Nationale Loterij bonus

e-lotto.be

Bonus claimen bij Nationale Loterij België in november

Nationale Loterij: wekelijks jackpot tijdens het WK

Toon aanbieding

Meedoen aan EuroMillions doe je bij de Nationale Loterij

Toon aanbieding

Geef je pronostiek voor je favoriete sport bij Nationale Loterij

Toon aanbieding

Gratis speelrekening in november bij de Nationale Loterij

Toon aanbieding

Win for Life: win €2.000 per maand levenslang met Nationale Loterij

Toon aanbieding

Nationale Loterij: geef gratis je pronostiek en maak kans op €20.000

Type: Escoore
Pronostiek: voor de Nations League
Geldig: maak eerst een speelrekening aan
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Die vind je terug op de webshop. Zo kun je een speelbonus winnen door deel te nemen aan bepaalde spellen. Ook via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van promoties.
De openingsuren zijn: maandag, woensdag, donderdag en zaterdag van 6 tot 19 uur, dinsdag en vrijdag van 6 tot 20 uur, zondag van 9 tot 13 uur.
Je kunt de klantendienst bereiken via 0800 99 762. Het postadres is Belliardstraat 25-33, 1040 Brussel.
De Lotto trekkingen gebeuren op woensdag en zaterdag. Deze worden de avond van de trekking op televisie uitgezonden. EuroMillions-trekkingen vinden plaats op dinsdag en vrijdag.
Dat doe je op het online platform van de Nationale Loterij. Houd je identiteitskaart en bankrekeningnummer bij de hand.
Ja dit kan. Meld je daarvoor aan op 'Mijn Speelrekening'. Via 'Speellimieten' kan je deze instellen.
Je winst wordt overgeschreven naar je speelrekening. Bedragen vanaf €500 worden op je bankrekening gestort.
Je vindt hiervoor alle info op de website van de Nationale Loterij.
4.5 ster / 88 stemmen

Over de Nationale Loterij

Bij de Nationale Loterij heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan vele verschillende loterijen. Zo bieden ze onder meer krasspelen, Euromillions, e-games, jackpots, e-lotto en trekkingsspelen aan. Wil jij ook gebruik maken van alles wat de Nationale Loterij te bieden heeft? Neem dan gauw een blik op de website en ontdek welke loterij het beste bij jouw past.

Speelbonussen bij de Nationale Loterij

Op de website van de Nationale Loterij vind je een gedeelte waar speelbonussen en promoties aan worden geboden. Met deze promoties kun jij voordeliger gebruik maken van vele kansspellen. Zo kun je onder andere genieten van Happy Monday, waarbij je op de eerste maandag van de maand een unieke kans hebt om e-games uit te proberen.

Promo-abonnementen

Doe je regelmatig mee met de trekkingsspelen van Lotto, Euromillions of Joker+, dan kun je overwegen om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement weet je zeker dat geen een trekking jou ontgaat, er wordt namelijk automatisch een lot voor je gekocht. Want je wil jouw kans toch niet laten liggen?

Je speelbonus ontvangen

Wil je weten hoe je jouw speelbonus kunt ontvangen? Dat kan erg gemakkelijk. Zodra je gespeeld hebt, wordt je bonus aan je account toegevoegd. Het bedrag zal dan in de rechterbovenhoek van je scherm verschijnen. Je maakt vervolgens gebruik van je bonus door onder de rubriek ''speelbonus'' hem in te zetten voor een spel van jouw keuze. Vervolgens waag je jouw kans voor het spel dat jij wil en je bonus wordt automatisch afgetrokken van je aankoopbedrag. Let wel op, het is namelijk niet mogelijk om meerdere bonussen samen te gebruiken voor eenzelfde spel. Ook heeft iedere bonus een beperkte geldigheidsduur, controleer deze dus even in de rubriek ''Speelbonus''.

Krasspelen & E-games

Naast de vele loterijen waar je aan deel kunt nemen, hebben ze bij de Nationale Loterij ook de keus om mee te doen aan krasspelen of e-games. Zo speel je onder meer de volgende spellen:

  • Rabbits Run

  • SuperSafe

  • Captain Moneybeard

  • Prehistoric Treasures

  • Bingo Magico

  • Cleopatra

Neem een kijkje op de website en ontdek welke kansspelen jij aan deel wil nemen.

Solden en de Nationale Loterij

Wil jij altijd op de hoogte zijn van acties en kortingscodes die aan worden geboden bij de Nationale Loterij? Dan is het handig wanneer je deze pagina regelmatig bezoekt. Hier worden namelijk alle promoties en nieuwste spellen online gezet, zodat jij altijd kunt genieten van jouw favoriete loterijen, e-games en Euromillions.

Meer webshops

Last Update: 26.11.2022