Joker kortingscode en kortingen

Korting bij Joker België in december 2019

20% korting op je camper in Noord-Amerika via Joker

Toon aanbieding

Tijdelijke promoties met tot 40% giga korting bij Joker

Toon aanbieding

Voordelige vliegtickets nu al vanaf € 88 bij Joker

Toon aanbieding

Groepreizen met extra voordeel in december bij Joker

Toon aanbieding

Promoties

Wie op de hoogte wil blijven van de beste aanbiedingen met hoge kortingen is hier op het juiste adres. Hier vind je regelmatig diverse promoties en kortingscodes waarbij je gegarandeerd de laagste prijs claimt. Zo kun jij heerlijk genieten van de beste promoties en hoef je je portemonnee niet te beroven.

Huurwagen

Bij Joker kun je niet alleen je vakantie boeken, maar kies je voor het complete pakket: een reis met huurwagen. Je kunt via Joker een huurwagen reserveren bij Sunny Cars met ongelimiteerde kilometers en WA-dekking. Zo kun jij voorbereid op reis.

Duurzaamheid

Joker staat bekend om zijn duurzaamheid. In 2018 zijn zij namelijk verkozen tot SDG (Sustainable Development Goals) Voice. Hierbij moedigen zij iedereen aan om bewuste keuzes te maken op reis.

Black Friday

Black Friday is misschien wel het beste moment van het jaar om jouw volgende vakantie te boeken. De kortingen tijdens dit kortingsevenement lopen namelijk flink op en dat kun jij met je dure vakantie wellicht wel gebruiken. Check deze pagina goed in de periode van Black Friday en boek voordelig.

Beste Joker kortingscodes en promoties

Joker kortingen Korting Geldig tot
20% korting op je camper in Noord-Amerika via Joker -20% 31/12/2019
Tijdelijke promoties met tot 40% giga korting bij Joker -40% 01/02/2020
Voordelige vliegtickets nu al vanaf € 88 bij Joker € 88 01/02/2020
Groepreizen met extra voordeel in december bij Joker Beste deal 01/02/2020
Bangkok: Vanaf € 443 bij Joker € 443 verlopen

Bangkok: Vanaf € 443 bij Joker

Lees meer

Ben je aan vakantie toe? Wat dacht je van een trip naar het warme Thailand. Je boekt op de website van Joker een reis al naar Bangkok vanaf € 443. Dus wees er snel bij en geniet van je vakantie!

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis rugzak bij individuele reizen bij Joker

Lees meer

Boek nu jouw individuele reis via Joker en ontvang een gratis rugzak. Ideaal om meteen te gebruiken tijdens jouw reis. Zo heb je altijd je spullen bij de hand, zoals bijvoorbeeld je waterfles. Bekijk snel de mogelijkheden bij Joker!
Minimum besteding € 3000

Sluiten

Toon aanbieding

Ontvang nu gratis een vroegboekcadeau met reisessentials bij Joker

Lees meer

Bij Joker krijgen snelle beslissers nu een vroegboekcadeau ter waarde van wel € 110! Bekijk de uiterlijke besteldatum per reis voor dit cadeau. Je krijgt 6 handige reisessentials die jouw vakantie weer een beetje beter maken. Bekijk snel je voordeel.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops