MENU

Movesafe kortingscode en kortingen

Korting bij Movesafe in juni 2017 voor België

Gratis verzending bij Movesafe

Toon aanbieding

Movesafe.eu - promo's om veilig op weg te gaan

Met eenvoudige, snel te installeren , maar vooral efficiënte beveiligingsoplossingen voor voertuigen wil Movesafe.eu ervoor zorgen dat u weer met een gerust gemoed kan genieten op (zaken)reis, op restaurant of tijdens het sporten. Geef dieven geen kans en beveilig jezelf en jouw auto vandaag nog met de mooie producten van Movesafe.

Producten en diensten

1.voertuigkluizen: van kleine draagbare autokluisjes (ideaal voor GPS, cash, dashcam ) tot grotere laptopkluizen (groot genoeg om een 17 inch laptop veilig in op te bergen). Allemaal snel en gemakkelijk te installeren in de koffer van jouw voertuig d.m.v. een stalen beveiligingskabel die je bevestigt aan uw isofix, bagagelus of stoelchassis. Niet nodig van gaten te boren!

2.sloten en wielklemmen: Beveilig je auto, caravan of aanhangwagen met een degelijk slot of klem.

3. dashcam en sportscam: Met deze camera's film je wat er gebeurt onderweg. Er zijn modellen voor auto's en vrachtwagens, maar ook voor fietsers en outdoorsports. Wij hebben van basismodellen tot geavanceerde toestellen met gps-tracker, wifi, 360° of zelfs 2e camera! Met een dashcam sluit je discussie uit bij een ongeval; alles wordt geregistreerd.

promoties en korting

Wil je veilig de baan op? Bestel dan uw beveiligingsproducten bij Movesafe.eu en gebruik de kortingscodes en aanbiedingen van Solden, want dan ben je een stuk goedkoper uit! We proberen zoveel mogelijk de beste promoties aan te bieden. Ben je vaak op de baan of moet je uw voertuig voor langere tijd ergens laten staan, dan helpen we je graag op weg met raad en daad door je tips en kortingen te geven

Gratis verzending

Wij willen onze producten zo goedkoop en zo snel mogelijk bij jou krijgen zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

Wij leveren GRATIS in de Benelux en je kan kiezen tussen levering aan huis of ophaling bij een UPS/Kiala-punt bij jou in de buurt. In de Benelux wordt er geleverd binnen de 2 dagen.

Heb je grotere bestellingen of moet de levering in andere landen gebeuren, stuur dan gerust een mailtje naar info@movesafe.eu

Grote voorraad, snelle levering & competitieve prijzen

Dankzij de rechtstreekse import van de fabriek bieden wij een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij doen regelmatig kwaliteitsaudits bij onze producenten.

Combi deals

Bij Movesafe vind je verschillende combideals! Dat is wel zo handig en makkelijk want veiligheidsproducten koop je vaak niet alleen. Bekijk het aanbod online en bereken je voordeel.

Veilige betaling

Onze site is beveiligd met een SSL-certificaat. Je kan betalen met de meest courante betalingswijzen: Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, maar ook via gewone overschrijving.

We wensen je alvast een veilige reis!

Gratis voertuigkluis bij aankoop van een Dashcam bij MoveSafe.eu

Gebruik kortingscode

5% korting op het hele assortiment van Movesafe

Gebruik kortingscode

10% kortingscode voor voertuigkluizen van Movesafe

Gebruik kortingscode