Marley Spoon kortingscodes België

marleyspoon.be

Ontdek Marley Spoon, een online winkel waar je heerlijke maaltijdboxen kunt bestellen. Geniet van verse ingrediënten en eenvoudige recepten, rechtstreeks bij jou thuis geleverd.

Korting bij Marley Spoon online & solden - maart 2024

Marley Spoon kortingscode: Bespaar tot €95 op 5 Maaltijdboxen!

Gebruik kortingscode 95W Populair 1

Gratis bezorging bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Wekelijks wisselende menu's van Marley Spoon

Toon aanbieding

Marley Spoon: vanaf €41,95 wekelijks 3 gerechten aan huis geleverd

Toon aanbieding

Marley Spoon: vegetarische menu al vanaf €5,25 per portie

Toon aanbieding

Kindvriendelijke gerechten al vanaf €5,25 per portie bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Actie Marley Spoon: 3 gerechten aan €41,95 per week

Toon aanbieding

Familieboxen aan €52,95 per week bij Marley Spoon

Toon aanbieding

Ontdek de heerlijke Marley Spoon recepten nu Gratis online

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Marley Spoon kortingscode?

 

1. Met een box van Marley Spoon heb je in een handomdraai de lekkerste gezonde gerechten op tafel staan. Om de boxen met korting te bestellen kun je een kortingscode invoeren. Die kortingscode is heel simpel toe te passen. Kies op de site van Marley Spoon eerst welk soort box je wilt laten bezorgen, ga dan door naar stap 2. Er zijn 5 stappen in totaal die gevolgd moeten worden. Je kortingscode vul je straks in bij stap 4.

2. Aangekomen bij stap 2 vul je de details in waar de box bezorgd dient te worden. Ga na het invullen door naar stap 3.

3. Bij stap 3 kun je aangeven op welke tijdstippen en data je de box wilt ontvangen. Vul het tijdstip van jouw keuze in en ga dan door naar stap 4.

4. Bij stap 4 vul je jouw kortingscode in. Dit kun je doen in het daarvoor bestemde vakje wat je vind onder het besteloverzicht. Typ je kortingscode in het witte vak. Let op tikfouten want de code moet natuurlijk wel kloppen.

 

hoe gebruik ik een Marley Spoon kortingscode.jpg

 

5. Als je de code juist hebt ingevoerd bevestig je dit door op de knop ‘voeg korting toe’ te klikken. Dit is de grijze knop die je onder het witte vakje vindt. Doe je dit niet dan werkt de kortingscode niet. Sla deze stap dus niet over.

6. Klik nu op ‘naar de kassa’ om je bestelling van de Marley Spoon box af te rekenen en verder af te ronden. Eet smakelijk!

Flexibele bezorging aan huis

Om je gezonde maaltijdbox te ontvangen hoef je niet altijd op een vast tijdstip in huis te zijn. Ben je bijvoorbeeld op vakantie dan sla je de maaltijdbox gewoon een keertje over.Je kunt er ook voor kiezen om de box op een ander tijdstip of op een ander adres te laten bezorgen.

Kiezen uit tientallen Marley Spoonrecepten

Bij Marley Spoon kun je elke week kiezen uit maar liefst 20 verschillende recepten. Je kiest dus lekker zelf wat je gaat eten. De recepten zijn allemaal makkelijk te bereiden en in simpele stappen uit te voeren. Bovendien zijn de maaltijden ook nog eens gezond. De meeste recepten hebben een kooktijd van 30-40 minuten.

Receptkaarten

Niet zo’n prins(es) in de keuken? Geen nood. Dankzij de receptkaarten die je in je bestelde Marley Spoon maaltijdbox vindt kan zelfs de grootste klungel in de keuken de lekkerste gerechten op tafel zetten. Je hoeft alleen maar stap voor stap de instructies te volgen. Makkelijker wordt het niet!

Overzichtelijke boodschappen

Bestel je een maaltijdbox met gerechten voor meerdere dagen, dan hoef je niet bang te zijn dat je de ingrediënten door elkaar haalt. Alle ingrediënten worden namelijk per maaltijd verpakt. Zo kun je je dus nooit vergissen tijdens het koken en zet je altijd een overheerlijke gezonde maaltijd op tafel.

Black Friday

Verse ingrediënten verpakt in precies de juiste hoeveelheden om lekker makkelijk thuis gezond te koken. Dat krijg je als de maaltijdbox van Marley Spoon bestelt. Tijdens Black Friday kun je de maaltijdboxen bestellen met een flinke korting! Makkelijk koken, gezond en heel lekker eten voor een lage prijs dus. Eet smakelijk!

Marley Spoon verzendkosten vergelijken met andere webshops

Marley Spoon Verzendkosten: Gratis
Bongo € 3,99 of gratis bij bestelling boven € 100
HelloFresh Verzendkosten: Gratis
Tommy Teleshopping Verzendkosten: Gratis

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Marley Spoon kortingscode: Bespaar tot 40% op maaltijdboxen voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Marley Spoon kortingscode: Tot 80% korting op wintersolden bij Spoon Korting al afgetrokken
80% Marley Spoon kortingscode: Tot 80% korting op Marley Spoon maaltijdboxen tijdens Cyber Monday Korting al afgetrokken
€95 Marley Spoon kortingscode: bespaar tot €95 ADEFAULT95W
€90 Marley Spoon kortingscode: bespaar tot €90 ADEFAULT90W

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Je kan bellen naar: 07 848 0798 of mailen naar: contact@marleyspoon.be. Ook kan je het contactformulier online invullen.
Je kan betalen met visa, mastercard, paypal en american express.
Je kan de bestelling tot 8 weken vooruit plannen. Je kiest zelf wanneer je pakket aankomt.
Op de website, onder menu kan je alle recepten vinden. Bij je bestelling zal er ook altijd een recept worden meegegeven.
De prijzen hangen af van het aantal maaltijden dat je besteld en voor het aantal personen. Op de website kan je eenvoudig alle prijzen vinden.
Over het algemeen krijgt de webshop mooie scores van klanten. Indien er zich toch een probleem voordoet, twijfel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst.
Li

Hallo! Li hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 130 stemmen

Weet je ook nooit precies wat je nou weer moet gaan eten? Vind je het moeilijk om altijd gezond te koken of ben je er moe van om altijd maar weer dezelfde gerechten op tafel te zetten? Is boodschappen doen voor jou meer een opgave die veel tijd kost dan een leuk uitje? Dan ben jij de beste klant van Marley Spoon. Met Marley Spoon kun je namelijk kiezen uit handige maaltijdboxen die bij je thuis worden afgeleverd. De box zit vol verse ingrediënten waar jij heerlijke maaltijden uit kunt bereiden.

Het werkt als volgt: Op de door jou aangegeven dagen en tijdstippen worden er boxen bezorgd met ingrediënten voor verschillende maaltijden. Die maaltijden kun je van tevoren inzien en uitkiezen. De maaltijden zijn samengesteld door mensen die verstand hebben van eten en gezonde voeding. Zo eet je gevarieerd en ontdek je ook nog eens nieuwe recepten. Sterker nog, als je nog nooit hebt gekookt leer je dat meteen ook. De receptenkaarten helpen je stap voor stap met het bereiden van je gerechten. Je kan kiezen uit een classic box of een familiebox. Er zijn recepten met vis of vlees, maar ook vegetarische recepten. Voor ieder wat wils dus. Je kunt de verschillende recepten natuurlijk ook afwisselen.

Verse ingrediënten

Er worden altijd verse ingrediënten geleverd. Deze kun je dan ook 4 dagen bewaren. Je kan zelf bepalen welke gerechten je in de boxen ontvangt. Zo hoef je nooit iets te eten wat je niet lekker vindt. Doordat je kan kiezen uit de verschillende gerechten, kun je ook veel nieuwe gerechten ontdekken. Het is leuk om nieuwe recepten te proberen en kijken wat je er van vindt. De boxen zitten vol duurzame producten in de juiste hoeveelheden. De maaltijden zijn precies op maat, zodat er nooit eten overblijft en je goede producten weg moet gooien. Duurzaam koken dus met deze handige boxen.

De fruitbox

Het is ook mogelijk om een box vol fruit te bestellen. Hier zit 3,5 kilo fruit in waar je heerlijk smoothies mee kan maken of natuurlijk gewoon als tussendoortje kunt eten. Er zitten veel verschillende fruitsoorten in en er wordt rekening gehouden met seizoensgebonden producten, maar je krijgt ook exotische fruitsoorten. Misschien proef je wel fruit wat je nog nooit eerder hebt gehad. Het fijne aan een fruitbox is dat het fruit gewoon thuis wordt bezorgd, je hoeft hiervoor dus niet naar de supermarkt of naar de markt. En bij de meeste mensen is het zo dat als het eenmaal in huis is, er ook van gegeten wordt. Dat geldt voor chips, maar zeker ook voor fruit! De fruitbox kan er dus voor zorgen dat je op een heel makkelijke manier een gezond eetpatroon kunt aanhouden.

Bestellen

Je ontvangt de box iedere week. Je kan zelf bepalen op welk tijdstip zodat je de box thuis hebt wanneer het je het beste uitkomt. De bezorging van de box is helemaal gratis. Er wordt in Vlaanderen en Brussel bezorgd. Als je een tijdje tussenuit gaat is het mogelijk de bestellingen te pauzeren. Plannen is eenvoudig en flexibel.