Marley Spoon kortingscode en kortingen

Korting bij Marley Spoon België in september 2020

€ 10 korting op jouw eerste vier bestellingen bij Marley Spoon

Klik hier voor de kortingscode CUO Populair 1

Marley Spoon: €10 voucher 2020 voor je bestelling

Klik hier voor de kortingscode 10O

Voucher Marley Spoon: bespaar €45 op je maaltijdbox

Klik hier voor de kortingscode 15O

Gratis bezorging bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Wekelijks wisselende menu's van Marley Spoon

Toon aanbieding

Marley Spoon: vanaf €41,95 wekelijks 3 gerechten aan huis geleverd

Toon aanbieding

Marley Spoon: vegetarische menu al vanaf €5,25 per portie

Toon aanbieding

Kindvriendelijke gerechten al vanaf €5,25 per portie bij Marley Spoon

Toon aanbieding
Flexibele bezorging aan huis

Om je gezonde maaltijdbox te ontvangen hoef je niet altijd op een vast tijdstip in huis te zijn. Ben je bijvoorbeeld op vakantie dan sla je de maaltijdbox gewoon een keertje over.Je kunt er ook voor kiezen om de box op een ander tijdstip of op een ander adres te laten bezorgen.

Kiezen uit tientallen recepten

Bij Marley Spoon kun je elke week kiezen uit maar liefst 20 verschillende recepten. Je kiest dus lekker zelf wat je gaat eten. De recepten zijn allemaal makkelijk te bereiden en in simpele stappen uit te voeren. Bovendien zijn de maaltijden ook nog eens gezond. De meeste recepten hebben een kooktijd van 30-40 minuten.

Receptkaarten

Niet zo’n prins(es) in de keuken? Geen nood. Dankzij de receptkaarten die je in je bestelde Marley Spoon maaltijdbox vindt kan zelfs de grootste klungel in de keuken de lekkerste gerechten op tafel zetten. Je hoeft alleen maar stap voor stap de instructies te volgen. Makkelijker wordt het niet!

Overzichtelijke boodschappen

Bestel je een maaltijdbox met gerechten voor meerdere dagen, dan hoef je niet bang te zijn dat je de ingrediënten door elkaar haalt. Alle ingrediënten worden namelijk per maaltijd verpakt. Zo kun je je dus nooit vergissen tijdens het koken en zet je altijd een overheerlijke gezonde maaltijd op tafel.

Black Friday

Verse ingrediënten verpakt in precies de juiste hoeveelheden om lekker makkelijk thuis gezond te koken. Dat krijg je als de maaltijdbox van Marley Spoon bestelt. Tijdens Black Friday kun je de maaltijdboxen bestellen met een flinke korting! Makkelijk koken, gezond en heel lekker eten voor een lage prijs dus. Eet smakelijk!

Marley Spoon verzendkosten vergelijken met andere webshops

Marley Spoon Verzendkosten: Gratis
Bongo € 3,99 of gratis bij bestelling boven € 100
HelloFresh Verzendkosten: Gratis

Beste Marley Spoon kortingscodes en promoties

Marley Spoon kortingen Korting Geldig tot
€ 10 korting op jouw eerste vier bestellingen bij Marley Spoon € 10 korting 31/12/2020
Marley Spoon: €10 voucher 2020 voor je bestelling €10 01/11/2020
Voucher Marley Spoon: bespaar €45 op je maaltijdbox €45 01/11/2020
Gratis bezorging bij Marley Spoon Gratis 01/11/2020
Wekelijks wisselende menu's van Marley Spoon Korting 01/11/2020

Hoe gebruik ik een Marley Spoon kortingscode?

 

1. Met een box van Marley Spoon heb je in een handomdraai de lekkerste gezonde gerechten op tafel staan. Om de boxen met korting te bestellen kun je een kortingscode invoeren. Die kortingscode is heel simpel toe te passen. Kies op de site van Marley Spoon eerst welk soort box je wilt laten bezorgen, ga dan door naar stap 2. Er zijn 5 stappen in totaal die gevolgd moeten worden. Je kortingscode vul je straks in bij stap 4.

2. Aangekomen bij stap 2 vul je de details in waar de box bezorgd dient te worden. Ga na het invullen door naar stap 3.

3. Bij stap 3 kun je aangeven op welke tijdstippen en data je de box wilt ontvangen. Vul het tijdstip van jouw keuze in en ga dan door naar stap 4.

4. Bij stap 4 vul je jouw kortingscode in. Dit kun je doen in het daarvoor bestemde vakje wat je vind onder het besteloverzicht. Typ je kortingscode in het witte vak. Let op tikfouten want de code moet natuurlijk wel kloppen.

 

hoe gebruik ik een Marley Spoon kortingscode.jpg

 

5. Als je de code juist hebt ingevoerd bevestig je dit door op de knop ‘voeg korting toe’ te klikken. Dit is de grijze knop die je onder het witte vakje vindt. Doe je dit niet dan werkt de kortingscode niet. Sla deze stap dus niet over.

6. Klik nu op ‘naar de kassa’ om je bestelling van de Marley Spoon box af te rekenen en verder af te ronden. Eet smakelijk!

Actie Marley Spoon: €40 kortingscode voor nieuwe klanten

Geldig: voor nieuwe klanten
Aanbod: de eerste 4 maaltijdboxen elk met €10 korting
Levering: gratis aan huis

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Wekelijks kiezen uit 20 lekkere recepten bij Marley Spoon

Extra: 4 x €10 korting voor nieuwe klanten
Levering: gratis bij je thuis
Categorie: maaltijdbox aan huis geleverd

Sluiten

Toon aanbieding

€ 40 kortingscode bij Marley Spoon

Jij al gehoord over de maaltijdboxen van Marley Spoon? Neem dan gauw een kijkje op de website, want met deze kortingscode profiteer je van € 40 korting op hun assortiment. Wees er dus snel bij en sla je slag!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

2 personen Box: 24% korting bij Marley Spoon

Ben je niet echt zon fan van boodschappen doen? Of zelf bedenken wat je vanavond moet gaan eten? Je kunt nu heerlijk gerechten voor jezelf, je partner of huisgenoot voor twee personen eten maken met de twee personen box bij Marley Spoon. Je profiteer nu ook op 24% korting, dus wees er snel bij en pak je voordeel. Zij creëren de recepten, kopen de ingrediënten en bezorgen ze lekker bij je thuis. Genoeg reden om even een kijkje te nemen dus!

Sluiten

Toon aanbieding

3-4 personen Box: 16% korting bij Marley Spoon

Je kunt nu heerlijk gerechten voor families en vrienden van drie tot vier personen eten maken met de drie tot vier personen box bij Marley Spoon. Je profiteer nu ook op 16% korting, dus wees er snel bij en pak je voordeel. Voortaan geen boodschappen meer doen en kook vandaag al de lekkerste gerechten in 30-40 minuten.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops