Flyer kortingscode en promoties

flyer.be

Korting bij Flyer online & solden - september 2023

Flyer: 10% kortingscode voor het printen van folders

Gebruik kortingscode L10 Populair 1

Flyer kortingscode van 5%

Gebruik kortingscode OM5

Voordelige aanbiedingen op bestellingen van Flyer

Toon aanbieding

Gratis verzending van je bestelling bij Flyer

Toon aanbieding

Gratis designs bij Flyer in de maand september

Toon aanbieding

Communiekaartjes vanaf €0,76 per stuk bij Flyer

Toon aanbieding

Nu beschikbaar bij Flyer: gepersonaliseerde mondmaskers vanaf €4

Toon aanbieding

Identiteit

Wilt u een echte identiteit voor uw bedrijf creëren? Op Flyer.be kan je een bedrijfsspecifiek briefhoofd maken, maar ook een gepersonaliseerd blok, stempelkussen en andere stickers bestellen.

Communicatie

Heeft u een dringend drukwerk nodig? Vertrouw op Flyer.be om uw bestelling dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag naar u op te sturen! U kunt uw evenement stressvrij organiseren en dit met de garantie van optimale kwaliteit aan de beste prijs.

Steun je onderneming

Boekjes, tijdschriften en folders zijn beschikbaar in de online winkel, zodat u al uw ideeën kunt uiten en u kunt ondersteunen bij uw marketinginspanningen. Voortaan benadert u uw klanten op een unieke en originele manier, en altijd tegen een lage prijs!

Black Friday

Flyer zal zoals alle grote merken normaal gesproken uitzonderlijke promoties aanbieden voor Black Friday. Grotere kortingen en promoties dan ooit!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

15% Flyer kortingscode: ontvang een maximum korting van 15% tijdens het WK 19-12-2022
40% Flyer korting van 40% tijdens de solden 31-07-2023
20% Flyer kortingscode van 20% op ALLES 31-05-2022
aan Flyer Kerstactie: koop kaartjes en geschenken aan voordelige prijzen 24-12-2021
5% Geniet van deze Flyer kortingscode van 5% op ALLES 31-01-2022

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 7 kortingen online.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 9:00 to 17:00 pm
Je kunt de klantendienst van Flyer bereiken via Service number: 070 222 309, Email: info@Flyer.be, Address: Korte Gotevlietstraat 9 B-8000 Brugge
Bij Flyer kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, PayPal, Bancontact/Mister Cash
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
Herbert

Herbert

Editor

4.6 ster / 88 stemmen

Flyer.be

Flyer.be is een online drukkerij gespecialiseerd in zowel gestandardiseerd offset als digitaal drukwerk (standaard formaat, hoeveelheden, papier). Ze maken gebruik van kwalitatieve en hoogtechnologische drukpersen van Heidelberg en productiemachines van Xerox voor het beste resultaat voor de klant. Je hebt de garantie van kwalitatief drukwerk tegen zeer lage prijzen. Snel geleverd op een huisadres of geleverd bij een van de voordeelpunten in jouw buurt. 80% van de producten wordt binnen de 3 tot 4 dagen geleverd. Flyer.be heeft een goed geautomatiseerd systeem voor flyers drukken en streeft naar constante verbetering, waardoor flyers maken echt een eitje wordt. De opties bij Flyer.be zijn eindeloos. Een greep uit de mogelijkheden van Flyer.be: Affiches, agenda's, banners, briefpapier, brochures, bureau onderleggers, covers, hoesjes, deurhangers, displays, enveloppen en nog veel meer.

Promoties

Als je aan korting denkt, dan denk je aan solden.be. Overzichtelijk vind je alle laatste acties/aanbiedingen van Flyer.be. Hebben ze bijvoorbeeld een kortingscode die geldig is op (een deel van) hun assortiment? Dan plaatsen wij deze hier online zodat je er van kan profiteren. Hou dus goed onze website in de gaten voor de beste promoties.

Drukwerk

Om alle mogelijkheden qua drukwerk op een rijtje te zetten zouden we veel te lang moeten schrijven. De flyer is natuurlijk koning, ideaal voor direct marketing van deur tot deur of om op straat aan mensen te geven. Affiches, banners en stickers om mensen op hoogte te brengen van evenementen zijn een andere manier. Deze komen in alle vormen en maten en natuurlijk met een design zoals jij het wilt.

Heb je een zaak die meer in de kijker gezet mag worden? Flyer.be heeft manieren om je zaak op verscheidene manieren in de verf te zetten. Met grote vlaggen, panelen of banners valt je onderneming meteen meer op. Immoborden zijn handig voor huizen of panden die te koop staan.

Zit er haast achter en heb jij je bestelling SNEL nodig? Maak dan gebruik van het tabje 'Spoed drukwerk'. Hiermee wordt je drukwerk vandaag nog ontworpen als je voor 10 uur bestelt en de volgende dag geleverd.

Persoonlijk

Flyer.be specialiseert in drukwerk maar heeft ook een handje weg van persoonlijke fotocadeaus voor vrienden en familie. Denk bijvoorbeeld aan kalenders, mokken, magneten, muurdecoratie, tassen en andere artikelen, versierd met zelfgekozen afbeeldingen en teksten. Kaartjes voor iedere gelegenheid mogen niet ontbreken. Ook afgedrukte foto's op groot formaat zijn erg populair en staan mooi in ieder huis. Denk aan een giga foto op canvas, plexiglas of aluminium.

FlyerStores

In een van de vele FlyerStores die doorheen België verspreid liggen kan je terecht voor optimale begeleiding. Ze geven gratis advies op maat en bovendien kan je online geplaatste bestelling hier afhalen, volledig gratis. Je kan er ook langs gaan voor gratis staaltjes, om verschillende variëteiten van drukwerk te beoordelen.

Gratis verzending Flyer.be

Jouw bestelling kan gratis opgehaald worden in een van de FlyerStores. Daarnaast kun je hem ook helemaal gratis laten leveren bij jouw thuis.

Meer webshops