Libelle abonnement kortingscodes België

libelle.be

Korting bij Libelle abonnement online & solden - maart 2023

Gratis geschenk bij een Libelle abonnement in maart

Toon aanbieding

Nu €16,58 per maand voor een compleet Libelle abonnement

Toon aanbieding

Sluit nu je Libelle abonnement af voor slechts €12 per maand + gratis geschenk

Toon aanbieding

Libelle abonnement: 16% korting + gratis geschenk

Toon aanbieding

Libelle abonnement: jaarlijks aan €180 met gratis geschenk

Toon aanbieding

Libelle abonnement korting van €60 bij digitaal abonnement

Toon aanbieding

Libelle abonnement: korting voor alle leerkrachten

Toon aanbieding

Libelle abonnement korting van 6% op alle abonnementen

Toon aanbieding

Libelle abonnement actie: nu voor €12,5 per maand

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Libelle kortingscode?

1. Wat is er fijner dan even lekker ontspannen door een tijdschrift heen bladeren? De Libelle is zo’n tijdschrift waar je even heerlijk in op kunt gaan. Met goede verhalen, de laatste mode, goede columns en tips voor in de keuken. Een abonnement op dit mooie tijdschrift kun je nu afsluiten met korting, dankzij de kortingscode.

2. Op de website van Libelle kies je in het menuonderdeel ABO & SHOP voor Libelle abonnement. Een nieuwe pagina opent waar je het voor jou beste abonnement kunt kiezen. Klik op ‘bestel nu’ om je keuze vast te leggen. Je winkelmandje opent vanzelf.

 

hoe gebruik ik een Libelle kortingscode.jpg

 

3. Je ziet nu je bestelling staan. Rechtsonder, boven het totaalbedrag kun je je kortingscode invullen. Deze wordt direct met het totaalbedrag verrekend.

Abonnementsvoordeel

Bij het afsluiten van een Libelle abonnement ben je verzekerd dat je het tijdschrift elke weer als eerste in huis hebt. Daarbij ben je goedkoper uit dan wanneer je een Libelle tijdschrift los koopt in de winkel. Vaak geniet je bij het aanschaffen van een abonnement van een gratis cadeau. Als abonnee profiteer je ook van 40% korting op Libelle Bookazine en Libelle Special. Verder profiteer je van 20% korting op Libelle Puzzelen.

Solden

Wil jij genieten van alles wat Libelle te bieden heeft, maar daar niet te veel voor hoeven betalen? Dan ben jij op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle kortingscodes en acties van Libelle op één pagina. Houd deze pagina daarom regelmatig in de gaten en zorg dat je de tijdschriften van Libelle voordelig leest.

Welkomstgeschenk

Als je een Libelleabonnement afsluit voor een jaar krijg je niet alleen dit supergezellige blad elke week in de bus, maar ontvang je ook nog eens een mooi welkomstcadeau. Op het moment van schrijven is het cadeau een set van drie mooie opbergmanden in de kleur antraciet maar dit kan gedurende het jaar veranderen in een ander welkomstcadeau.

Abonnement beheer

Er kan van alles veranderen in een jaar tijd. Je kunt verhuizen, samenwonen, of je blad liever op een ander adres bezorgd krijgen. Als abonnee kun je zelf je abonnement beheren. Bovendien kun je zelf ingrijpen bij bezorgproblemen en kun je precies zien wat de betaalstatus van je abonnement is en hoe lang je abonnement nog duurt.

Libelle abonnement actie: ontvang een gratis kookpot bij je abonnement

Aanbod: Op = op
Prijs: Vanaf €17
Actie: Van tijdelijke duur
Toon aanbieding

Libelle abonnement actie: ontvang een gratis Ice Watch horloge

Geldig: Bij aankoop van een abonnement
Aanbod: Zolang voorraad strekt
Looptijd: 1 jaar
Toon aanbieding

Libelle abonnement solden: nu 16% korting op je abonnement

Abonnementen: Digitaal en op papier
Korting: Reeds verrekend
Extra: Ontvang een gratis geschenk
Toon aanbieding

Libelle abonnement actie: ontvang een gratis ovenschaal met onderzetplank

Geldig: Van tijdelijke duur
Aanbod: Zolang voorraad strekt
Minimum aankoop: Geen
Toon aanbieding

Libelle abonnement actie: ontvang een gratis ovenschaal met onderzetplank

Aanbod: Zolang voorraad strekt
Actie: Van tijdelijke duur
Geldig: Op alle abonnementen
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 9 kortingen online die je nu kan gebruiken.
Onder elke deal ziet u de voorwaarden en instructies voor het inwisselen van de voucher of de actie.
De openingsuren zijn werkdag van : 8.00 tot 17.30 u
Je kunt de klantendienst van Libelle abonnement bereiken via Service number: +32 2 309 29 02
Bij Libelle abonnement kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Belfius DirectNet, KBC / CBC Online, Home'Pay, iDEAL
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
De Libelle werd meer dan 80 jaar geleden voor het eerst gedrukt op 13 april 1934. De Vlaamse variant, die autonoom opereert, volgde vlak na de Tweede Wereldoorlog op 16 november 1945.
Het Libelle vrouwenblad heeft sinds een aantal jaar ook een kledingcollectie via een samenwerking met e5mode. De couture is speciaal ontworpen met de lezers van Libelle in het achterhoofd.
Stop bij station Almere Poort, vanwaar pendelbussen je naar de entree brengen.
De Libelle Zomerweek vindt altijd in de maand mei plaats. De data voor het vriendinnenfestival zijn eind mei.
De Libelle Zomerweek is een speciaal festijn voor Libelle-lezers en wordt al sinds 1996 jaarlijks georganiseerd bij het strand van Almere.
Online op Libelle lekker vind je verschillende heerlijke recepten, goed voor elke gelegenheid.
4.3 ster / 101 stemmen

Libelle

Drie voordelen die je krijgt bij een abonnement op de Libelle. 1: Je leest de Libelle als eerste, een dag vóór hij in de winkel ligt. (Woensdag) 2: Je krijgt de Libelle gratis thuis bezorgd. 3: Toegang tot de lezersacties en workshops.

Libelle biedt een enorme hoeveelheid aan informatie en inspiratie over alle onderwerpen waar de vrouw in is geïnteresseerd. Het tijdschrift staat vol tips, inspirerende verhalen, interviews en de uitgebreide dossiers die je op de hoogte houden van de nieuwste mode- en woontrends. Ook publiceren ze in het tijdschrift wekelijks de leuke aanbiedingen op wellness- en hotelaanbiedingen, weekendjes weg en leuke uitstapjes.

Libelle Special

Naast het wekelijkse tijdschrift geeft Libelle 16x per jaar een Libelle Special uit, met ieder een eigen thema. Onder deze thema's vallen onder meer:

  • Libelle Gezond & Gelukkig
  • Libelle Tuin & Zo
  • Libelle Lekker
  • Libelle Living

Met deze tijdschriften lees je doelgericht over de onderwerpen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Wil jij inspiratie opdoen over alles wat betreft wonen? Neem dan een kijkje in Libelle Living. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft van de laatste woontrends. Met het thema Libelle Tuin & Zo lees je alles wat je moet weten over de leukste tuinartikelen en verkrijg je eenvoudige doe-het-zelf-ideeën voor je tuin, dakterras of balkon. Wanneer je meer geïnteresseerd bent in het bereiden van de lekkerste gerechten, past het tijdschrift Libelle Lekker beter bij jou.

Libelle Bookazine

Ook kun je bij Libelle jaarlijks 13 verschillende Libelle Bookazines kopen. Dit zijn complete boeken in tijdschriftvorm. Ben jij iemand die houdt van het lezen van interessante romans? Dan is dit het abonnement voor jou. Om een impressie te krijgen van wat voor romans worden gepubliceerd in de Libelle Bookazines, staan hieronder enkele romans die al eens eerder zijn uitgegeven:

  • Met zachte hand - Siska Mulder
  • De avond aan het meer - Sarah Jio
  • Wild - Cheryl Strayed
  • Veilige Haven - Nicholas Sparks
  • Verloren vrouw XL - Gillian Flynn

Libelle Puzzelen

Tot slot geeft Libelle jaarlijks 6 puzzelboeken uit, waarmee jij jouw hersenen aan het werk zet. Met het Libelle Puzzelen abonnement kun jij jezelf uren bezighouden met het oplossen van onder andere: kruiswoordpuzzels, woordzoekers, legpuzzels, Zweedse puzzels, cryptogrammen, sudoku's en filippines. Ook is er in elke editie een prijspuzzel, waarmee je kans maakt op een leuke prijs.

Meer webshops