M&M's kortingscode en kortingen

mms.com/be-nl
64.0 ster / 45 stemmen

Korting & Solden bij M&M's België in september 2021

Gepersonaliseerde M&M's vanaf € 2,80

Toon aanbieding

Kantoor geschenken vanaf € 0,30 bij M&M's

Toon aanbieding

M&M's verjaardagsartikelen vanaf € 32 in september

Toon aanbieding

Voordeelprijs M&M's: zak in bulk €79

Toon aanbieding

Beste M&M's kortingscodes en promoties

M&M's kortingen Korting Geldig tot
Gepersonaliseerde M&M's vanaf € 2,80 € 2,80 01/11/2021
Kantoor geschenken vanaf € 0,30 bij M&M's € 0,30 01/11/2021
M&M's verjaardagsartikelen vanaf € 32 in september € 32 01/11/2021
Voordeelprijs M&M's: zak in bulk €79 €79 01/11/2021
M&M kortingscode van €8: geldig op jouw volgende aankoop €8 verlopen

Voedingswaarden

M&M's informeert jou graag over de ingrediënten en voedingswaarden van de chocolaatjes. Zo zie je niet alleen hoeveel suikers of calorieën erin zitten, maar kun je ook achterhalen waar de chocolaatjes van zijn gemaakt. Wist jij bijvoorbeeld al dat er kokosolie in zit?

Levering

De M&M store biedt twee verschillende leveringswijzen. De standaardlevering zorgt ervoor dat jouw pakket binnen acht werkdagen bezorgd is. Mocht je wat meer haast hebben, kun je kiezen voor de expreslevering. Dan kun je jouw pakket al binnen twee à drie werkdagen verwachten.

Gratis offerte

Gepersonaliseerde M&M's zijn uiteraard ook een perfect relatiegeschenk of kleine traktatie voor op kantoor. Hier zijn ook wat meer geschikte verpakkingen voor beschikbaar. Mocht je geïnteresseerd zijn om dit voor jouw bedrijf te ontwerpen, vraag dan een gratis offerte aan.

M&M kortingscode van €8: geldig op jouw volgende aankoop

Minimum aankoop: €35
Verloopt: SNEL
Actie: Op hele assortiment

Sluiten

Gebruik kortingscode

Geniet nu van de M&M's kortingscode van 20% op je aankoop

Verloopt: 31 mei
Geldig: Voeg de code toe in je winkelwagen
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Gebruik kortingscode

M&M's Pasen: ontwerp je eigen M&M's voor Pasen voor €37

Inhoud: 400 M&M's
Personaliseer: Kies kleuren, foto, verpakking en meer
Pasen 2021: 4 april

Sluiten

Toon aanbieding

Kortingscode M&M's: 20% op het hele aanbod

Uitgezonderd: ispensers, mokken en producten uit het bedrijfsassortiment en exclusief portokosten
Actie: Tot en met 3 maart
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Gebruik kortingscode

M&M's kortingscode: geniet van gratis verzending

Actie: Op hele assortiment
Geldig: Bij gebruik kortingscode
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Gebruik kortingscode

Veelgestelde vragen

Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Vul online het contactformulier in of bel het nummer: 078 15 44 24.
De levering duurt ongeveer 2 à 3 werkdagen, de levering kost €6.

Gepersonaliseerde M&M's

In de webshop van M&M's kun jij de meest originele geschenken of snacks voor een bruiloft, verjaardag of communie aanschaffen. M&M's biedt namelijk aan dat jij de chocolaatjes kun personaliseren. Dus wil jij er graag een foto, clipart of originele tekst op hebben? Dan is dit allemaal mogelijk. Bij het ontwerpen zijn de verschillende bekende kleuren van M&M's mogelijk om te kiezen. Je kunt tot wel vier ontwerpen maken. Gepersonaliseerde M&M's zorgen ervoor dat jij nooit meer met lege handen aan hoeft te komen en altijd een origineel geschenk of snack hebt voor iedere gebeurtenis.

Verpakkingen en events

De M&M store biedt naast het eigen ontwerp ook verschillende verpakkingen aan die je kunt gebruiken voor verschillende gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gebeurtenissen:

  • Verjaardag

  • Huwelijk

  • Geboorte

  • Doop

  • Communie

Daarnaast is het ook een mooi geschenk voor een bedankje, nieuwe woning, beterschap of sterkte. De verschillende verpakkingen die de M&M store aanbiedt, sluiten aan bij de diverse gebeurtenissen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciale verpakking voor een baby, bruiloft, de liefde of een bloemetje. Ook is het mogelijk om de verpakkingen te combineren met een mooie rode of gele mok. Zo maak je jouw chocolade geschenk helemaal compleet.

Personages

Als echte fan weet jij natuurlijk alles al van de verschillende personages van de M&M's. Zo weet jij dat Red prachtige wenkbrauwen heeft en een kick krijgt van mensen die blindelings zijn advies volgen. Maar wist jij ook dat Green soms intimiderend kan overkomen en het liefst haar diner bij kaarslicht houdt, in Parijs. Meer over de verschillende personages van M&M's vind je op hun website. Leuk toch, om wat meer te weten te komen van de gekleurde chocolaatjes? Zo kun jij er extra van genieten!

Solden.be en M&M's

In de webshop van M&M's zal regelmatig sprake zijn van een promotie of een kortingscode. Bij Solden.be zorgen we ervoor dat we jou op de hoogte houden van de meest recente promoties en kortingscodes. Zorg dus dat je deze website goed in de gaten houdt en niets mist. Met wat extra voordeel zullen jouw M&M's nog lekkerder smaken.

Meer webshops

Last Update: 24.09.2021