Beconfident coupon codes België

beconfident.com/be_nl

Korting bij Beconfident online & solden - april 2024

Gratis verzending bij Beconfident in april

Toon aanbieding

Gezondere en wittere tanden dankzij Beconfident

Toon aanbieding

Tot 10% korting in de sale bij Beconfident

Toon aanbieding

Beconfident actie: alles voor mondverzorging vanaf €14,90

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

-25% Alleen vandaag 25% korting bij Beconfident BLACK25
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 27 stemmen

Beconfident

Je voelt je altijd zelfverzekerder met witte en gezonde tanden. Mooie tanden geven je een goede uitstraling, waardoor je er een stukje beter uit ziet. Beconfident heeft een aantal goede producten om je tanden witter te maken en deze werken snel. Het zijn dezelfde soort behandelingen als bij de tandarts, maar je kan het gewoon zelf en thuis doen. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd.

De perfecte glimlach

De producten van Beconfident zijn ontwikkeld door een tandarts die ook professor en onderzoeker is bij een tandverzorgingbedrijf. Het is gemakkelijk om de producten te gebruiken. Daarbij zorgen ze niet alleen voor wittere tanden, maar ook voor een gezonder gebit. Tanden verkleuren vaak door drinken, eten, roken en natuurlijke veroudering. Beconfident heeft al meer dan 50.000 gebruikers binnen Europa, die allemaal erg tevreden zijn.

De behandeling

De behandeling voor wittere tanden duurt een kwartiertje. Je kan de behandeling 10 keer herhalen. Vaak is het resultaat al vrij snel zichtbaar. Wel is het per persoon verschillend hoe snel de tanden reageren.

Huidverzorging

Bij Beconfident vind je niet alleen goede producten voor je tanden, want er zijn ook huidverzorgingsproducten. Zo zorg je voor een zuivere en acne-vrije huid. Vaak hebben mensen met een jonge huid last van acne. Dit is een vreselijk kwaaltje. Beconfident heeft daarom een effectieve en zachte behandeling tegen acne. Gebruik de producten regelmatig voor het beste resultaat.

Verzending

De bezorging van de producten is gratis en de volgende dag al in huis. Vaak zijn er leuke acties en kortingen. Bij Solden.be vind je de beste deals en kortingscodes.