MENU

Hotels.com kortingscode en kortingen

Korting bij Hotels.com in juni 2017 voor België

Bespaar tot 50% op uw boeking bij Hotels.com

Toon aanbieding

Tot 40% korting op topbestemmingen bij Hotels.com

Toon aanbieding

Hotels.com heeft gegarandeerd de laagste groepstarieven

Toon aanbieding

Gratis overnachting bij Hotels.com

Toon aanbieding

Zomerkoopjes in de VS en Zuid-Amerika

Toon aanbieding

Tot 40% korting op korte vakanties bij Hotels.com in juni

Toon aanbieding

Hotels.com

Ben je van plan om binnenkort een vakantie te boeken en wens je graag zelf de teugels strak in handen te houden? Dat kan! De website Hotels.com biedt je de mogelijkheid om geheel zelf jouw hotel te boeken. Hotels.com beschikt over een uitgebreid zoeksysteem waarin je aan de hand van de locatie op zoek kunt gaan naar een voor jou geschikt hotel. Zowel wanneer je op zoek bent naar een eenvoudig en klein hotelletje, als wanneer je meer te vinden bent voor een groot en luxueus 5-sterrenhotel kan je hiervoor Hotels.com terecht. Ze bieden je altijd de beste prijzen voor hotels op een gewenste droomlocatie. Boeken is snel en simpel.

Topbestemmingen

Bij Hotels.com is de keuze enorm. Er zijn hotels in meer dan 60 landen te vinden. De Topbestemmingen zijn hotels in New York, Antwerpen, Londen, Amsterdam, Berlijn, Groningen, Barcelona, Winterberg, Brussel, Utrecht, Rome, Parijs en Brugge. Ook zijn er een aantal populaire landen, die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Dit zijn hotels in Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, België, Denemarken en Duitsland. Ga dus snel opzoek naar heerlijke bestemmingen en geniet van tophotels tegen betaalbare prijzen.

Aanbiedingen

Wie denkt aan Hotels.com, denkt aan geweldige promoties en onklopbare prijzen. Ze hebben op vrijwel ieder moment meer dan 10.000 hotelaanbiedingen op hun website. Erg populair is de deal van de dag, met een korting die oploopt tot wel 50%. Ze hebben ook vaak sales en last minutes, voor de snelle beslissers. En je kan gebruik maken van het Hotels.com Rewards programma. Spaar je tien nachten op? Dan krijg je 1 extra nacht volledig gratis. Soms komen er zelfs kortingscodes voorbij voor op de website. Hou hiervoor deze webshop pagina op Solden.be goed in de gaten.

Groepen

Hotels.com heeft speciale groepstarieven van hotels voor verschillende evenementen. Zou je graag willen trouwen in het buitenland? Dan zou er voor de gasten bijvoorbeeld een groepstarief geregeld kunnen worden. Dit geldt ook voor sportclubs, bijeenkomsten of een ander evenement. Hotels.com garandeerde de laagste groepstarieven, zodat je kan genieten van een betaalbare overnachting. De groepstarieven gelden voor groepen vanaf 10 of meer. Ook is het mogelijk alleen een vergaderzaal te boeken, zonder dat je moet overnachten.

Maak een account aan

Het is helemaal gratis om je te registreren bij Hotels.com. Als je 10 nachten boekt, dan ontvang je 1 nacht helemaal gratis. De 10 nachten kun je verspreiden over meerdere trips. Ga bijvoorbeeld een weekendje naar Parijs, op een business trip naar New York, nog een paar dagen Berlijn en je hebt je gratis overnachting zo binnen. Er zijn over de wereld maar liefst 275.00 deelnemende hotels.

Geen reserveringskosten Hotels.com

Alle prijzen van de hotels zijn geldig voor een tweepersoonskamer per nacht. Er zijn geen reserveringskosten bij Hotels.com. Je kan online betalen via MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Discover creditcards PayPal en iDeal. Bij Solden.be kun je opzoek naar verschillende aanbiedingen en kortingscodes voor Hotels.com. Zo kun je altijd genieten van lagere prijzen en interessante deals.

10% korting op hotelovernachtingen van Hotels.com

Gebruik kortingscode

Tot wel 40% korting op strandvakanties bij Hotels.com

Toon aanbieding

Profiteer van 50% korting bij Hotels.com

Toon aanbieding

Profiteer van solden kortingen bij Hotels.com

Toon aanbieding

€ 5 korting op je boeking bij Hotels.com

Gebruik kortingscode