Laudius Deals en kortingen

Korting bij Laudius België in september 2020

Online cursussen: vanaf slechts €99 bij Laudius

Toon aanbieding

Betaal je online cursus in termijnen: vanaf €25 bij Laudius

Toon aanbieding

Cursussen:tot 10% korting in september bij Laudius

Toon aanbieding

14 dagen Gratis proberen bij Laudius

Toon aanbieding

Laudius: cursus digitale marketing vanaf €169

Toon aanbieding

Laudius: cursus fotografie vanaf €99

Toon aanbieding

Aanbieding bij Laudius: €30 korting op je opleiding

Toon aanbieding

Gratis bij je cursus: Laudius premium card t.w.v. €1.000

Toon aanbieding

Nieuw bij Laudius: online cursus rouwverwerking en verliesbegeleiding vanaf €279

Toon aanbieding

Nieuwe opleiding Laudius: stress en burn-out coach vanaf €429

Toon aanbieding
Geen inschrijfgeld

Bij Laudius Thuisstudies betaal je geen inschrijfgeld. Je betaalt alleen voor de studie of cursus waar je je voor aanmeldt. Bij andere aanbieders van opleidingen betaal je meestal €30. Die kun je dan weer steken in wat materiaal wat je kunt gebruiken voor je studie.

14 dagen gratis proberen

Welke studie of cursus je moet gaan doen kan een moeilijke keuze zijn. Vooral als je niet kunt beslissen tussen een paar verschillende studies. Laudius geeft je daarom de kans om een cursus 14 dagen gratis te proberen. Dan heb je voldoende tijd om te kijken of de studie iets voor je is.

Lesgeld terug als je niet slaagt

Leren zonder risico. Bij Laudius krijg je je lesgeld terug als je na twee keer niet bent geslaagd. Uiteraard zitten hier een aantal voorwaarden aan, maar het biedt je meer zekerheid op het afronden van je studie. En als het dan niet lukt ben je in ieder geval je geld niet kwijt.

E-bibliotheek

Bij de meeste cursussen van Laudius Thuisstudies krijg je toegang tot een uitgebreide e-bibliotheek met vele educatieve boeken. De boeken zijn kort en pragmatisch van aard. Er zijn titels op het gebied van carrière, communicatieve vaardigheden, management & strategie, office programma’s & software, persoonlijke ontwikkeling, marketing & sales en ondernemen.

Voorleesfunctie

Een van de unieke features van Laudius Thuisstudies is de voorleesfunctie. Je kunt je studieboek laten voorlezen waardoor je op een hele nieuwe manier kunt leren. Zo neem je de lesstof veel sneller en makkelijker op. De functie werkt op zowel je computer, tablet en mobiele telefoon.

Beste Laudius kortingscodes en promoties

Laudius kortingen Korting Geldig tot
Online cursussen: vanaf slechts €99 bij Laudius €99 01/11/2020
Betaal je online cursus in termijnen: vanaf €25 bij Laudius €25 01/11/2020
Cursussen:tot 10% korting in september bij Laudius 10% 01/11/2020
14 dagen gratis proberen bij Laudius Gratis 01/11/2020
Laudius: cursus digitale marketing vanaf €169 €169 01/11/2020

Hoe gebruik ik een Laudius kortingscode?

  1. Bij Laudius vind je allerlei mooie cursussen waarmee je je horizon verder kunt verbreden. Wat dacht je van een cursus aardrijkskunde of een cursus gezondheidscoach? Er is voor iedereen wel een geschikte cursus te vinden. Aan het einde van je cursus krijg je ook nog eens een officieel diploma. Wat wil je nog meer? Nou, korting graag! Ook dat is mogelijk, want door het invullen van de kortingscode kun je nog goedkoper aan je studie beginnen.

  2. Kies eerst je cursus op de website. Klik deze aan en kies op welke manier je de cursus wil gaan doen, zelfstandig online, online met hulp van een docent, of de digitaal met docent en vele extra’s. Het is ook mogelijk om de cursus op papier toegestuurd te krijgen. Maak je keuze en klik onderaan op de groene balk waarop staat ‘ga verder’.

  3. Je komt nu bij stap 2 op de website. Hier kun je je adresgegevens invoeren. Vul alle benodigde gegevens in en klik op de groene knop waarop staat: ‘ga verder’.

  4. Een nieuwe pagina is geopend. Dit is de betaalpagina en stap 3 in het proces. Je kunt hier kiezen op welke manier je wil gaan betalen. Wil je het  bedrag in één keer afrekenen, of liever in termijnen? Vul dit in en scroll iets omlaag.

  5. Onder je keuze voor een termijnbetaling of niet kun je in het witte vakje naast Actiecode jouw kortingscode invullen. Kies daarna je betaalmethode en rond je betaling verder af. Je kunt nu studeren met korting! Succes! 

  6. Laudius_hoe_gebruik_je_een_kortingscode (1).png 

Laudius: €30 korting bij aanvang opleiding gezondheidscoach

Omschrijving: 3-in-1 opleiding - voedingsleer, stressbeheersing, wellness
Korting: geen inschrijvingsgeld
Extra voordeel: lesgeld terug indien je niet slaagt

Sluiten

Toon aanbieding

Laudius: tijdelijk gratis oordopjes t.w.v. €60 bij alle cursussen

Geldig: zolang de voorraad strekt
Extra voordeel: 14 dagen gratis proberen
Inschrijvingsgeld: geen!

Sluiten

Toon aanbieding

Black Friday: 20% kortingscode op thuisstudies bij Laudius

Zit je al een tijdje te twijfelen om weer te gaan studeren? Laudius maakt dat je nu heel makkelijk, want speciaal voor Black Friday profiteer je momenteel van deze 20% kortingscode die geldig is op alle thuisstudies.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Online Cursussen: Tot 90% korting bij Laudius

Ben je nog op zoek naar een leuke cursus? Of ben je op zoek naar bepaalde trainingen voor je collega's? Dan ben je bij Laudius aan het juiste adres, want je profiteert namelijk op kortingen tot wel 90%. Pak nu je voordeel en bekijk vandaag nog de vele cursussen. Denk bijvoorbeeld aan Gezonde voeding, Elektonica, Psychologie, verschillende talen, Lifecoach, Business & Management, Sales en nog veel meer. Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen op hun website.

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis informatiefolder van Laudius

Bij Laudius vraag je gratis een informatiefolder aan zodat je eerst op de hoogte bent van wat Laudius kan beteken voor jou voordat je eraan begint. Bekijk dus gauw welke thuisstudies het beste bij jou passen en verbreed je kennis en kunde!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops