclusief de richtprijs en testscore indien deze beschikbaar is. ideaal dus om te zien wat mensen aanschaffen en waar je dus sowieso goed mee zit.

Gratis verzending

Bij Bandenexpert betaal je helemaal niets voor de verzending van je bestelling! De levering is gewoonweg altijd gratis, dat is pas handig!

Promoties

Heb je nieuwe banden nodig? Bestel die dan bij Bandenexpert en gebruik de kortingscodes en aanbiedingen van Solden, want dan ben je een stuk goedkoper uit! We proberen zoveel mogelijk de beste promoties aan te bieden. En is het weer tijd voor winterbanden? Dan helpen we je graag op weg met raad en daad door je tips en kortingen te geven.

Beste Bandenexpert kortingscodes en promoties

Bandenexpert kortingen Korting Geldig tot
In april worden autobanden lokaal en goedkoop gemonteerd bij Bandenexpert -25% 01/06/2021
Bandenexpert: grote voorraad, snelle levering & competitieve prijzen -20% 01/06/2021
Altijd gratis verzending bij Bandenexpert Gratis 01/06/2021
Winterbanden prijzen vanaf € 66,35 bij Bandenexpert vanaf € 66,35 01/06/2021
Zomberbanden prijzen vanaf € 45,95 bij Bandenexpert € 45,95 01/06/2021

Bandenexpert Black Friday: tot 40% korting op banden

Merken: Michelin, Bridgestone, Continental,...
Verzending: gratis
Geldig: enkel vandaag

Sluiten

Toon aanbieding

Bandenexpert: zomerbanden al vanaf €32,13

Merken: oa Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli
Levering: standaard 1 tot 2 werkdagen
Montage: altijd dichtbij

Sluiten

Toon aanbieding

Black Friday: tot 40% korting bij Bandenexpert

Shop jouw nieuwe banden nu met bizarre Black Friday kortingen bij Bandenexpert. De kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Ben jij op zoek naar zomerbanden of winterbanden? Sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 48% korting op zomerbanden bij Bandenexpert

Heb je een auto? Ja, heb je deze zomer heel veel kilometers met je auto gereden en ben je op zoek naar nieuwe zomerbanden? Neem dan direct een kijkje in de webshop van Bandenexpert, want daar profiteer je momenteel van kortingen tot wel 48%. Wissel nu je zomerbanden voor de goedkoopste prijs en rij veilig!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 53% korting op winterbanden bij Bandenexpert

Bezit je een auto? Ja, ben je op zoek naar de beste winterbanden voor geweldige prijzen? Ga dan nu snel naar Bandenexpert, want momenteel profiteer je van de beste merken voor de beste prijzen. In de webshop zijn de kortingen tot wel 52%. Dus wees er snel bij en rij veilig!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops