Felyx kortingscode en kortingen

Korting bij Felyx België in september 2019

Tijdelijk gratis registreren bij Felyx

Toon aanbieding

30 Gratis rijminuten in september bij Felyx

Toon aanbieding

Felyx e-scooter in Brussel voor € 0,26 per minuut

Toon aanbieding

Vriendenbonus

Wanneer jij een vriend doorverwijst naar Felyx en hij of zij registreert zich, ontvang jij als beloning helemaal gratis 15 rijminuten. Na het registreren ontvangt jouw vriend 30 gratis rijminuten.

Toerist

Je hoeft niet per se woonachtig te zijn in Brussel om gebruik te kunnen maken van de Felyx scooter. Ook als toerist kun je de stad ontdekken op de scooter.

All weather banden

Met de Felyx scooter ben je niet afhankelijk van het weer. Alle e-scooters hebben namelijk all weather banden, waardoor je zelfs als het regent kunt rijden.

Duurzaam

De e-scooters van Felyx worden volledig elektrisch aangedreven, waardoor ze stil en uitstootvrij zijn. Hiermee draag jij bij aan een schone en groene stad.

Beste Felyx kortingscodes en promoties

Felyx kortingen Korting Geldig tot
Tijdelijk gratis registreren bij Felyx Gratis 30/09/2019
30 Gratis rijminuten in september bij Felyx Gratis 30/09/2019
Felyx e-scooter in Brussel voor € 0,26 per minuut € 0,26 01/11/2019

Hoe gebruik ik een Felyx kortingscode?

1. Wil je snel, duurzaam en voordelig Brussel ontdekken met een Fylix scooter? Dan moet je eerst jezelf registreren door de app te downloaden en je persoonlijke gegevens in te vullen.

2. Na je persoonlijke gegevens zijn ingevuld moet je je betalingsgegevens invoeren. Dit kan via een mastercard of via een SEPA Direct Debit.

3. Na je betalings gegevens zijn ingevoerd kan je je account voltooien. Indien dit gedaan is, ga je naar "Mijn Account". 

Felyx.jpg

4. Als je in je Account bent ingelogd kan je je ritten bekijken, maar ernaast kan je ook hier je kortingscode verzilveren. Scroll omhoog en ga rechts en klik op het kopje "Promotiecodes". Hetzelfde als hierboven word afgebeeld komt dan te voorschijn. Hier voer je je code in. De code word dan automatisch meegerekend met het totale huur bedrag van je scooter. 

5. Je kan na deze stap genieten van de Felyx app en bekijken waar in jouw buurt een scooter staat geparkeerd. De scooter kun je dan vervolgens starten met je telefoon of tablet en kun je je huurperiode vervolgens ook mee afsluiten als je hem in het juiste gebied achterlaat.     

 

Meer webshops