MENU

Marley Spoon coupon code en kortingen

Korting bij Marley Spoon in juni 2017 voor België

Gratis bezorging bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Bestel een fruitbox bij Marley Spoon voor maar € 12,90

Toon aanbieding

Ontdek de wekelijks wisselende menu's van Marley Spoon

Toon aanbieding

Profiteer van € 20 korting op je eerste bestelling bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Marley Spoon

Het is altijd lastig van te voren te bedenken wat je iedere avond wil eten. Maar om nu elke dag naar de supermarkt te gaan kost weer erg veel tijd. Marley Spoon heeft daarom de perfecte oplossing. Er worden boxen bezorgd met ingrediënten voor verschillende maaltijden. Zo eet je gevarieerd en ontdek je ook nog eens nieuwe recepten. Je kan kiezen uit een classic box of een familiebox. Er zijn recepten met vis of vlees, maar ook vegetarische recepten.

Verse ingrediënten

Er worden altijd verse ingrediënten geleverd. Deze kun je dan ook 4 dagen bewaren. Je kan zelf bepalen welke gerechten je in de boxen ontvangt. Zo hoef je nooit iets te eten wat je niet lekker vindt. Doordat je kan kiezen uit de verschillende gerechten, kun je ook veel nieuwe gerechten ontdekken. Het is leuk om nieuwe recepten te proberen en kijken wat je er van vindt. De boxen zitten vol duurzame producten in de juiste hoeveelheden. De maaltijden zijn precies op maat, zodat er nooit overig eten weggegooid hoeft te worden.

De fruitbox

Ook kun je een box vol fruit bestellen. Hier zit 3,5 kilo fruit in waar je heerlijk smoothies mee kan maken of als tussendoortje kan eten. Er zitten veel verschillende fruitsoorten in. Er wordt rekening gehouden met seizoensgebonden producten, maar je krijgt ook exotische fruitsoorten. Zo eet je lekker en gevarieerd.

Bestellen

Je ontvangt de box iedere week. Je kan zelf bepalen op welk tijdstip zodat je de box thuis hebt wanneer het je het beste uitkomt. De bezorging van de box is helemaal gratis. Er wordt in Vlaanderen en Brussel bezorgd. Als je een tijdje ertussen uit gaat is het mogelijk de bestellingen te pauzeren. Plannen is eenvoudig en flexibel.