De Roze Doos kortingscode en kortingen

derozedoos.be
4.0 ster / 78 stemmen

Korting & Solden bij De Roze Doos België in september 2021

Ontvang gratis staaltjes van bekende producten bij De Roze Doos

Toon aanbieding

Gratis geschenkpakketten bij De Roze Doos

Toon aanbieding

Ontvang kortingsbonnen tot €150 bij inschrijven op De Roze Doos

Toon aanbieding

Beste De Roze Doos kortingscodes en promoties

De Roze Doos kortingen Korting Geldig tot
Ontvang gratis staaltjes van bekende producten bij De Roze Doos gratis staaltjes 01/11/2021
Gratis geschenkpakketten bij De Roze Doos geschenkpakketten 01/11/2021
Ontvang kortingsbonnen tot €150 bij inschrijven op De Roze Doos €150 01/11/2021

Veelgestelde vragen

Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
Wij houden je op de hoogte van al de nieuwste kortingen en kortingscodes. Zo bespaar jij op al je aankopen.
Bellen kan naar: 02 476 13 19 of mailen naar: info@familyservice.be.

De Roze Doos: kortingen voor het hele gezin bij zwangerschap

Ben je in blijde verwachting? Gefeliciteerd! De Roze Doos is dan de ideale website voor jou. Via de Roze Doos kan je namelijk gratis geschenkpakketten ontvangen met waardevolle informatie, tips, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen, stalen en kortingsbonnen. Maar ook voor ouders met een kindje tot 3 jaar oud biedt de Roze Doos speciale pakketten aan.

De Roze Doos heeft geschenkpakketten voor verschillende fases van de zwangerschap en de eerste levensjaren van jouw kindje:

● Mijn zwangerschap

● Mijn geboorte

● Mijn eerste maanden

● Mijn eerste verjaardag

● Mijn eerste schoolherinneringen

Pakketten van De Roze Doos

De ´Roze Doos: Mijn zwangerschap´ is een geschenkpakket dat je ontvangt tijdens jouw zwangerschap en die je helpt voor te bereiden op het hebben van een kindje. Zo vind je er nuttige tips om de geboorte voor te bereiden en ontvang je kortingsbonnen. Ook bevat dit pakket tips over het geven van borstvoeding en over de gezondheid in het algemeen. Dit pakket kan worden opgehaald bij jouw gynaecoloog, mocht deze de pakketten niet aanbieden, dan kun je nog kijken of jouw kraamkliniek het pakket aanbiedt. Bij de Roze dos kun je raadplegen of jouw gyneacoloog of kraamkliniek de pakketten aanbieden. Indien zowel jouw gynaecoloog als kraamkliniek het pakket niet aanbieden, kan je de doos ophalen bij jouw apotheker. Hiervoor moet je je nog wel inschrijven.

De ´Roze Doos: Mijn geboorte´ is een geschenkpakket dat je ontvangt vlak na de bevalling, dit pakket zit ook weer vol verrassingen, handige informatie, kortingsbonnen, aanbiedingen en staaltjes. Deze doos ontvang je na de bevalling in het ziekenhuis. Biedt jouw kraamkliniek het pakket niet aan? Dan kun je deze ophalen bij jouw apotheker.

Wanneer jouw baby enkele maanden oud is, kan je de ´Roze Doos - Mijn eerste maanden´ ontvangen. Dit geschenkpakket bevat vele leuke cadeautjes, verder ontvang je hierin ook informatie over de voeding, gezondheid en welzijn van jouw baby. Wanneer je je inschrijft op de Roze Doos website, ontvang je wanneer jouw kindje tussen de 3 en 5 maanden oud is een uitnodiging per post om het pakket op te halen bij de Carrefour Market. Wees er wel snel bij want de voorraden zijn beperkt.

De ´Roze Doos: Mijn eerste verjaardag´ kun je aanvragen voor de eerste verjaardag van jouw kindje, wederom zit dit pakket vol staaltjes en kortingsbonnen om de eerste verjaardag nog leuker te maken. Deze doos is 4 keer per jaar beschikbaar bij de C&A en kan afgehaald worden als jouw kindje tussen de 1 en 1,5 jaar oud is.

De ´Roze Doos: Mijn eerste schoolherinneringen´ is een geschenkpakket dat je kan ontvangen wanneer jouw kindje bijna naar school gaat. Dit pakket bereid jou en jouw kindje voor op dit grote moment en je pakt ook nog eens leuke kortingen mee. Zo ontvang je bijvoorbeeld een 20% kortingsbon op alle kinderkleding van de C&A. Een handige én leuke manier om die spannende eerste schooldag voor te bereiden. Dit pakket kun je tweemaal per jaar afhalen bij de C&A als jouw kindje tussen de 3 en 3,5 jaar oud is.

Inbegrepen informatie en service bij de Roze Doos

Naast de bovenstaande 5 pakketten biedt de website van de Roze Doos ook veel informatie, tips en handige artikelen voor de verschillende fasen van de zwangerschap en het ouderschap. Wil je inspiratie opdoen over babynamen? De laatste zwangerschapsmode bekijken? Of meer weten over de lichamelijke ontwikkeling van jouw kindje? Dan bij je bij de Roze Doos aan het juiste adres. Je vindt hier allerlei handige en betrouwbare informatie die tot stand is gekomen in samenwerking met specialisten, zoals kinderartsen, gynaecologen en vroedvrouwen. Verder biedt de Roze Doos ook handige informatie voor (toekomstige) vaders, op de website kunnen ze zich met gerust hart inlezen over ´vaderdingen´.

Meer webshops

Last Update: 24.09.2021