Blurb kortingscode en kortingen

blurb.com
4.5 ster / 79 stemmen

Korting & Solden bij Blurb België in september 2021

20% korting op alle print bestellingen bij Blurb

Gebruik kortingscode N11 Populair 1

Nieuwe klanten krijgen in september 25% korting bij Blurb

Gebruik kortingscode W25

Gratis tools voor het creëren van je eigen boek bij Blurb

Toon aanbieding

Gratis tips en inspiratie bij Blurb

Toon aanbieding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 35% korting bij Blurb

Toon aanbieding

Beste Blurb kortingscodes en promoties

Blurb kortingen Korting Geldig tot
20% korting op alle print bestellingen bij Blurb -20% 01/11/2021
Nieuwe klanten krijgen in september 25% korting bij Blurb -25% 01/11/2021
Gratis tools voor het creëren van je eigen boek bij Blurb 01/11/2021
Gratis tips en inspiratie bij Blurb 01/11/2021
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 35% korting bij Blurb 35% 01/11/2021

Blurb korting van 35% tijdens de soldenperiode

Actie: Tijdelijk
Producten: Foto's, wanddecoratie, cadeaus,...
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Toon aanbieding

Bespaar 40% op fotoboeken met de Blurb kortingscode

Geldig: Op fotoboeken
Verloopt: 21 mei
Fotoboek: Ontwerp je eigen fotoboek online

Sluiten

Gebruik kortingscode

50% kortingscode op fotoboeken bij Blurb

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan zit je bij Blurb op het juiste adres. Wat dacht je van een fotoboek? Je profiteert vandaag op deze 50% Black Friday kortingscode op alle fotoboeken. Wees er dus snel bi jen pak je voordeel!

Sluiten

Gebruik kortingscode

25% kortingscode op standaard boeken bij Blurb

Ambitie om een roman te schrijven? Je kunt bij Blurb een boek laten drukken van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dus wacht niet langer en zorg dat jouw geniale idee vereeuwigd wordt. Kijk snel om de website en gebruik de kortingscode om 25% korting te pakken.

Sluiten

Gebruik kortingscode

25% kortingscode op magazines bij Blurb

Heb je een prachtig idee dat je graag wil uitwerken? Maak er dan een magazine van op Blurb. Een leuke en originele manier om jouw topidee uit te werken in een magazine van goede kwaliteit. Je hebt een groot aantal mogelijkheden, dus neem snel een kijkje op de site voor wat er allemaal mogelijk is.

Sluiten

Gebruik kortingscode

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
De openingsuren zijn maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00
Bij Blurb kun je via de volgende wijzen betalen: PayPal
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: FedEx, UPS

Blurb

Van dierbare herinneringen een fotoalbum maken, hoeft geen lastige klus te zijn! Met Blurb maak je eenvoudig een prachtig fotoboek, van hoge kwaliteit. Zo beleef je alle momenten op een later moment nog eens. Blurb biedt een ruime keuze aan formaten, mogelijkheden voor de omslag en soorten papier. Op Blurb kun je niet alleen je creatieve ei kwijt voor fotoboeken, ook voor geschreven boeken, magazines en e-boeken biedt Blurb veel printmogelijkheden. Daarnaast heeft Blurb een eigen boekenwinkel en/of verkoop je boek via Amazon, Ingram of Ibooks. Droom jij er dus al een tijdje van om je eigen boek te schrijven? Of misschien een mooi kookboek te creëren? Bij Blurb kun je aan de slag. Helemaal zelf, of je kunt een expert inhuren om je te ondersteunen. Geef je boek digitaal uit, of laat het printen. In dat laatste geval biedt Blurb ook ondersteuning bij een crowdfunding campagne, zodat jij je volledig op je project kunt richten.

Fotoboeken

Op de website van Blurb kun je prachtige fotoboeken maken. Je vindt er veel mogelijkheden om jouw mooiste foto´s af te drukken in een album. Je kunt voor de kaft kiezen uit drie mogelijkheden: imagewrap, stofhoes en paperback. Qua formaat heb je vijf mogelijkheden, variërend tussen vierkant en rechthoekig, staand en liggend. Ook voor papiersoorten heeft Blurb vijf mogelijkheden. Je kunt kiezen tussen halfmat, glanzend, mat, licht glanzend of ongecoat. Halfmat is de standaard papiersoort. Als je daarvoor kiest kun je je fotoboek uitbreiden tot 440 pagina´s. Met de andere papiersoorten kun je fotoboeken uitbreiden tot 240 pagina´s. Tenslotte moet je een keuze maken over de kleur van de achterschutbladen. En de kleur van het linnen, als je voor een stofhoes hebt gekozen. De fotoboeken van Blurb komen standaard met een logo. Je kunt dit logo vervangen of weglaten, daar wordt een toeslag voor gerekend. Op de website van Blurb kun je een handige prijscalculator vinden, zodat je vooraf een idee hebt hoe de kosten van je fotoboek uitvallen. De goedkoopste optie is iets meer dan achttien euro. Daarna kun je het zo gek maken als je zelf wil!

Korting

De prijs voor een (foto)boek kan makkelijk oplopen. Je wil natuurlijk een zo compleet mogelijk boek, maar extra pagina´s kosten ook geld. Kijk daarom op solden.be voor kortingen bij Blurb. Er zijn verschillende acties, bijvoorbeeld 20% korting op alle printbestellingen en een korting voor nieuwe klanten. Vergeet dus zeker niet op solden.be te kijken voordat je een bestelling bij Blurb plaatst!

Je eigen boek uitgeven

Niets is fantastischer dan het maken van je eigen boek. Als je een boek geschreven hebt kan er aardig wat tijd gaan zitten in de opmaak daarvan. Besteed je dit uit, dan ben je vaak grote bedragen kwijt en moet je bovendien nog maar afwachten of het eruit komt te zien zoals jij verwacht had. Met Blurb gaat dat veranderen. Met de gratis tool BookSmart maak je in minder dan een uur je eigen boek. Voor de fotografen heeft Blurb ook nog een invoegmodule voor Adobe Lightroom waardoor je gemakkelijk foto's bij elkaar kan zetten in een boek. Voor de ontwerpers is er daarnaast nog een invoegmodule voor in Adobe InDesign. Naast al deze geweldige services kun je je boek ook gaan verkopen bij Blurb. Bekijk ook de boeken van andere mensen om zo inspiratie op te doen voor je eigen boek. Met de kortingscode van Blurb wordt het maken van een boek extra interessant!

Liever een e-boek? Blurb kan je ook daarmee van dienst zijn. Je betaalt dan eenmalig een conversietarief. Of misschien heb je een geniaal idee voor een magazine! Ook dat kan bij Blurb. Printen kan al vanaf 3,99 euro.

Gratis verzending Blurb

Op Blurb.com kun je per bestelling heel duidelijk zien hoeveel de verzendkosten bedragen.

Meer webshops

Last Update: 24.09.2021