Paula's Choice kortingscodes België

paulaschoice.nl/nl

Ontdek de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Paula's Choice, ontwikkeld om jouw huid te verbeteren en te laten stralen. Kies uit een breed assortiment producten voor elk huidtype en haal het beste uit jezelf.

Korting bij Paula's Choice online & solden - maart 2024

Solden Kortingscodes Extensie: pas meer dan 2000 vouchers automatisch toe tijdens het winkelen

Code Download Nu

Paula's Choice kortingscode van €5 bij inschrijven op de nieuwsbrief

Code INSCHRIJVENNIEUWSBRIEF

Gratis verzending bij Paula's Choice

Toon aanbieding

Tot 20% korting in de webshop van Paula's Choice

Toon aanbieding

15% korting op Paula's Choice exfoliator

Toon aanbieding

Paula's Choice heeft een groot aanbod aan verzorgingsproducten. De producten zijn ontwikkeld door de cosmetica expert Paula Begoun. Voor veel mensen is de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid van verzorgingsproducten erg belangrijk. Paula's Choice is geur- en kleurstofvrij en er wordt niet getest op dieren. Ik mocht een dagcrème uittesten en kijken wat ik van het product vond. Ik heb een vrij normale huid en was erg nieuwsgierig hoe dit product op mijn huid zou reageren. 

Verschillende huidtypes

Voor allerlei verschillende huidtypes zijn de juiste verzorgingsproducten te vinden. Dit zijn de verschillende categorieën: Acne-gevoelig/puistjes, Anti-aging/rimpels, Rosacea-gevoelig, Keratosis Pilaris, Pigmentvlekken, Roodheid, Gevoelige huid, Eczeem-gevoelig en Mee-eters. Zo vind je gemakkelijk de producten die het best bij jouw huid passen. Daarbij is het mogelijk advies te krijgen van experts. Ik vind dit erg handig en professioneel aan de website. 

Huidverzorging in 3 stappen

Het is verstandig om een bepaalde routine te hebben om je huid op de juiste manier te verzorgen. Sommige personen hebben meer stappen nodig voor een goede verzorging dan anderen. Als je geen last hebt van een huidprobledagcreme paula.pngem wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan een bepaalde routine. Toch is er een bepaalde basis dat elk huidtype nodig heeft. Het is belangrijk te beginnen met het reinigen van het gezicht, zo haal je al het vuil en make-up weg. Daarna kun je een exfoliant gebruiken. Deze verwijdert de overtollige dode huidscellen en pakt mee-eters en puistjes aan. Stap 3 is het gebruiken van een dag- en nachtcrème. Deze gaan huidveroudering tegen en zijn herstellend voor de huid. 

Dagcrème

De dagcrème die naar mij werd opgestuurd is de 'calm mineral moisturizer SPF 30-normale tot droge huid'. Ik vind een SPF factor in een dagcrème altijd erg belangrijk, aangezien mijn huid gevoelig reageert op de zon. Ik gebruik de crème nu bijna 3 weken. De crème is niet makkelijk uit te smeren, dus je hebt er redelijk veel van nodig. Hierdoor werd het wel meteen duidelijk dat er zeker een goede factor in zit, want het smeren is een beetje vergelijkbaar met een zonnebrand crème. Verder voelt het minder vet en laat het geen witte vlekken achter. De crème geeft meteen een gehydrateerd gevoel en de geur is ook erg aangenaam. Van sommige dagcrèmes kreeg ik snel last van puistjes of wat irritaties, maar bij Paula's Choices had ik hier totaal geen last van. 

Aanrader

Ik ben van plan de dagcrème absoluut te blijven gebruiken en ben ook erg benieuwd naar de andere producten van Paula's Choice. Ook erg positief is dat de producten niet getest zijn op dieren en geen geur- en kleurstoffen bevatten. De prijs van dit product was € 32,90. Voor mij is dit een goede prijs voor een crème die je zeker 3 tot 5 maanden kan gebruiken. Vooral voor de zomer, wanneer de huid veel blootgesteld wordt aan de zon, raad ik dit product aan. Dit scheelt ook een hoop kosten aan het aantal zonnebrand producten die je in huis moet halen. Daarbij zijn de zonnebrand crèmes vaak zo vettig, dat ze zorgen voor puistjes. Bij dit product van Paula's Choice heb je hier absoluut geen last van. 

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Paula's Choice kortingscode: Tot 40% korting op huidverzorging voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Paula's Choice kortingscode: Tot 80% korting op geselecteerde huidverzorgingsproducten Korting al afgetrokken
80% Paula's Choice kortingscode: Tot 80% korting op Paula's Choice-producten die je huid laat stralen Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
De openingsuren zijn Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur
Je kunt de klantendienst van Paula's Choice bereiken via Klantenservice: 03-8082924
Bij Paula's Choice kun je via de volgende wijzen betalen: iDEAL, Mastercard, Visa, PayPal
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 81 stemmen

Expert in huidverzorging

Paula's choice heeft een groot assortiment aan huidverzorging, zoals: gezichtsreinigers, toners, serums, dagcrèmes met SPF, dag/nachtcrèmes zonder SPF, lipverzorging, oogverzorging en maskers. De producten zijn goed betaalbaar en zijn ontwikkeld door Paula Begoun. Zij is begonnen als expert op het gebied van cosmetica en begonnen met een eigen lijn. Er is veel research gedaan naar de verschillende ingrediënten, waardoor de producten doen wat ze beloven. Alle producten zijn geur- en kleurstofvrij en zijn niet getest op dieren. Daardoor is Paula's choice absoluut milieu vriendelijk.

Advies

Paula's Choice heeft een aantal experts die dagelijks advies kunnen geven over verschillende huidverzorging. of je nu last hebt van acne of je begint rimpels te krijgen, voor alles is een goed product te vinden. Ook is er voor de verschillende huidtypes, de juiste make-up te vinden. Er is veel informatie op de website te vinden, waardoor je een goed beeld krijgt bij de producten.

Zonverzorging

Weinig mensen zijn op de hoogte van het feit dat de zon voor je huid erg schadelijk kan zijn. Paula's Choice heeft een duidelijke infographic op de website over de zon en wat je kan doen om UV-schade te voorkomen. Er wordt duidelijk uitgelegd hoeveel zonnebrandcrème je nodig hebt en wat het beste bij jouw type huid past. Daarbij worden er ook veel producten aangeboden met SPF.

Verzending

In België en Nederland betaal je € 3,50 verzendkosten over bestellingen onder € 40. Wanneer je voor meer dan € 40 bestelt, krijg je je verzending helemaal gratis. Is je product niet goed? Binnen 30 dagen kun je het product retour sturen en krijg je het geld terug.