OUI-sncf promotiecode en kortingen

Korting bij OUI-sncf België in oktober 2019

Naar Parijs vanaf € 29 bij OUI-sncf

Toon aanbieding

Kinderen gratis bij OUI-sncf

Toon aanbieding

Tot 60% korting op je tickets via OUI-sncf in oktober

Toon aanbieding

Exclusief bij OUI-sncf: Tot 40% extra korting op uitstapjes in Parijs

Toon aanbieding

Scherp geprijsde tickets met het vroegboektarief OUI-sncf

Toon aanbieding

Solden

De solden gaan in januari en juli ieder jaar van start en dit zorgt voor veel voordeel. Kortingsacties en aanbiedingen voor OUI-sncf tickets komen regelmatig langs op de solden website. Houd de website Solden.be dus goed in de gaten.

Laagsteprijsgarantie

OUI-sncf biedt niet alleen een ruim ticketaanbod voor reizen door Frankrijk of treintickets voor reizen met internationale spoorpartners, maar via OUI-sncf ben je altijd vezekerd van de meest voordelige treintickets. Sterker nog op alle treintickets ben je vezekerd met de laagsteprijsgarantie!

Black Friday

Pak een rode viltstift en ga snel naar je kalender en omcirkel 29 november 2019. Dan is het weer zover, de start van Black Friday. Tijdens Black Friday kun je profiteren van scherpe deals en lage prijzen op je volgende vakantie. Op Black Friday organiseer je je volgende reis bij OUI-SNCF en zijn je tickets voordeliger dan ooit! Maak dan gebruik van nog meer keuze aan bestemmingen in Frankrijk en de rest van Europa!

Inspiratie en advies

OUI-sncf zijn niet alleen experts in het online tickets verkopen van hogesnelheidstreinen vanuit België naar Frankrijk en Europa, maar inspireren ook hun klanten via hun website in de categorie "Inspireren". Hier geven hun experts ook advies en helpen ze je om je keuze op je boeking makkelijker te maken. Je vind hier inspiratie op alle top bestemmingen, zoals: Parijs, Barcelona, Amsterdam en nog veel meer.

Beste OUI-sncf kortingscodes en promoties

OUI-sncf kortingen Korting Geldig tot
Naar Parijs vanaf € 29 bij OUI-sncf € 29 27/10/2019
Kinderen gratis bij OUI-sncf Gratis 23/03/2020
Tot 60% korting op je tickets via OUI-sncf in oktober -60% 01/12/2019
Exclusief bij OUI-sncf: Tot 40% extra korting op uitstapjes in Parijs -40% 01/12/2019
Scherp geprijsde tickets met het vroegboektarief OUI-sncf -10% 01/12/2019

30% korting met de kortingskaart bij OUI-sncf

Lees meer

Bij OUI-sncf kun je nu een kortingskaart aanschaffen en altijd genieten van voordelige trips met tot wel 30% korting. Je betaalt slechts een eenmalig bedrag en kunt vervolgens het hele jaar genieten van de korting. Neem snel eens een kijkje!

Sluiten

Toon aanbieding

Londen vanaf € 34 bij OUI-sncf

Lees meer

Wil jij graag eens Londen bezoeken? Boek dan via OUI-sncf en geniet van lage prijzen vanaf € 35. Wandel langs de Thames en drink een pint in een pub. Bekijk de mogelijkheden en geniet van je trip naar Londen!

Sluiten

Toon aanbieding

Laagseizoensdeals 20% korting op verblijven via OUI-sncf

Lees meer

Het laagseizoen is gearriveerd en dat betekent voordelige trips. Boek nu jouw volgende trip met 20% korting. De korting is geldig voor verblijven tot 31 oktober. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als Bangkok, Istanbul of Tokyo. Bekijk snel het aanbod en geniet van de kortingen!

Sluiten

Toon aanbieding

20% korting op laagseizoensdeals bij OUI-sncf

Lees meer

Boek nu jouw reis tijdens de laagseizoensdeals bij OUI-sncf met 20% korting. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als Bangkok, Istanbul of Londen. Bekijk snel de mogelijkheden op de website en geniet van de kortingen!

Sluiten

Toon aanbieding

30% korting op retourreizen in het weekend bij OUI-sncf

Lees meer

Heb je een lang afstand relatie of reis je vaak in het weekend door Europa? Vind je reizen met de trein soms aan de dure kant? Bij OUI-sncf hebben we daar het antwoord op, de Carte Avantage Week-end Nieuw. Profiteer nu 30% korting op reizen in Frankrijk en Europa. Ontdek nu ook nieuwe Last minute aanbiedingen met je vrienden of je partner. Ga dus snel naar de webshop en reis vanaf nu voordelig!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops