Felyx kortingscodes België

felyx.com/brussels

Korting bij Felyx online & solden - december 2022

Felyx e-scooter in Brussel voor € 0,26 per minuut

Toon aanbieding

30 Gratis rijminuten in december bij Felyx

Toon aanbieding

Wat kost Felyx: prijzen beginnen vanaf € 0,26 per minuut

Toon aanbieding

Felyx e-scooter parkeren in Brussel voor € 0,07 per minuut

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Felyx kortingscode?

1. Wil je snel, duurzaam en voordelig Brussel ontdekken met een Fylix scooter? Dan moet je eerst jezelf registreren door de app te downloaden en je persoonlijke gegevens in te vullen.

2. Na je persoonlijke gegevens zijn ingevuld moet je je betalingsgegevens invoeren. Dit kan via een mastercard of via een SEPA Direct Debit.

3. Na je betalings gegevens zijn ingevoerd kan je je account voltooien. Indien dit gedaan is, ga je naar "Mijn Account". 

 

hoe gebruik ik een felyx kortingscode.jpg

 

4. Als je in je Account bent ingelogd kan je je ritten bekijken, maar ernaast kan je ook hier je kortingscode verzilveren. Scroll omhoog en ga rechts en klik op het kopje "Promotiecodes". Hetzelfde als hierboven word afgebeeld komt dan te voorschijn. Hier voer je je code in. De code word dan automatisch meegerekend met het totale huur bedrag van je scooter. 

5. Je kan na deze stap genieten van de Felyx app en bekijken waar in jouw buurt een scooter staat geparkeerd. De scooter kun je dan vervolgens starten met je telefoon of tablet en kun je je huurperiode vervolgens ook mee afsluiten als je hem in het juiste gebied achterlaat.     

 

Vriendenbonus

Wanneer jij een vriend doorverwijst naar Felyx en hij of zij registreert zich, ontvang jij als beloning helemaal gratis 15 rijminuten. Na het registreren ontvangt jouw vriend 30 gratis rijminuten.

Toerist

Je hoeft niet per se woonachtig te zijn in Brussel om gebruik te kunnen maken van de Felyx scooter. Ook als toerist kun je de stad ontdekken op de scooter.

All weather banden

Met de Felyx scooter ben je niet afhankelijk van het weer. Alle e-scooters hebben namelijk all weather banden, waardoor je zelfs als het regent kunt rijden.

Duurzaam

De e-scooters van Felyx worden volledig elektrisch aangedreven, waardoor ze stil en uitstootvrij zijn. Hiermee draag jij bij aan een schone en groene stad.

Kortingscode Felyx: gratis 45 rijminuten voor een scooter

Aanbod: deelscooters in Brussel
Tarief: €0,30 per minuut
Aantal: meer dan 600 e-scooters beschikbaar
Gebruik kortingscode

30 gratis minuten in Brussel + gratis registratie met deze exclusieve kortingscode van Felyx

Ben je regelmatig in Brussel en moet je vaak de stad doorkruisen? Dan zijn misschien de e-scooters van Felyx een mooie oplossing voor je. Heel eenvoudig maak je een account aan op je smartphone en vind je een scooter die dichtbij jou geparkeerd staat. Met deze unieke kortingscode profiteer je van 30 gratis rijminuten.
Felyx Brussel
Kortingscode 30 gratis minuten
Geldig en geverifieerd Vandaag
Unieke kortingscode Eenmalig geldig per klant
Gebruik kortingscode

Felyx exclusieve kortingscode: 60 gratis rijminuten in Brussel + gratis registratiekosten

Felyx Brussel
Kortingscode 60 minuten gratis
Registratiekosten Gratis
Unieke promocode Eenmalig te gebruiken per klant
Gebruik kortingscode

Exclusieve kortingscode: 30 gratis rijminuten in Brussel + gratis registratie bij Felyx

Ben jij al bekend met het nieuwe duurzame concept van Felyx? Je kunt daar namelijk heel eenvoudig een e-scooter huren. Deze scooters worden volledig elektrisch aangedreven en zo draag jij bij aan een duurzame stad. Ben je al nieuwsgierig en wil je het een keertje uitproberen? Met deze kortingscode profiteer je van 30 gratis rijminuten in Brussel en daarnaast is registreren helemaal gratis.
Felyx Brussel
Kortingscode 30 gratis rijminuten
Registratie Gratis
Unieke promocode Eenmalig te gebruiken per klant
Gebruik kortingscode

Exclusieve kortingscode Brussel: 35 gratis rijminuten + gratis registratie bij Felyx

Ben je binnenkort in Brussel en heb je vervoer nodig om van A naar B te komen? Dan is Felyx wellicht een goede optie voor je! Bij Felyx kun je heel eenvoudig met je smartphone een e-scooter huren voor een paar kilometer. Met deze kortingscode profiteer je momenteel van 35 gratis minuten + de registratie is helemaal gratis.
Kortingscode 35 rijminuten gratis
Registratie Gratis
Felyx Brussel
Geldig en geverifieerd Vandaag
Gebruik kortingscode

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 4 kortingen online.
Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Maandag t/m vrijdag: 9:00 t/m 18:00 uur
Je kunt de klantendienst van Felyx Brussel bereiken via Email: brussels@felyx.nl, Telefoon: +32 2 588 85 04, Address: felyx sharing B.V. Herengracht 493 1017 BT Amsterdam Nederland
Bij Felyx kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, Maestro, iDeal
Rijbewijs B (waarmee je ook in een auto mag rijden), rijbewijs A of een bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) is voldoende.
1) Vind en reserveer een felyx scooter via de app. 2) Activeer de e-scooter met de app. 3) Druk op de zilveren knop op het stuur om het slot er af te halen. 4) Start je rit.
1) Je hebt een rijbewijs B en rijbewijs A of een bromfietsrijbewijs nodig. 2) Maak een account aan. 3) Download de felyx app en vind scooters die bij jou in de buurt zijn. 4) Rijd en geniet. 5) Parkeer en sluit af in het service gebied..
4.5 ster / 36 stemmen

Felyx

Woon je in Brussel of ga je binnenkort een dagje naar Brussel? Een ideale manier om je in deze Belgische stad te verplaatsen is op een scooter. Felyx geeft dit een duurzame draai door elektrische scooters aan te bieden. Snel, duurzaam en voordelig Brussel ontdekken? Het kan nu!

Servicegebied

Per stad kun je in de app of op de website opzoeken waar het servicegebied begint en ophoudt. Je mag wel buiten het servicegebied rijden, maar waar moet je je rit dan beëindigen? In andere woorden, het servicegebied is het gebied waar je je e-scooters ritten beëindigt met Felyx. Je kunt het gebied super makkelijk nu vinden op hun website en in de app. De groene lijnen laten je zien wat de grenzen zijn van het servicegebied, dus je kunt je rit alleen binnen deze groene grens lijnen laten beëindigen. Tijdens je rit mag je namelijk wel buiten de grenzen van het servicegebied rijden, maar het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om terug te keren naar het servicegebied om de rit te beëindigen. Anders is het niet mogelijk om de rit te beëindigen. Er worden extra kosten in rekening gebracht als de bestuurder de e-scooter niet terugbrengt naar het onderhoudsgebied. Het is mogelijk om de parkeermodus buiten het servicegebied te gebruiken; zie de vraag 'Wat is de parkeermodus?' voor meer informatie over deze optie op hun website.

Registreren

Ben je al enthousiast geworden en wil je binnenkort ook de e-scooter van Felyx uitproberen? Registreren gaat erg snel en eenvoudig door de app te downloaden en je persoonlijke gegevens in te vullen.

Felyx Scooter

Door middel van de Felyx app kun je zien waar in jouw buurt een scooter staat geparkeerd. Met één druk op de knop zie je de e-scooters in jouw regio. De scooter start je met de app op je smartphone of tablet en hiermee kun je je huurperiode ook weer afsluiten, wanneer je je scooter in het servicegebied achterlaat.

Elektrische Scooter

Felyx is natuurlijk een elektrische scooter. Na het reserveren heb je nog een kwartier om de e-scooter daadwerkelijk te gebruiken en starten. Als je bij de scooter komt vraagt de app automatisch of de scooter er schoon uitziet en bepaalde locaties waar je niet mag rijden. Na deze vragen, tap je op de app en is de scooter vrijgegeven en springt het contact aan. Op het stuur vind je links schakelaars voor de lampen, knipperlichten en de toeter. Rechts vind je de eco en niet eco modus. Je ontgrendelt ook aan de rechterkant de standaard met een groot zilverkleurige knop. Het draaihandvat is om gas te geven. Het grootste verschil van een elektrische scooter is dat hij heel stil wegrijdt en rond 28 kilometer per uur accelereert. Het gevoel is hetzelfde als op een normale scooter, hij voelt niet extreem zwaar door de batterijen en rijdt voor je gevoel heel comfortabel. Prima reden om dit vaker te doen

Voordelig vervoer

Natuurlijk ben je bij Solden.be altijd op zoek naar de voordeligste optie. Voor Felyx ben je ook daarvoor bij ons aan het goede adres, want regelmatig kun je bij ons profiteren van een exclusieve kortingscode op je eerstvolgende rit op een van de e-scooters van Felyx. Houd daarom de promoties en kortingscodes goed in de gaten op deze pagina.