De Koninck kortingscodes België

dekoninck.be

Korting bij De Koninck online & solden - maart 2023

€2 korting voor studenten en seniors brouwerij de Koninck

Toon aanbieding

Bij bezoek van brouwerij Koninck in maart en twee gratis biertjes

Toon aanbieding

Voor €14 tickets beschikbaar bij brouwerij de Koninck

Toon aanbieding

De Koninck promo: maak gebruik van de Gratis audiogids

Toon aanbieding

Goedkope tickets

Via Solden.be kom jij altijd aan de laagste prijzen voor een tour in Brouwerij de Koninck. We zetten de beste aanbiedingen op een rij en bij speciale deals zorgen wij dat dit overzichtelijk op deze pagina staat. Houd ons dus goed in de gaten wanneer jij voordelig de brouwerij wil bezoeken.

10% kortingscode op je tickets voor De Koninck

Ben je al naar brouwerij De Koninck geweest? Of heb je altijd al willen weten hoe het bier proces in werking gaat? Dan is brouwerij De Koninck precies wat je zoekt. Stap voor stap wordt elk detail uitgelegd en na afloop kun je ook nog het eind product in volle tuigen genieten met een heerlijk gebrouwen biertje. Het is natuurlijk nu helemaal feest met deze 10% kortingscode. Wees er dus snel bij en boek je leuke dagje uit!
Gebruik kortingscode

5% exclusieve kortingscode op je tickets voor De Koninck

Heb jij altijd al eens met eigen ogen willen zien hoe het proces van bier maken eraan toe gaat? Dit kun je uitermate goed doen in brouwerij De Koninck. Na afloop kun je ook nog genieten van een heerlijk gebrouwen biertje. Met deze 5% exclusieve kortingscode wordt dit dagje uit nóg leuker!
Gebruik kortingscode

5% Kortingscode bij brouwerij de Koninck

Ga jij een weekend of dagje naar Antwerpen? Dan is het een goed idee om brouwerij de Koninck te bezoeken. Je kunt hier van heerlijke biertjes genieten. Met deze kortingscode pak je nu wel 5% korting op je toegangskaartjes voor de rondleiding.
Gebruik kortingscode

8% kortingscode op je bezoek naar brouwerij De Koninck

Heb je je altijd al afgevraagd welke processen eraan vooraf gaan voordat je uiteindelijk bier hebt? In brouwerij De Koninck worden al je vragen hierover beantwoord. Boek nu gauw je tickets met deze mooie 8% kortingscode!
Gebruik kortingscode

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 4 kortingen op solden.be.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Voor algemene vragen kan je online een contactformulier invullen. Of bellen naar: +32 3 866 96 90 of mailen naar: info@dekoninck.be.
Neem een kijkje op de website of volg De Konink op sociale media: facebook en instagram.
4.6 ster / 73 stemmen

Brouwerij de Koninck

Brouwerij de Koninck is een begrip in Antwerpen en daarbuiten. De stadsbrouwerij is het huis van een van de bekendste en beste bieren van België. De brouwerij is zes dagen per week geopend voor bezoekers om een kijkje in de keuken te geven. Brouwerij de Koninck staat bekend om haar heerlijke, prijswinnende bieren. Zo komen onder andere het Bolleke, Tripel d'Anvers en Wild Jo uit de vaten van de brouwerij.

Brouwerij De Koninck bezoeken

De brouwerij is zes dagen per week geopend voor bezoekers die meer willen weten over het bier, de brouwerij en de connectie met de stad Antwerpen. Op maandag wordt er wel gebrouwen, maar blijven de deuren dicht voor bezoekers. Wanneer je langskomt voor een unieke audiotour, leer je alle geheimen over de stadsbrouwerij en haar bierproces. Via digitale tentoonstellingen wordt de speciale relatie die de brouwerij met Antwerpen heeft verteld. Lopend over de spectaculaire hangbrug heb je een geweldig zicht op de brouwerij. De audiotour leidt je langs diverse kamers met aan ander thema. Kom alles te weten over het speciale glas waarin De Koninck getapt hoort te worden: het bolleke. Als klap op de vuurpijl krijg je bij de tour twee gratis biertjes, waardoor jouw De Koninck experience helemaal compleet is.

Meer dan een brouwerij

De brouwerij de Koninck mag misschien reden van jouw bezoek zijn, maar verken ook zeker de andere hotspots in het gebouw. Zo vind je bij de brouwerij een geweldige bar, is The Bakery de huisbakker van de brouwerij (probeer het geweldige zuurdesembrood!) en voor een heerlijke avond moet je zeker langs The Butcher's son. Dit met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om haar perfect op smaak gebrachte gerechten. Passie en kwaliteit zijn de hoofdingrediënten. Een bezoek aan de brouwerij heeft dus als perfecte afsluiting een bezoek aan dit restaurant met michelinster! In de zomermaanden vind je in het gebouw de speciale zomerbar, waar je met je voetjes in het zand kan genieten van een heerlijke De Koninck.

Bolleke, Triple d'Anvers en meer heerlijke bieren

Dat De Koninck een begrip is in Antwerpen staat buiten kijf. Wanneer je op een zwoele zomeravond langs de terrasjes loopt, zie je het unieke bolleke overal staan. Het typisch bolvormige glas heeft het bier de koosnaam het bolleke opgeleverd. Als je hem wil bestellen zoals de Antwerpenaar het doet, vraag je de barman om een bolleke Keuning.

Als echt Belgisch bier heeft De Koninck uiteraard ook een heerlijke tripel, de Tripel d'Anvers. Dit bier staat bekend om haar sterke blonde smaak. Niet voor niets heeft dit Tripel d'Anvers vele prijzen gewonnen, het is een van de beste tripels van België en daarbuiten. Dit bier mag je dus ook zeker niet overslaan bij een bezoek aan de Stadsbrouwerij of de stad. Andere heerlijke bieren van De Koninck zijn de Wilde Jo en Lost in Spice. De Koninck heeft geregeld ook speciale testbrouwsels op de tap, dus voor een uniek biertje ben je bij De Koninck ook aan het juiste adres.

Meer webshops