MSC Cruises kortingscode en kortingen

Korting bij MSC Cruises België in september 2020

20% extra korting op excursies bij MSC Cruises

Toon aanbieding

Ontvang 20% korting op je Internet pakket bij MSC Cruises

Toon aanbieding

Voordelige aanbiedingen bij MSC Cruises in september

Toon aanbieding

5% extra korting als member van de MSC Cruises Voyagers club

Toon aanbieding
Promoties

Er zijn altijd promoties en acties te vinden voor MSC Cruises. Zorg daarom dat je de website van Solden.be goed in de gaten houdt. Zo weet je zeker dat je nooit de beste kortingen en aanbiedingen misloopt en ben je altijd verzekerd van een goedkope maar toch zeer aangename cruise en vakantie.

Park en Cruise

Als je op zoek bent naar een probleemloze manier om je auto te parkeren en vervolgens aan boord te gaan, heeft MSC Cruises de ideale oplossing: de Park en Cruise. Bij de meeste havens kan je je bagage afgeven bij de bagage drop-off zone en erna aan boord gaan. Waar je vertrekhaven ook is, Park en Cruise maakt het leven van elk automobilisten een stuk makkelijker en is erg gebruiksvriendelijk.

Speciale Momenten

Wil je samen met je partner extra romantisch genieten van je vakantie? Dat snapt MSC Cruises als geen ander. Helemaal wanneer je een van hun romantische pakketten wilt bestellen voor jezelf en je geliefde. Denk aan wijn en hapjes tot champagne en aardbeien gedipt in chocolade. Je kiest uit hun heerlijke selectie van verleidelijke traktaties vanuit het comfort van je hut. Als je wakker wordt, voordat je gaat slapen, of wanneer je wilt, maakt MSC Cruises deze momenten nog even wat magischer.

Beste MSC Cruises kortingscodes en promoties

MSC Cruises kortingen Korting Geldig tot
20% extra korting op excursies bij MSC Cruises -20% 01/11/2020
Ontvang 20% korting op je Internet pakket bij MSC Cruises -20% 01/11/2020
Voordelige aanbiedingen bij MSC Cruises in september -10% 01/11/2020
5% extra korting als member van de MSC Cruises Voyagers club -5% 01/11/2020
Vanaf € 800 op cruises naar Sicilië en Malta bij MSC Cruises € 800 verlopen

Vanaf € 800 op cruises naar Sicilië en Malta bij MSC Cruises

Wat denk je van een zomer cruise? Tijd om lekker in 2020 naar Sicilë en Malta uit Venetië met cruise te reizen. Je geniet dit al vanaf € 800 op de website van MSC Cruises, Genoeg reden om dit sprookje vandaag al waar te maken!

Sluiten

Toon aanbieding

Vanaf € 899 Cruise naar De Emiraten bij MSC Cruises

Wat dacht je van een cruise naar De Emiraten? Heerlijk mooi strand en helder blauw water, je maakt deze droom al waar al vanaf € 899. Boek deze speciale aanbiedingen vandaag nog!

Sluiten

Toon aanbieding

Vanaf € 949 op cruise naar De Antillen bij MSC Cruises

Wat dacht je van een cruise naar De Antillen? Je profiteert al op een avontuurlijke vakantie naar De Antillen al vanaf € 949. Genoeg reden om vandaag al je reis te boeken!

Sluiten

Toon aanbieding

Winter Solden Deals: Vanaf € 59 bij MSC Cruises

Het is 2020, ben je ooit op een cruise geweest? Nee, dan moet daar dus snel verandering in komen. Vandaag tijdens de wintersolden gaan we een nieuwe voornemen maken. Meer avontuur op zoeken en verder reizen naar mooie stranden en eilanden. Je zit al op een cruise op de Middellandse Zee al vanaf € 59. Dus wees er snel bij en verras je vriendin of vrienden en boek vandaag al een last minute vakantie op een cruise!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot € 350 korting op winterzon vakanties met MSC Cruises

Ben je al bezig met het boeken van je winter zon vakantie? Geniet dan in de webshop van MSC Cruises al op je winter zon vakanties al vanaf € 350 bij MSC Cruises. Tijd om in 2020 heerlijk te ontspannen op een cruise. Bekijk de mogelijkheden nu en voordat je het weet zit je op een eiland van je keuze!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops