Laudius kortingscode en aanbiedingen

laudius.be

Leer een nieuwe vaardigheid vanuit huis met de online cursussen van Laudius. Kies uit een breed scala aan cursussen op het gebied van hobby's, talen, zakelijke vaardigheden en meer. Verbeter je kennis en vaardigheden op je eigen tempo en volg de cursus die bij jou past.

Korting bij Laudius online & solden - juli 2024

Laudius kortingscode: 20% - 80% korting op cursussen en opleidingen.

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Online cursussen: nu vanaf slechts €99 bij Laudius

Toon aanbieding

Betaal je online cursus nu in termijnen: vanaf €25 bij Laudius

Toon aanbieding

Cursussen:tot 10% korting in juli bij Laudius

Toon aanbieding

14 dagen Gratis proberen bij Laudius online

Toon aanbieding

Laudius: cursus digitale marketing vanaf €169

Toon aanbieding

Laudius: cursus fotografie vanaf €99

Toon aanbieding

Aanbieding bij Laudius: €30 korting op je opleiding

Toon aanbieding

Gratis bij je cursus: Laudius premium card t.w.v. €1.000

Toon aanbieding

Nieuw bij Laudius: online cursus rouwverwerking en verliesbegeleiding vanaf €279

Toon aanbieding

Laudius geniet van gratis inschrijving en bespaar zo €30

Toon aanbieding

Thuisstudie bedrijfsbeheer nu aan €89 bij Laudius

Toon aanbieding

Promo Laudius: ontvang 100 Gratis e-books bij inschrijving

Toon aanbieding

Ontvang je lesgeld terug indien je niet slaagt bij Laudius

Toon aanbieding

Laudius promo: volg 5 jaar lang Gratis cursussen

Toon aanbieding

Laudius actie: 5 jaar gratis cursussen t.w.v. €1750

Toon aanbieding

Laudius promo: het laagste lesgeld in België

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Laudius kortingscode?

  1. Bij Laudius vind je allerlei mooie cursussen waarmee je je horizon verder kunt verbreden. Wat dacht je van een cursus aardrijkskunde of een cursus gezondheidscoach? Er is voor iedereen wel een geschikte cursus te vinden. Aan het einde van je cursus krijg je ook nog eens een officieel diploma. Wat wil je nog meer? Nou, korting graag! Ook dat is mogelijk, want door het invullen van de kortingscode kun je nog goedkoper aan je studie beginnen.

  2. Kies eerst je cursus op de website. Klik deze aan en kies op welke manier je de cursus wil gaan doen, zelfstandig online, online met hulp van een docent, of de digitaal met docent en vele extra’s. Het is ook mogelijk om de cursus op papier toegestuurd te krijgen. Maak je keuze en klik onderaan op de groene balk waarop staat ‘ga verder’.

  3. Je komt nu bij stap 2 op de website. Hier kun je je adresgegevens invoeren. Vul alle benodigde gegevens in en klik op de groene knop waarop staat: ‘ga verder’.

  4. Een nieuwe pagina is geopend. Dit is de betaalpagina en stap 3 in het proces. Je kunt hier kiezen op welke manier je wil gaan betalen. Wil je het  bedrag in één keer afrekenen, of liever in termijnen? Vul dit in en scroll iets omlaag.

  5. Onder je keuze voor een termijnbetaling of niet kun je in het witte vakje naast Actiecode jouw kortingscode invullen. Kies daarna je betaalmethode en rond je betaling verder af. Je kunt nu studeren met korting! Succes! 

  6. hoe gebruik ik een laudius kortingscode.png 

Geen inschrijfgeld

Bij Laudius Thuisstudies betaal je geen inschrijfgeld. Je betaalt alleen voor de studie of cursus waar je je voor aanmeldt. Bij andere aanbieders van opleidingen betaal je meestal €30. Die kun je dan weer steken in wat materiaal wat je kunt gebruiken voor je studie.

14 dagen gratis proberen

Welke studie of cursus je moet gaan doen kan een moeilijke keuze zijn. Vooral als je niet kunt beslissen tussen een paar verschillende studies. Laudius geeft je daarom de kans om een cursus 14 dagen gratis te proberen. Dan heb je voldoende tijd om te kijken of de studie iets voor je is.

Lesgeld terug als je niet slaagt

Leren zonder risico. Bij Laudius krijg je je lesgeld terug als je na twee keer niet bent geslaagd. Uiteraard zitten hier een aantal voorwaarden aan, maar het biedt je meer zekerheid op het afronden van je studie. En als het dan niet lukt ben je in ieder geval je geld niet kwijt.

E-bibliotheek

Bij de meeste cursussen van Laudius Thuisstudies krijg je toegang tot een uitgebreide e-bibliotheek met vele educatieve boeken. De boeken zijn kort en pragmatisch van aard. Er zijn titels op het gebied van carrière, communicatieve vaardigheden, management & strategie, office programma’s & software, persoonlijke ontwikkeling, marketing & sales en ondernemen.

Voorleesfunctie

Een van de unieke features van Laudius Thuisstudies is de voorleesfunctie. Je kunt je studieboek laten voorlezen waardoor je op een hele nieuwe manier kunt leren. Zo neem je de lesstof veel sneller en makkelijker op. De functie werkt op zowel je computer, tablet en mobiele telefoon.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Laudius kortingscode: Tot 40% korting op cursussen van Laudius voor Moederdagviering. Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Laudius is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30u tot 17.00u.
Je kunt de klantendienst van Laudius bereiken op het nummer +32 (0) 226 29 09 of via e-mail: info@laudius.be.
De kantoren bevinden zich in 2018 Antwerpen, De Keyzerlei 58-60, bus 19.
Laudius is geregistreerd door de Vlaamse overheid voor de KMO-portefeuille en is ISO en CRKBO gecertificeerd.
Je kunt elke cursus binnen de 2 weken gratis annuleren, mocht je niet tevreden zijn over de inhoud. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@laudius.be en door eventueel ontvangen cursusmateriaal onbeschadigd retour te zenden.
Na inschrijving ontvang je een login voor de online campus. Hier staat je cursus klaar en kun je er onmiddellijk mee starten. Je kunt elke les bekijken via PC, laptop, smartphone of e-reader. Tegen een meerprijs ontvang je een gedrukte versie van de cursus. Het insturen van het huiswerk, alsook het afleggen van het examen is niet verplicht.
Dit ontvang je na het afleggen van een succesvol open boek examen. Het examengeld bedraagt €69,90.
Maak eerst een account aan. Dit doe je met je emailadres en bij de aankoop van een cursus. Nadien kan je je altijd aanmelden en vind je de informatie over je cursus onder jouw account.
Merel

Hallo! Merel hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.2 ster / 70 stemmen

Wil je je carrière eens een flinke boost geven? De thuisstudies van Laudius kunnen je helpen met een flitsende start in jouw loopbaan. En dat voor een mooie prijs, want Laudius thuisstudies rekent het minste lesgeld van heel België. Bovendien kun je studeren op je eigen tempo en mag je de cursussen 14 dagen gratis uitproberen.

Erkende kwaliteit

Wanneer je kiest voor een studie van Laudius, dan kies je voor een studie van erkende kwaliteit. Laudius is namelijk een door de Vlaamse overheid geregistreerd opleider. Bovendien wordt de kwaliteit van de organisatie dienstverlening en het opleidingstraject continu getoetst. Dat gebeurt door verschillende kwaliteit certificerende instanties. Zo ben je altijd verzekerd van de kwaliteit.

Studeren op je eigen tempo

Met Laudius thuisstudies kun je altijd en overal studeren. Je doet dat op je eigen tempo. Heb je de les toch al een beetje onder de knie, dan kun je wat sneller studeren. Maar kom je een ingewikkeld hoofdstuk tegen, dan kun je er gerust wat langer over doen.

Thuis studeren in je eigen tijd

Om de lesstof tot je te nemen, hoef je niet meer naar een klaslokaal. Je kunt de studies van Laudius namelijk gewoon thuis volgen. Misschien vind je het wel fijn om aan de keukentafel te leren met een kopje koffie. Of leer je de hoofdstukken liever 's avonds in bed? Het kan allemaal, mede doordat er een digitale leeromgeving bestaat. Naast papieren documenten kun je dus ook online al je lessen volgen op je laptop telefoon of tablet. Is dat even handig!

Een ander voordeel van thuis studeren, is natuurlijk dat je kunt studeren wanneer je maar wilt. Misschien vind je het fijn om in de boeken te duiken als je kinderen naar school zijn. Of kijk je even digitaal in een hoofdstuk tijdens het koken? Met Laudius studeer je op tijden die jou het beste uitkomen. Zo kun je jouw studie dus heel makkelijk combineren met je gezin en/of je job.

Begeleid worden door topdocenten

Om de lesstof snel tot je te kunnen nemen en veel te leren in korte tijd is het van belang dat je docent je goed kan begeleiden. Laudius werkt alleen met topdocenten. Het zijn allemaal zorgvuldig geselecteerde experts met ruime ervaring in het onderwijs of het bedrijfsleven. Deze top docenten kunnen je persoonlijk begeleiden, maar alleen als jij dat wilt. Het is ook mogelijk om cursussen te volgen zonder docent.

Gratis uitproberen

Een studie of een cursus uitzoeken is soms moeilijker dan het lijkt. We snappen heel goed dat je niet meteen weet of de cursus die hebt uitgezocht wel echt bij je past. Daarom krijg je bij Laudius de eerste 14 dagen de cursus op proef. Zo kun je zelf bepalen of de manier van leren en de cursus wel echt bij je past. En is dat niet zo, dan probeer je gewoon een andere cursus. Er is keus genoeg, want je kunt kiezen uit wel meer dan 300 verschillende opleidingen en cursussen. Er is voor ieder wat wils. Heb je uiteindelijk een cursus gevonden die bij je past, dan profiteer je ook nog eens van 2 jaar lang gratis updates.

Meer webshops