5x DIY Carnaval outfits voor 2021

Geplaatst 08-02-2021
Geschreven door Joyce

Het is weer bijna zover: carnaval begint dit jaar namelijk op 11 februari. Met carnaval gaat iedereen verkleed in een leuk, schattig, eng of grappig kostuum. De leukste kostuums maak je natuurlijk zelf! Ga jij dit jaar ook carnaval vieren? Ga dan snel aan de slag met een van deze outfit ideeën:

 

carnaval looks.png

Magische unicorn

Eenhoorns zijn helemaal hip dit jaar! Ga als een magische eenhoorn met dit zelfgemaakte kostuum. Je kunt een unicorn haarband tegenwoordig ook vaak in de winkel vinden, of je kunt hem zelf maken. Heb je een elastieke band en wat tule? Dan is deze rok heel gemakkelijk zelf te maken door de tule om de band te knopen. Voeg vervolgens een aantal leuke, felle kleuren bij elkaar voor de staart en knoop deze ook aan de band.

Bron: https://shwinandshwin.com/2016/10/diy-rainbow-unicorn-costume.html?:+Shwinshwin+(Shwin%26amp;Shwin)

 

carnaval looks (1).png

Diep in de zee

Ben jij op zoek naar een uniek maar makkelijk te maken kostuum? Dan zit je met dit duikerskostuum gebakken. Het enige wat je nodig hebt is zwarte strakke kleding, twee plastic flessen, verf, tape en een duikbril en snorkel. Verf de flessen in jouw favoriete kleur en steel de show.

Bron: http://www.delineateyourdwelling.com/2014/10/diy-scuba-diver-halloween-costume.html

 

carnaval looks (2).png

Een glowing jellyfish

Met dit kostuum zul je zeker opvallen! Dit schattige verkleedpak kun je geheel zelf maken. Koop een doorzichtige paraplu en maak hier verschillende slierten van tule, stof of linten aan. Om het af te maken plak je er ook een paar ogen op. Combineer dit met een leuke tule rok en om voor de finishing touch kun je ook nog lichtjes in de paraplu maken.

Bron: http://www.acasarella.net/2012/10/diy-jellyfish-costume_29.html

 

carnaval looks (3).png

Mime speler

Heb jij nog een last minute kostuum nodig? Dan is mime speler de perfecte oplossing. Iedereen heeft wel een zwarte broek en gestreept shirt thuis liggen. Het enige wat je daar nog bij moet zoeken zijn een hoedje, bretels en witte handschoentjes. Schminck daarbij je gezicht wit en klaar is kees!

Bron: http://flawssy.com/50-best-girls-halloween-costumes-2016/

 

carnaval looks (5).png 

Geschoten wild

Dit idee is perfect voor een vriendengroep! Met deze look zullen jullie iedereen verassen. Iedereen gaat verkleed als een dier, zoals een hertje, zebra, giraffe, leeuw of konijn en één persoon als jager. Hang daarna een houten of kartonnen schild om je nek en voilà: jullie zijn geschoten wild.

Bron: http://www.coolest-homemade-costumes.com/awesome-taxidermy-animal-heads-group-costume/

 

Heb jij twee linkerhanden of houd je niet zo van knutselen? Dan kun je ook leuke carnavals outfits vinden in webshops zoals Fun.be. Wacht niet langer en scoor je carnavals outfit voor 2021.

Reactie(s)

Je hebt nog geen reactie gegeven.

Plaats een reactie

Posting comments after three months has been disabled.