Pierre et Vacances kortingscodes België

pierreetvacances.com

Bij Pierre et Vacances vind je een ruime keuze aan vakantieverblijven in België. Of je nu op zoek bent naar een gezellige chalet in de Ardennen of een luxe appartement aan de kust, hier vind je het perfecte vakantiehuis voor een ontspannen verblijf.

Korting bij Pierre et Vacances online & solden - maart 2024

Kortingscode Pierre et Vacances: €50 korting op je volgende verblijf

Gebruik kortingscode IEF Populair 1

Early bird tickets: 30% korting bij Pierre et Vacances

Toon aanbieding

Last minutes: Tot 20% korting bij Pierre et Vacances

Toon aanbieding

Pierre et Vacances Belle Dune: boek je verblijf nu vanaf €122

Toon aanbieding

Pierre et Vacances: betaal slechts €1 voorschot op je verblijf

Toon aanbieding

Ontdek alle Pierre et Vacances aanbiedingen met kortingen van 20%

Toon aanbieding

Pierre et Vacances actie: Gratis annuleren van vakanties

Toon aanbieding

Pierre et Vacances Normandië: korting van 20%

Toon aanbieding

Promoties

De Pierre Vacances zorgt er voor dat je op elk moment van het jaar nog goedkoper op vakantie kunt vertrekken. Ongeacht welk moment van het jaar het is, ze hebben altijd wel een leuke aanbieding om van te profiteren. Zowel tijdens het hoogseizoen als het laagseizoen kan je altijd profiteren. Wees er wel snel bij, want bij deze aanbiedingen geldt op is op.

Reserveringskosten

Bij Pierre Vacances betaal je een klein bedrag aan reserveringskosten om je boeking te plaatsen. Op de website vind je prachtige locaties en ook reviews van vele vakantiegangers op Tripadvisor. Altijd de laatste prijsgarantie en je kunt altijd gratis in 4 termijnen betalen. Zo geniet je altijd zo goed mogelijk van je vakantie!

Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving en namelijk de gewoonte om de verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Bij Pierre et Vacances gaat het om je de beste kortingen en aanbiedingen te geven op de verschillende vakantieparken en appartementen. Dit jaar valt het grote evenement op 26 november 2024. Dus bereid je voor en begin maar alvast met aftellen.

Gratis in vier termijnen betalen

Wil je graag op vakantie in een van Pierre et Vacances vele vakantieparken en appartementen, maar kun je het niet in een keer betalen? Of vind je het teveel geld om in een keer op te hoesten. Peirre et Vacances geeft hun klanten ook de gelegenheid om het gratis in vier termijnen te betalen.

Pierre & Vacance kortingscode

Je geniet doorheen het jaar altijd van mooie kortingen en promoties. Wil je van extra hoge kortingen genieten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier vind je de laatste aanbiedingen en kortingscodes.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Pierre et Vacances kortingscode: Valentijnskorting: 20% tot 40% korting op romantische vakanties Korting al afgetrokken
80% Pierre et Vacances kortingscode: Tot 80% korting op droomvakanties Korting al afgetrokken
80% Pierre et Vacances kortingscode: Cyber Monday bij Pierre et Vacances - tot 80% korting op vakanties Korting al afgetrokken
50€ korting Pierre et Vacances kortingscode: Ontvang 50€ korting op uw verblijf NEWSY23PV
50€ korting Pierre et Vacances kortingscode: Ontvang 50€ korting op uw verblijf NEWSY23PV

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 09:00 - 19:00, Zaterdag: 09:00 - 17:00
Je kunt de klantendienst van Pierre et Vacances bereiken via Klantenservice: 0031 (0) 900 700 70 70
Bij Pierre et Vacances kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard
Deze datums kunnen soms variëren, maar zijn ongeveer altijd rond 28 oktober tot 8 november.
Het is erg simpel. Je moet naar de website gaan van Pierre et Vacances en vervolgens je gegevens invullen en de juiste antwoorden geven op de drie vragen. Je maakt dan bijvoorbeeld kans op een vakantie ter waarde van € 2000.
Merel

Hallo! Merel hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 142 stemmen

Pierre et Vacances

Pierreetvacances.com is de website van het bekende Pierre et Vacances. De website beschikt over verschillende vakantieparken en appartementen verspreid over Frankrijk, die bij reizigers heel bekend en populair zijn. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig, maar toch comfortabel en vooral betaalbaar appartement of je, jouw vakantie in alle luxe wenst door te brengen, Pierre et Vacances heeft ongetwijfeld een accommodatie die voldoet aan je verwachtingen. Naast de accommodaties in Frankrijk is de organisatie inmiddels ook terug te vinden in het prachtige vakantieland Spanje. Ook daar kan je als reiziger dus genieten van de kwaliteit van een Pierre et Vacances accommodatie. ​

Frankrijk

La France, het is nog altijd een populaire vakantiebestemming voor Vlamingen, en Pierre et Vacances is goed vertegenwoordigd in dit prachtige land. Wie wil er nu niet twee weekjes naar de witte Côte D'Azur om heerlijk te genieten van de zon? Bretagne en Normandië zijn iets frisser maar nog steeds zonnig, en daar kan je ook uitjes organiseren naar historische locaties. Zo kan je bijvoorbeeld over Omaha Beach wandelen, net zoals de Amerikaanse soldaten in 1944. Ook verblijven in Belle Dune of Le Crotoy grote favorieten bij reizigers.

Ook in het binnenland zijn er tal van prachtige streken om heen te gaan. De beroemde en magnifieke Provence, Dordogne, Ardèche... Ten slotte kan je ook op City Trip naar Parijs, stad van de liefde, of het Zuiderse Cannes waar de Gouden Palm wordt uitgereikt. Hier vind je toffe accommodatie in de vorm van appartementen en vakantiehuisjes.

Andere bestemmingen

Niet alleen Frankrijk is erg populair. Ook het zonovergoten Espangne, Spanje dus, is een land waar veel vakantiegangers heen gaan. Hier kan je naar alle populaire kusten zoals de Costa Blanca, Costa Del Sol en de Costa Brava. Ook stedentrips naar Barcelona en Sevilla zijn klassiekers. Ga je liever naar Italië, Portugal of Kroatië? Dat kan ook!

Voor winterse bestemmingen moet je niet verder kijken dan de Wintersport categorie. Ski resorts bevinden zich in het hele Alpen gebied. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Avoriaz

  • Paradiski

  • Les Arcs

  • Val Thorens

Vakantieparken

Wil je een op lui lekker vakantie zonder zorgen? Dan is een verblijf in een Pierre & Vacances vakantiepark zeker iets voor jou en je familie/vrienden. Deze zijn voorzien van alle faciliteiten om je trip echt zorgeloos te maken. Grote waterparken voor uren pret, Kids Club voor de kleintjes, restaurants, tennisbanen, supermarkten, noem maar op. De vakantiehuisjes zelf zijn, afhankelijk van de locatie, voorzien van al het moderne comfort zoals een magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, televisie, enzovoort.

Je vindt deze parken op 16 locaties, waarvan 11 in Frankrijk (onder meer Belle Dune, Pont Royal en Cap Estrel), 3 in Spanje waarvan Fuerteventura op de Canarische Eilanden het meest populaire is, en 2 op de Nederlandse Antillen.