Krëfel kortingen en outlet

krefel.be

Krefel is een Belgische webshop waar je terecht kunt voor een breed scala aan elektronische producten, zoals smartphones, laptops, televisies en huishoudelijke apparaten. Ontdek hun uitgebreide assortiment en profiteer van snelle levering en goede service.

Korting bij Krëfel online & solden - maart 2024

Aantrekkelijke kortingen tot 40% op het ruime assortiment van Krëfel

Toon aanbieding

De beste Aanbiedingen van webshop Krëfel in maart

Toon aanbieding

30% korting met Krëfel web exclusive sale: Bespaar tot € 300!

Toon aanbieding

Tot wel €400 korting op grote elektro

Toon aanbieding

Hoge kortingen op Apple producten bij Krëfel

Toon aanbieding

Vaak leuke Promoties op de mooie producten van Krëfel

Toon aanbieding

In maart is de verzending gratis bij Krëfel

Toon aanbieding

Web exclusieve aanbiedingen van Krëfel

Toon aanbieding

€100 korting op een merkstofzuiger van Krëfel

Toon aanbieding

Tot €100 korting op haarzorg artikelen bij Krëfel

Toon aanbieding

Krëfel ecocheques: betaal nu je aankoop met ecocheques

Toon aanbieding

Winkels

Online shoppen is een waar genot, bijvoorbeeld door het gebrek aan openingsuren, maar ook offline is Krëfel sterk aanwezig in heel België. Veelbezochte filialen in Vlaanderen zijn er o.a. in Lommel, Aalst, Hasselt, Genk, Brugge, Wetteren, Gent, Dendermonde, Oostende, Ieper en Turnhout. In het Franstalige gedeelte van 'La Belgique' kan je dan weer terecht in Verviers, Mouscron, Wavre en Ninove.

Gratis verzending

Gratis levering aan huis vindt plaats bij een besteding vanaf € 20. Wanneer je bestelwaarde minder is dan € 20 betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Je artikelen zelf ophalen in een winkel is ook mogelijk.

Telefoon & GSM

Op pad met een nieuwe smartphone of bel je liever vast? Je koopt hem in de webshop. Verschillende bekende merken worden aangeboden tegen goede voorwaarden. Een gsm voor persoonlijk of zakelijk gebruik, of wil je gewoon de nieuwste iPhone aanschaffen? Hier hebben ze hem.

Solden

Bij Krëfel vind je altijd de beste elektronica aan extra lage prijzen. Een nieuwe koelkast, een moderne wasmachine, die 4k Ultra HD tv die je al maanden wil hebben en EINDELIJK afgeprijsd is. Dit is het moment om je slag te slaan. De webwinkel trakteert graag op de hoogste online solden op het gebied van elektronica. Sla jij je slag met 50% korting op samsung of ben jij meer fan van Apple en haal jij hier je gram? Bekijk het gehele aanbod in de webwinkel.

Black Friday

27 november 2020 is het weer zover, Black Friday. En Krëfel kan niet wachten om jou de beste kortingen en aanbiedingen te bieden. Wellicht zie je jouw nieuwe iPhone of Playstation 4 hier wel tussen staan. Dus zet de datum vast in je agenda zodat je gedurende deze periode optimaal kunt genieten van de torenhoge kortingen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Krëfel outlet: Tot 40% korting op Valentijnsdag cadeaus Korting al afgetrokken
80% Krëfel outlet: Tot wel 80% korting op wintersolden Korting al afgetrokken
80% Krëfel outlet: Tot wel 80% korting tijdens Cyber Monday bij Krëfel Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 9:00 t/m 17:00 uur
Je kunt de klantendienst bereiken via Service number: 02-2550000, Email: mail.box@krefel.be, Address: Steenstraat 44 - Industrial Zone 4 '' t Sas' Grimbergen 1851 Humbeek / Grimbergen - Belgium
Je kunt via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Belfius DirectNet, KBC / CBC Online, Home'Pay
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
Het is een Belgische winkelketen in consumentenelectronica en is opgericht in 1958.
Klanten kunnen bij aankoop van verschillende artikelen leuke voordelen ontvangen. De cashback optie gaat altijd via de fabrikant van het product. Klik voor de exacte details van de cashback optie op "meer info" bij prijs.
Om te weten of er een winkel in de buurt op een feestdag open is, moet je de officiële website met een uitgebreid overzicht bekijken.
Doorheen de week is de winkel open van 10u tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel open van 10u tot 18u en op maandag is de winkel gesloten.
Ja, je kunt er je energiezuinige aankopen ook met ecocheques afrekenen. Hiervoor moet je bij de bestelling kiezen voor 'Betalen bij leveren' en aan de deur vervolgens de papieren of digitale ecocheques aan de bezorger overhandigen.
Je kunt er het hele jaar door genieten van een laagste prijsgarantie. Tijdens de soldenperiodes in januari en juli zijn alle producten daarnaast nog eens extra voordelig.
Met de budgetcard kunnen klanten gespreid betalen bij het electroketen. De kaart is daarnaast ook net zoals een normale bankkaart te gebruiken.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 73 stemmen

Krëfel

Krëfel is gespecialiseerd in de verkoop van groot elektro, klein elektro, inbouwtoestellen, tv & audio, multimedia, telefonie, koken & tafelen en accessoires. Ontdek het ruime assortiment van de webshop en geniet van de scherpste prijzen om elektronicaproducten. De keten werd in 1958 opgericht met het streven om superieure kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Jaren later is het bedrijf gegroeid en werden de productassortimenten en de productkeuze uitgebreid en heeft het nu zelfs een megastore. Naast de vele winkels is een webwinkel natuurlijk ook reuzehandig voor al je elektronica behoeften. Wacht daarom niet langer en neem een kijkje in de webshop. Je zal gegarandeerd vinden wat je zoekt. Er zijn verschillende ketens in België. Krëfel Hasselt en Krëfel Oostende zijn een van de grotere.

Promoties en Folder deals

Krëfel be heeft altijd voordelige prijzen, maar wil je alle aanbiedingen en kortingsacties op een rijtje hebben dan is het verstandig om deze pagina van solden in de gaten te houden en te profiteren van de deals die hier voorbij komen. Zo mis je nooit een mogelijke korting. De offline folder houdt jou natuurlijk al op de hoogte van de meest recente deals, maar in de webwinkel ben je helemaal up to date.

Erg tof aan de webshop is dat er vaak 'web exclusives' zijn. Dit zijn uitzonderlijke aanbiedingen die enkel online te vinden zijn en niet in een van de winkels. Deze promoties hebben vaak hoge kortingen, tot wel honderden euro's. Het loont dus echt online te gaan shoppen. Tijdens de Krëfel solden geniet je nog eens van extra hoge kortingen.

Elektronica Groot

Bij Krëfel online shop hebben ze een groot assortiment aan grote elektronica. Denk hierbij aan een airco of diepvriezer. Die zou je in de zomer natuurlijk best kunnen gebruiken. Ook koelkasten, vaatwassers of wasmachines vind je aan scherpe prijzen. Je betaalt er immers nooit teveel. Als je bij een concurrent een product goedkoper vindt, dan passen zij de prijs aan en betalen zij je het verschil terug.

Elektronica Klein

Ook voor alle elektronische accessoires ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres. Of het nou verzorgingsproducten zijn zoals, trimmers, epileersets of haarverzorging of dat het om een koffiemachine gaat. Bekijk het ruime assortiment en laat je inspireren door veelzijdigheid.

Keuken

Ben je een echte keuken- prins of prinses? Waan je dan eens in de categorie Koken & Tafelen. Daar vind je alle kookgerei die je hartje maar begeert. Zo zet jij binnen de kortste keren heerlijke gerechten op tafel die je efficiënt hebt bereid. De artikelen bevinden zich in keukens verspreid door het hele land, en met goede reden. Ga voor een van de inbouwtoestellen zoals een dampkap, kookplaat of oven om meer plaats uit te sparen (en geld) in je keuken.

TV & Audio

De webshop biedt je een groot aanbod van televisies en audio apparaten aan, in alle prijssegmenten. Graag een kleine HD televisie, of een gigantische 4K Ultra HD tv met alle toeters en bellen? Maak je keuze en bestel in de webshop. Wil jij bijhorende elektronica voor je televisie, zoals bijvoorbeeld een nieuwe spelconsole om te gamen? Kijk dan in de categorie Multimedia.