MENU

Paula's Choice coupon code en kortingen

Korting bij Paula's Choice in juni 2017 voor België

€ 5 korting bij inschrijven op de nieuwsbrief van Paula's Choice

Toon aanbieding

Er zitten nooit geurstoffen en kleurstoffen in de producten van Paula's Choice

Toon aanbieding

Shop de beste huidproducten bij Paula's Choice

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Paula's Choice

Toon aanbieding

Expert in huidverzorging

Paula's choice heeft een groot assortiment aan huidverzorging, zoals: gezichtsreinigers, toners, serums, dagcrèmes met SPF, dag/nachtcrèmes zonder SPF, lipverzorging, oogverzorging en maskers. De producten zijn goed betaalbaar en zijn ontwikkeld door Paula Begoun. Zij is begonnen als expert op het gebied van cosmetica en begonnen met een eigen lijn. Er is veel research gedaan naar de verschillende ingrediënten, waardoor de producten doen wat ze beloven. Alle producten zijn geur- en kleurstofvrij en zijn niet getest op dieren. Daardoor is Paula's choice absoluut milieu vriendelijk.

Advies

Paula's Choice heeft een aantal experts die dagelijks advies kunnen geven over verschillende huidverzorging. of je nu last hebt van acne of je begint rimpels te krijgen, voor alles is een goed product te vinden. Ook is er voor de verschillende huidtypes, de juiste make-up te vinden. Er is veel informatie op de website te vinden, waardoor je een goed beeld krijgt bij de producten.

Zonverzorging

Weinig mensen zijn op de hoogte van het feit dat de zon voor je huid erg schadelijk kan zijn. Paula's Choice heeft een duidelijke infographic op de website over de zon en wat je kan doen om UV-schade te voorkomen. Er wordt duidelijk uitgelegd hoeveel zonnebrandcrème je nodig hebt en wat het beste bij jouw type huid past. Daarbij worden er ook veel producten aangeboden met SPF.

Verzending

In België is je verzending helemaal gratis. In Nederland is dit het geval bij een bestelbedrag boven € 40. Is je product niet goed? Binnen 30 dagen kun je het product retour sturen en krijg je het geld terug.

Tot 20% korting bij Paula's Choice

Toon aanbieding

Speciaal voor vaderdag 15% korting bij Paula's Choice

Toon aanbieding

Profiteer van 15% korting op producten met SPF van Paula's Choice

Toon aanbieding

15% korting op alle resist-producten van Paula's Choice

Toon aanbieding

Alleen vandaag 20% korting op je bestelling bij Paula's Choice met deze kortingscode

Gebruik kortingscode