Laudius Deals en kortingen

Korting bij Laudius België in december 2019

Cursussen: Vanaf € 99 bij Laudius

Toon aanbieding

Betaal in termijnen: Vanaf € 25 bij Laudius

Toon aanbieding

Cursussen: Tot 10% korting in december bij Laudius

Toon aanbieding

Niet geslaagd

Overweeg je al een tijdje om weer te gaan studeren, maar ben je meer geïnteresseerd in een thuisstudie dan werkelijk weer in de schoolbanken te zitten? Dat ben je bij Laudius aan het juiste adres, want daar kun je verschillende thuisstudies vinden. Bij Laudius leer je zonder risico, want hun bieden bij alle cursussen studiebegeleiding door een docent en een examen met een "geld-terug-garantie" als je niet slaagt. Dus niet geslaagd, geen probleem, geld terug en probeer het opnieuw!

Promoties

Bij Laudius vraag je gratis een informatiefolder aan zodat je eerst op de hoogte bent van wat Laudius kan betekenen voor jou voordat je eraan begint. Bekijk dus gauw welke thuisstudies het beste bij jou passen en verbreed je kennis en kunde. Genoeg reden om Solden.be altijd in de gaten te houden. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle kortingen en promoties en mis je nooit een aanbieding.

Erkende diploma's

Als je nu een opleiding of cursus volgt bij Laudius, heb je straks een erkend diploma op zak. De cursussen die Laudius aanbiedt worden namelijk volledig erkend door de Vlaamse Overheid!

Beste Laudius kortingscodes en promoties

Laudius kortingen Korting Geldig tot
Cursussen: Vanaf € 99 bij Laudius € 99 01/02/2020
Betaal in termijnen: Vanaf € 25 bij Laudius € 25 01/02/2020
Cursussen: Tot 10% korting in december bij Laudius -10% 01/02/2020
Black Friday: 20% kortingscode op thuisstudies bij Laudius -20% verlopen
Online Cursussen: Tot 90% korting bij Laudius -90% verlopen

Black Friday: 20% kortingscode op thuisstudies bij Laudius

Lees meer

Zit je al een tijdje te twijfelen om weer te gaan studeren? Laudius maakt dat je nu heel makkelijk, want speciaal voor Black Friday profiteer je momenteel van deze 20% kortingscode die geldig is op alle thuisstudies.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Online Cursussen: Tot 90% korting bij Laudius

Lees meer

Ben je nog op zoek naar een leuke cursus? Of ben je op zoek naar bepaalde trainingen voor je collega's? Dan ben je bij Laudius aan het juiste adres, want je profiteert namelijk op kortingen tot wel 90%. Pak nu je voordeel en bekijk vandaag nog de vele cursussen. Denk bijvoorbeeld aan Gezonde voeding, Elektonica, Psychologie, verschillende talen, Lifecoach, Business & Management, Sales en nog veel meer. Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen op hun website.

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis informatiefolder van Laudius

Lees meer

Bij Laudius vraag je gratis een informatiefolder aan zodat je eerst op de hoogte bent van wat Laudius kan beteken voor jou voordat je eraan begint. Bekijk dus gauw welke thuisstudies het beste bij jou passen en verbreed je kennis en kunde!

Sluiten

Toon aanbieding

Niet geslaagd: geld terug garantie bij Laudius

Lees meer

Overweeg jij al een tijdje om weer te gaan studeren, maar ben je meer geïnteresseerd in een thuisstudie dan werkelijk weer in de schoolbanken te zitten? Dat ben je bij Laudius aan het juiste adres, want daar kun je verschillende thuisstudies vinden. Bij Laudius leer je zonder risico, want hun bieden bij alle cursussen studiebegeleiding door een docent en een examen met een "geld-terug-garantie" als je niet slaagt. Je ontvangt het betaalde lesgeld en/of inschrijfgeld retour wanneer je voor alle lessen van de betreffende cursus je huiswerk hebt ingestuurd en hiervoor gemiddeld een voldoende hebt behaald. Verder heb je tweemaal examen gedaan, maar beiden keren niet geslaagd, geen probleem, geld terug en probeer het opnieuw. Bij Laudius ben je altijd verzekerd van een topkwaliteit cursus, dus begin al vandaag!

Sluiten

Toon aanbieding

Back to School: 5% extra kortingscode bij Laudius

Lees meer

Waarom is scholing zo belangrijk voor een bedrijf en zijn medewerkers? Scholing leidt tot verbetering van de kwaliteit en veiligheid, tot beter motivatie, meer levendigheid en innovatie en er wordt effectiever gewerkt door je medewerkers. Als er nog twijfel was, ga dan nu naar de website van Laudius, want je profiteert nu van een 5% extra kortingscode. Kies de cursus en stuur je medewerkers back to school.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops