HappyHome kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij HappyHome België in januari 2021

Vakantiehuis aan zee: Vanaf € 120 bij HappyHome

Toon aanbieding

Tot 25% korting bij HappyHome

Toon aanbieding

Vakantiehuis: Vanaf € 100 in januari bij HappyHome

Toon aanbieding

HappyHome: weekendje Ardennen vanaf €129

Toon aanbieding

HappyHome: last minute vakantiehuizen vanaf €52

Toon aanbieding
Promoties

Houd dus regelmatig een oogje in het zeil, want je kunt vaak vakantiehuizen via HappyHome met scherpe korting boeken. Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en promoties van HappyHome? Houd dan deze pagina van Solden goed in de gaten, want zo voorkom je dat je achter het net vist. Kortingscodes duiken hier ook vaak op en geven je de gelegenheid om zo goed mogelijk van je vakantie te kunnen genieten voor de voordeligste prijs.

Geen reserveringskosten

Als je boekt bij HappyHome loop je geen enkel risico, want zij inspecteren de vakantiehuizen persoonlijk, helpen je bij speciale wensen en zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Bij HappyHome zijn de reserveringskosten € 25. De prijzen zijn inclusief: schoonmaakkosten, huur vakantiehuis, water en elektraverbruik. De prijs op de website van HappyHome die gebruikt kan worden voor het maken van de vergelijking, is de prijs die aangegeven staat op de websites van andere aanbieders. Het product dient daadwerkelijk gereserveerd te kunnen worden. De periode, het aantal personen en de gekozen faciliteiten / services dienen overeen te komen met het aanbod van HappyHome.

Black Friday

Ben je nog op zoek naar een vakantiehuis voor je volgende vakantie? En ben je bekend met het kortingsfenomeen Black Friday? Dit jaar valt het op 26 november 2021. Het zal snel en chaotisch overstromen met deals dat voor meer voordeel op je vakantiehuis zal zorgen bij het boeken bij HappyHome. Een ding is zeker op Black Friday boek je de beste prijs tegen de laagste prijs op je favoriete vakantiehuis. Dus omcirkel deze datum in je agenda..

Gratis Wifi

Je gaat op vakantie naar een van de vele landen in een van hun luxe vakantiehuizen of vakantieparken. Nu in alle huizen profiteer je dus ook van gratis Wifi. Vakantiegangers kunnen nu makkelijk hun internetwereld bijhouden en hun ervaringen delen.

Beste HappyHome kortingscodes en promoties

HappyHome kortingen Korting Geldig tot
Vakantiehuis aan zee: Vanaf € 120 bij HappyHome € 120 01/03/2021
Tot 25% korting bij HappyHome -25% 01/03/2021
Vakantiehuis: Vanaf € 100 in januari bij HappyHome € 100 01/03/2021
HappyHome: weekendje Ardennen vanaf €129 €129 01/03/2021
HappyHome: last minute vakantiehuizen vanaf €52 €52 01/03/2021

HappyHome: vakantiehuizen in Denemarken vanaf €247

Periode: zomervakantie
Duur: minimum een weekend
Aantal personen: minimum 2 personen

Sluiten

Toon aanbieding

Vakantiehuis in Frankrijk vanaf € 179 bij HappyHome

Ben jij nog op zoek naar een geschikte vakantiebestemming om met het hele gezin naartoe te gaan? Waarom kies je niet voor ons buurland Frankrijk? Je boekt bij HappyHome al een vakantiehuis met alle gemakken voorzien vanaf € 179.

Sluiten

Toon aanbieding

Vakantiehuis met zwembad vanaf € 229 bij HappyHome

Wil je er deze zomer of nazomer nog even lekker tussenuit met de hele familie? Neem dan gauw een kijkje op de website van HappyHome. Hier ben je aan het juiste adres voor heerlijke vakanties in een vakantiehuis. Je boekt al een vakantiehuis met zwembad vanaf € 229!

Sluiten

Toon aanbieding

Vakantiehuis met zwembad vanaf € 215 bij HappyHome

Wil je deze zomer een vakantieverblijf plannen met een zwembad? Neem dan gauw een kijkje op de website van HappyHome, want daar boek je al een heerlijke accommodatie vanaf € 215 (inclusief zwembad). Er is keuze uit diverse plekken in Europa.

Sluiten

Toon aanbieding

Vakantiehuis in Spanje vanaf € 215 bij HappyHome

Bij HappyHome boek je momenteel wel erg voordelig vakantiehuizen in Spanje. Wanneer je nu boekt ga je al een weekend weg met 4 personen vanaf € 215. Bij dit appartement is zelfs een buitenzwembad inbegrepen. Neem een kijkje en ontdek voor welk vakantiehuis jij gaat.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops