MENU

Philips Light Gallery kortingscode en kortingen

Korting bij Philips Light Gallery in juni 2017 voor België

Op dit moment zijn er geen actieve kortingscodes voor deze webshop.

Vind hier je Light Gallery kortingscode of korting

Light Gallery streeft ernaar klanten te inspireren en te adviseren in de wereld van verlichting. Naast een uitgebreide collectie aan merken en kwaliteitsproducten, biedt Light Gallery advies voor elk verlichtingsproject. Light Gallery denkt mee met de klant om een verlichtingsoplossing aan te bieden binnen het vooropgestelde budget. Lichtadviseurs zijn continu beschikbaar voor informatie en technische ondersteuning.

Een ruim assortiment van armaturen

Light Gallery biedt verlichting aan in alle prijsklassen en beschikt over een rijk assortiment van ruim 3000 verschillende armaturen. Voor zowel binnen als buiten heeft Light Gallery een ruim aanbod. Zoekt u iets in de richting van klassiek, landelijk, design of hedendaags dan bent u bij Light Gallery aan het juiste adres. Light Gallery biedt Luceplan, Lirio by Philips en Philips Hue aan.

Klantenservice

Bij Light Gallery krijgt u als klant een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Light Gallery biedt professioneel advies, het grootste aanbod, de beste prijs, twee jaar garantie, de mogelijkheid tot omruiling, herstelling van uw armatuur en de mogelijkheid om reservestukken te bestellen. Bovendien kunnen alle producten aan huis geleverd worden of zijn ze onmiddellijk af te halen in één van de filialen dankzij een ruime beschikbaarheid. Tevens biedt Light Gallery een installatieservice aan om zo het leven van de klant nog eenvoudiger te maken.

10% korting op Slaapkamerverlichting bij Philips

Gebruik kortingscode

10% Philips Light Gallery kortingscode

Gebruik kortingscode

10% Light Gallery kortingscode | EXTRA op de solden

Gebruik kortingscode

Tot 70% korting in de Solden bij Light Gallery

Toon aanbieding