Studiebeurs

1.jpg

Onze missie is om consumenten geld te helpen besparen wanneer zij online shoppen. Door Saleduck haar online coupon- en dealsplatform bieden wij fantastische aanbiedingen aan voor bekende nationale en internationale webshops. We houden van e-commerce en willen de beste online gebruikerservaring creëren. Ben je op zoek naar producten of diensten binnen de categorieën mode, reizen, sport, schoonheid, eten & drinken of elektronica? Wij zullen je helpen om de beste prijs te vinden met de beste kortingscodes en aanbiedingen van het internet.

Saleduck bestaat uit een jong en multicultureel team, gebaseerd in Amsterdam. Nu dat we al duizenden consumenten hebben helpen besparen, willen we nu graag studenten helpen besparen op hun studiekosten. Met Saleduck haar jaarlijkse studiebeurs willen we jong talent de mogelijkheid geven om praktijkervaring op te doen in online marketing; door middel van een betaalde stage, waarbij de student tevens een ondersteunende studiebeurs van € 3000 ontvangt. Op deze manier hopen wij een nieuwe generatie van online marketeers te bemoedigen. Wil jij deel uit maken van een ondernemende omgeving in één van Europa's snelstgroeiende online coupon en deals-startups? Lees dan verder!

Wat houdt de beurs in?

De Saleduck online marketing stage beslaat een tijdsperiode van 3 tot 6 maanden, met een flexibele startdatum tussen Augustus 2017 en Februari 2018. De studiebeurs is bedraagt een totaalbedrag van € 3000 en een maandelijks salaris van € 350. Je zal werken in ons hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland.

We zullen je begeleiden met een toegewijde training, inzichten en toegang tot marketing instrumenten, om zo het maximale uit je stage te kunnen halen. Als online marketeer zal je meewerken om de lange-termijn groei van ons platform te waarborgen. Dit doe je door deals en codes toe te voegen aan onze sites, door marketing campagnes (SEO op te zetten en uit te voeren, door onze social media kanalen te managen, door content te creëren, door data te analyseren en onze web- en socialkanalen te optimaliseren.


Startdatum aanmeldingen: NU

Aanmeld deadline: 1 juli, 2017.

Bekendmaking winnaar: 10 juli, 2017.

Aanmelden?

Klik op de volgende link om toegang te krijgen tot de case en instructies. Volg de stappen en soliciteer!

CASE AANMELDING + INSTRUCTIES


Wees erop attent dat de presentatie van de case, je cv en je bewijs van inschrijving bij je universiteit deel moeten uitmaken van je aanmelding. Vermeld daarnaast je gewenste start- en einddatum.

Voorwaarden

  • Een sollicitant moet een bewijs van inschrijving van zijn/haar universiteit aanleveren.

  • De aanvang van de stage mag de stagiair niet afgestudeerd zijn.

  • De sollicitant moet 20 jaar of ouder zijn en geregistreerd zijn als inwoner van de EU, bij aanvang van de stage.

  • Aanmeldingen later dan 01-07-2017 worden niet in behandeling genomen.

  • Aan de studiebeurs zijn geen kosten verbonden voor studenten, universiteiten of andere instituten.

  • Werknemers van Saleduck en hun familie worden niet overwogen voor de studiebeurs.

  • Persoonlijke informatie en documenten van sollicitanten worden niet gedeeld met derden, wanneer hier geen toestemming voor gegegeven is.

  • Één studiebeurs (€ 3000) en een stage (3-6 maanden) worden uitgereikt in de periode augustus 2017 - februari 2018.

  • Het is niet mogelijk om de studiebeurs te ontvangen zonder de stageperiode te volbrengen.

  • Sollicitanten die zich schuldig maken aan plagiaat worden niet overwogen voor de studiebeurs en stage.

 

2.jpg

Wie is Saleduck?

Saleduck bestaat uit meerdere online coupon- en dealsplatforms waar consumenten komen om online solden, deals en kortingen te vinden. Sinds de start in 2012 hebben we online shoppers geholpen om geld te besparen tijdens het winkelen bij vele nationale en internationale webwinkels. Saleduck is nu actief in 15 markten wereldwijd, vanuit haar Europese hoofdkwartier in Amsterdam en het Aziatische kantoor in Kuala Lumpur, Maleisië. Onze 35 medewerkers bieden consumenten betere prijzen aan voor producten en diensnten in categoriën zoals Mode, Schoenen, Reizen, Lifestyle, Gezondheid & Verzorging en Elektronica. We hopen dat jij in de nabije toekomst deel zal uitmaken van onze internationale team!

 3.jpg